Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu beznadziajnych randkach z SYMPATII poznaliście kogoś interesującego?

Polecane posty

Gość karineee432
ja też jestem zainteresowana stałym, poważnym związkiem a nie pisaniem w nieskończoność

Gość gość
"chętnie cie poznac" xxx no i c***j strzelił całe starania:D

Gość gość
nigdy nie byłeś w związku????:-D o kurde a co to się stało ze nie byłes w zwazku??? chyba cos musi być nie tak

Gość gość
obrone pracy magisterskiej tez pisac bezokolicznikami?

Gość gość
a co najlepsze w tym wszystkim, że zupełnie inna niż na spotkaniu

Gość gość
żadna mnie nie chciała wręcz była chamska na spotkaniu do mojej osoby. - spotkaniu do twojej osoby? sorry, ale tak nie pisze człowiek z wyższym wykształceniem. Pytasz dlaczego? To znaczy, że kłamiesz o swoim wykształceniu...

Gość karineee432
"chętnie cie poznac" hahahaha, rzeczywiście tak napisałam, aż mi się śmiać chce, no ale się czepiasz :P oczywiście miałam na myśli: chętnie Cię poznammm

Gość gość
pewnie jakby facet tak zrobić to ty juz go skreślic****isać smsy do psiapsiół jaka ty być przygnebiona po raz kolejny i rozczarowana być i załamana:(

Gość gość
żadna mnie nie chciała wręcz była chamska na spotkaniu do mojej osoby. - spotkaniu do twojej osoby? sorry, ale tak nie pisze człowiek z wyższym wykształceniem. Pytasz dlaczego? To znaczy, że kłamiesz o swoim wykształceniu... X jak słysze tego typu teksty ze żadna mnie nie chciała i była chamska to ucikekam bo najczęściej tacy faceci co tak mówią to mają jakies skrzywienie psychiczne, udają poszkodowanych a tak naprawdę to boja się kobiet.

Gość karineee432
musze się przyznać, że byłam w związku i to z facetem z portalu randkowego jakieś pół roku, i zawsze mówił, że na żywo wyglądam jeszcze śliczniej jak na zdjęciu :P

Gość gość
pisałem z ponad 200 dziewczynami i dosłownie większość nie ma żadnych zainteresowań oprócz telewizor i moda

Gość gość
i nigdzie nie byc zadna partia dla ciebie w dodatku taka co by za ciebie płacić chociaz ty nie chcieć. o chooooooj jasny by to strzelić!!!!!!!

Gość karineee432
dziś hahahahhhhhhhaha hahahah hahaha

Gość gość
moim zdaniem cie oszukują inaczej by zaproponowali płacenie:)

Gość gość
gość dziś To ja skasowalam konto. A wiesz dlaczego? Mam ponad 30 lat, ale wygladam mlodziej. Mam nadwage, czego nie ukrywalam, dodalam aktualne fotki. Panowie, z ktorymi sie umawialam, tak, jak pisaliscie: - spozniali sie na spotkania - nie proponowali placenia - narzekali, wyciagali intymne szczegoly z zycia - wygladali inaczej, niz na zdjeciach (w realu zaniedbani, duzo grubsi, wygladajacy 10 lat starzej). Poza tym to wiekszosc z nich z reguly po zapewnieniu, ze doskonale bawili sie w moim towarzystwie, nie podejmowala proby ponownego kontaktu (lub czynila to po kilku miesiacach). Poniewaz rozmowy przebiegaly dosc normalnie, podejrzewam, ze rozczarowal ich moj wyglad. Spodziewali sie, ze do spotkania nagle stalam sie supergwiazda? Dodam, ze ja nie przekreslalam zwyklej znajomosci. Owszem, nie iskrzylo... Ale chetnie poznalabym kolege do pogadania. Takich kolegow poznalam tylko trzech i zupelnie gdzie indziej. Do tej pory mamy konktakt. Z tych ponad 30 panow spodobalam sie trzem. Oni mi nie. - Jeden z nich stwierdzil, ze jest impotentem i chetnie poobserwowalby mnie jak uprawiam sex z innym - Drugi byl lekko niepelnosprawny, mial rente i nie chcialo mu sie pracowac. Powiedzial, ze szuka kobiety, ktora go utrzyma - Trzeci rzucal wulgarne teksty i pierdzial. Moje oczekiwania sa nastepujace: - inteligentny - dojrzaly emocjonalnie - czysty - wolny - w podobnym wieku - dzielacy ze mna czesc pogladow i zainteresowan. Doprawdy za duze? LOL "i teraz sobie policz ile taki facet wyda na laski którym się nudzi i tylko po to się umawiają z facetami aby obejrzeć film, zjeść coś na czyjś koszt, itd." - moje kolezanki korzystajace z portali randkowych twierdza, ze wiekszosc facetow nie placi. No to moze nie umawiajcie sie non stop z innymi pannami tylko sprobujcie dobrze poznac jedna?

