Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ja ciągle dotyka.. powinnam byc zazdrosna?

Polecane posty

Gość gość
Jak z nim zerwie to przyjaciolka ma droge wolna .

Gość gość
Przyjaciółka ktora przytula sie do chłopaka przyjaciólki na jej oczach to zwykla szmata.Sa siebie warci.

Gość gość
Ja bym nie chciala faceta flirciarza , jak nie teraz to zdradzi ja kiedys w pracy , z takim przyszlosc niepewna .

Gość gość
Flirciarzaa? Pierwszy raz mnie olał w taki sposob. Niby odezwali sie do mnie. I too mnie jeszcze bardziej wkurzyło... jakka ja jestem naiwna. Coo powiedzieć w takim razie rodzinie? Nie wybacze..

Gość gość
Czy powinnaam sie jakos odegrać? Nie bede udawalaa skromnej, podobaam sie raczejj chłopakom, moglabym isc z z ktorym kolwiek na na jakis spacer czyy do kawiarni. Powinnam?nie chce pozniej zalowwac, ale chcialabym zeby tez pocierpial..

Gość gość
Rodzinie powiedz, ze zachowal sie bardzo nie fair w stosunku do ciebie i nie wiesz jeszcze co z tym fantem zrobic. A ja sie tobie dziwie, ze ty z ta koleznka tak jakby nigdy nic....tez jej powinnas powiedziec, ze nie podobalo ci sie jej zachowanie i ze to nie bylo pierwszy raz. Chce z wami gdzies isc to ma sie trzymac od chlopaka w odpoiwdniej odleglosci, a jak jej brakuje czulosci to niech sobie znajdzie chlopaka! Mam wrazenie, ze bardziej ci zalezy na niej niz na chlopaku.

Gość gość
Niee, nie to jie taak. Tez jestem na nia zla.. to jednak 18.. cala dalsza rodzina będzie.. to dla mnkee wasny dzien. Chcialam żeby byl obok. Ale jesli nie, to noe! :(

Gość gość
Ale kogo bys chciala? Jego czy ja przy sobie ...A kiedy masz miec ta 18tke?

Gość gość
15:04 Dokładnie. Autorko postępujesz nie fair! I to bardzo, przyjaciółce też powinnaś swoje powiedzieć. Nie, nie odgrywaj się, bo to dziecinne zachowanie, ochłoń i może jak emocje opadną, dacie sobie drugą szanse, ale ustalcie konkretne zasady.

Gość gość
Sorry, ale czy dobrze rozumiem, ze to byla jej 18? I caly wieczor spedziala w raminach twojego chlopaka?

Gość gość
Daj sobie spokój z taka koleżanka.Nic jej nie mów ona nie jest dzieckiem nie wie ze przytulać sie do chłopaka koleżanki czy przyjaciólki to świadcz o jej korestwie .Ona zrobi z igły widły i będą ploty.Ogranicz z nią kontakt. Facet przytula twoja koleżankę w twojej obecności a ty stoisz i patrzysz to jakaś komedia.Gdzie ty masz oczy dziewczyno. Gdyby mnie chcial przytulać czy obmacywać chłopak koleżanki to natychmiast bym go odepchnęła i odeszła.

Gość gość
Go bym chciala... w sobote jest impreza. W czwartek mam urodziny...

Gość gość
Mysle, daj mu szanse, ale ostatnia. A koleznke op*****l i to porzadnie.

Gość gość
Takk to byla jej osiemnastka...

Gość gość
Na twoich oczach flirtowal pierwszy raz , nie wiesz co robi jak nie widzisz .Jesli teraz dla niego taki flirt to nic zlego , to w przydzlosci latwo sie zauroczy na studiach czy w pracy . Znacie sie od dziecka , on jest toba znudzony , chcialby zobaczyc jak to jest z innymi dziewczynami , ten zwiazek i tak nie ma przyslosci , ale daj mu ostatnia s@anse .

Gość gość
To ona zamiast bawic sie ze wszystkimi gosciami to siedziala i sie oblapiala z twpim chlopakiem??? Przwciez wszyscy napewno na nich patrzyli i swoje widzieli. Taka dzis radosna, bo pewnie juz sie z nim widzi razem. A wasi wspolni znakojomi tez juz pewnie komentuja...wpuscili cie w szambo...i to niezle...

Gość gość
To z nia znam sie od dziecka. Dam mu szanse bo wiem jak sie o mnie stara. Ale potrzyymam go na dystans. Jezelli jeszcze raz chocciaz sie o niego oprze a ja to zobaacze to beedziie koniec, bez wyjaśnień

Gość gość
Zastanawiam sie tez naad malaa forma zemsty. Co wy naa to?

Gość gość
Głupio robisz,stara się teraz bo wie co go czeka,stara się bo chce innym pokazac ze mimo iż cie olał ty dalej z nim będziesz.Głupio robisz.Glupia można w ciula robic :D:D:D

Gość gość
Sama juz Nie wiem!!

Gość gość
Daj szanse i sie nie mscij , pokaz ze masz klase .Ale trzymaj go teraz na dystans i rob tak by nie czul sie Ciebie pewny .Nie moze myslec ze go nigdy nie zostawisz, ze jestes zdesperowana .Pokaz ze znasz swoja wartosc i w kazdej chwili mozesz odejsc do lepszego goscia.Od czasu do czasu zrob sie na bostwo i umow na wieczor tylko z kolezankami , niech sie zastanawia dlaczego nie masz dla niego czasu i z kim jestes.

Gość gość
To on umówi sie z kolegami i będzie wyrywał inne.Strata czasu ale jak małolaty sie nudzą to niech sie tak bawią.

Gość gość
Jesteście jeszcze dzieciakami wiadomo ze chce się spróbować jak to jest z innym/inną etc.. a on jak był pijany to może faktycznie nie myślał co robi etc i na trzeźwo by sobie nie pozwolil na takie coś.

Gość gość
Z tego co opisujesz to nie wyglada na tylko kolezenstwo, albo juz to jest cos wiecej, albo sie na to zapowiada bo juz cos iskrzy, tak to wyglada

Gość gość
Przede wszystkim to ty ustaw kolezanke do pionu! Boisz sie jej cokolwiek powiedziec??,

Gość gość
No właśnie... Co ona, pewnie gwiazda klasowa? :D Wydrukuj jej zdjęcia, podpisz szmata, uważajcie na nią i powieś w szkole i dookoła.

Gość gość
Btw z klasa postępuje sie z innymi z ludźmi z klasa. Do chamów trzeba po chamsku.

Gość gość
skoro nie możesz zerwać kontaktów z koleżanką, to je ochłódź. Nie rozmawiaj o prywatnych sprawach i powiedz, żeby lepiej nie przychodziła na twoją imprezę, bo ostatnio źle się zachowała i ty przez to czułaś się zraniona. Chłopakowi pozwól przyjść, niech się wykazuje. Obserwuj go tylko uważnie :)

Gość gość
Nie mow, ze czulas sie zraniona. Powiedz, ze zachowuje sie jak k****a a ty striptizerek / prostytutek na swoje urodziny nie zamawiasz. I ze twoi znajomi przegonia jak przyjdzie.

Gość gość
tak sobie teraz przypomniałam ze wiele lat temu moja przyjaciolka wkitrala się na kolana mojego faceta na imprezie,zdziwil mnie ten widok nieco,zaskoczył ,ale ze moja przyjaciolka piekna nie była i nigdy chlopa nie miała to pozwoliłam jej posiedzieć :-) ale jakby była piękna,a ja zazdrosna to to nie wiem... te przyjacioleczki to cos maja z garem jednak