Gość gość
20.42- dobrze piszesz. Miałam podobnie. Faceci nie wiedzą czego chcą- TAKA PRAWDA.

Gość karineee432
-" Trzeci rzucal wulgarne teksty i pierdzial" to było mocne. :) Zgadzam się z Tobą koleżanko, tylko uważam że za wcześnie zrezygnowałaś i usunęłas profil. Nie można się tak szybko poddawać. A powiedz jak długo miałam założony tam profil ?

Gość gość
Zgadzam się ze faceci tam szukają jakiejś księżniczki z bajki. Nie potrafię zrozumieć tego że jak jest super na randce, fajnie się rozmawia, jest podobne poczucie humoru, potem druga i trzecia randka i nadal jest fajnie....a oni urywają kontakt.... Czemu tak robią?

Gość gość
gość dziś Nie sądze

Gość gość
*kontakt Moze i tam sa normalni faceci, ale w sladowych zapewne ilosciach. O wiele latwiej poznac mi ludzi w realu. Slysze, ze jestem sympatyczna, wcale nie taka gruba :) jak mi sie wydaje, mam znajomych, kolegow, z ktorymi sie spotykam i jakos lubia moje towarzystwo :) Na Sympatii nigdy nie udalo mi sie poznac osoby, z ktora mozna by chocby ponownie umowic sie na kawe czy pojsc na spacer albo do kina. Profil mialam aktywny przez 2 miesiace w zeszlym roku i miesiac w tym. Wykupilam nawet konto Premium. Zostaly jeszcze 2 miesiace do wykorzystania jak je usuwalam, ha ha :) Mowisz, ze za wczesnie? Wkurzali mnie ludzie, ktorzy puszczali oczka i nic nie pisali. Odpowiadalam z poczatku "Co ma znaczyc to oczko? :)" - pozniej kasowalam wiadomosci. Irytowali mnie tez ludzie, piszacy miesiacami jakies p*****ly :)

Gość gość
A mi się teraz trafił pan wiecznie piszący, nie proponuje spotkania, nie pyta o numer telefonu tylko piszeeeeeeeeeeee...... I tak trwa to prawie miesiąc a mnie szlak trafia...zastanawiam się czy mu zaproponować spotkanie ale z drugiej strony co to za facet??? zero konkretów, a facet po 30-tce. Ale codziennie sam zagaduje.

Gość gość
gość dziś W moim przypadku wygląda dokładnie tak samo jak u ciebie tyle, że z kobietami.

Gość gość
Dodam, ze mimo, iz jak wspomnialam, mam nadwage (nie musicie mi wierzyc, ze z powodow chorobowych, nie szukam usprawiedliwien, trzymam diete i cwicze) i zdaje sobie sprawe, ze cudem urody w chwili obecnej nie jestem :) - ale mam fajny charakter, ciekawe zainteresowania i jestem ZADBANA. Sama tez nie oczekuje zeby facet byl piekny. Nie lubie lysiny, ale zdaje sobie sprawe, ze na to nie ma sie wplywu, wiec akceptuje. Nie wymagam szczuplej sylwetki, bo sama nie mam - mozemy sie wspolnie motywowac :) Nie wymagam od nikogo wiecej, niz od siebie i szukam przede wszystkim przyjaciela, a potem partnera. Kogos dojrzalego, z ktorym mozna budowac... ktory wie, co jest w zyciu wazne.

Gość gość
gość dziś To chyba nie ma sensu. Przerabialam kilka takich "znajomosci". - czesc tesknila za ex, wiec nie mogli sie zdecydowac - czesc byla aktualnie w stalych zwiazkach, nie do konca zadowalajacych - pozostali mieli rownie dojrzale podejscie do zycia jak prawiczki z Kafeterii. Innych typow nie stwierdzono.

Gość gość
mam do was pytanie. mam nadzieję, że nie zaśmiecam. co sądzicie o poniższej sytuacji. kobieta lat prawie 30 umawia się z facetem, sama proponuje spotkanie później następne i następne. później dodaje zdjęcia na portalu, niezłe zdjęcie na pewno w swoim wieku w 10% najatrakcyjniejszych na tym portalu będzie, po pewnym czasie temu facetowi zaczyna odpisywać na smsa po kilku h a nawet po dobie. facet jak to facet się wkurza i pisze że nie musi odpisywać wcale, zamiast kłamać, że nie miala czasu bo widział jak sie logowała na tym portalu kilka razy, czyli czas miala. po paru godzinach przeprasza tłumaczy, że ma depresje że jak ktoś ją polubi to ona się tego boi ucieka od tego itd. tłumaczenie sensowne przez to ten facet chce jej pomóc i znowu kilka razy odpisuje aż na którego smsa nie odpisuje wcale. jak sądzicie facet powinien napisać jeszcze raz bo może ona faktycznie ma kiepski humor i może jej jakoś pomóc czy może ona trzyma go jako wyjście awaryjne albo nie ma odwagi napisać wprost. ten facet to ja :D szkoda mi jej lubię ją i jeśli ma jakiegoś doła to chciałbym jej pomóc. z drugiej strony nie jestem typem natręta gdybym wiedział, że z nią wszystko ok tylko po prostu nagle się nią zainteresowało sto osób ciągle biega na randki i nie ma czasu to bym więcej się do niej nie odezwał.

Gość gość
21:04 Pozanałam tam podobny typ faceta, wszytsko pięknie na początku ale jak zaczęło być poważnie to uciekał, potem wracał i zagdywał znowu. Tez mi się wydaje ze ma jakas depresje czy inne zaburzenia. Tam chyba dużo ludzi z problemami którzy albo nigdy w związku nie byli albo siedza na tym portalu kilka dobrych lat. Ja na twoim miejscu bym się w to nie bawiła, niech ona się leczy a ty znajdz sobie normlana i stabilną kobietę.

Gość karineee432
gość dziś - wydaję mi sie że ona cieszy się duzym zainteresowaniem, z tego wynika, że atrakcyjniejszych od Ciebie meżczyzn, a Ciebie zostawiła w odwodzie, tzn. jak jej w tamtych relacjach coś nie pójdzie to sie odezwie. Chyba nie jesteś tak naiwny by wierzyć, że ona miała depresję i dlatego sie nie odzywała. Prosze Cię .... ;) Pisałam z chłopakiem który leczył się na depresje i wydzwaniał i smsował do mnie co kilka godz, a maile pisał na 3 strony A4, wiec nie bądź naiwny, że to przez depresję. Nie daj sie robić w ch........, miej honoru trochę i daj sobie spokój z babą

Gość gość
gość dziś - sądzę, że z osobami, które mają tego typu problemy ze sobą albo są nieszczere, nie powinno się w ogóle utrzymywać kontaktu, tylko z tego powodu, że są atrakcyjne - bo i tak nic dobrego z tego nie wyjdzie - albo ma problem, z którym musi sama sobie poradzić, czasem wymagający lat leczenia psychiatrycznego, albo po prostu ma podły charakter, lubi kłamać bądź pławić się w męskim podziwie.

Gość gość
karineeee a co powiesz na faceta który umawia się kilka razy po czym zrywa konttakt ot tak nie wiedzieć czemu bo na randkach było cudownie i była wielka chemia. Do dziś nie wiem co się stało i czemu.

Gość gość
a w jaki spodob poznac nowych ludzi gdy jest sie po 30??ja innego wyjscia poza netem nie widze