Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem prostytutką chciałabym pogadać z dziewczynami które podobnie pracują

Polecane posty

Gość gość
09,59 siedzi taki zjeb u mamusi na utrzymaniu i szczeka na kafe od rana uposledzeniec zalosny

Gość gość
Widac jak facetow strasznie boli to ze jestesmy wyzwolone i wreszcie umiemy same o siebie zadbac!!!

Gość gość
Musi Cie to strasznie bolec ze nie musze czekac na meza aby dobrze zarabiac. A zarabiam dobrze, do tego moge sobie pozwolic na zwiedzanie kawalka swiata

Gość gość
Wracam do tematu, ja pracuje we Wroclawiu ale nie zrezygnowalabym z ochrony, 2 razy w tym roku mialam juz awanture z klientem, podjechali i go zabrali.

Gość gość
A ja zbieram na mieszkanie i juz zebralam 147.000 jeszcze musze troche popracowac i bede mygla sobie wybrac co chce i gdzie chce. Na pewno latwiej by mi to bylo zaoszczedzic gdybym pracowala np w Szwajcarii. Tam sa inne stawki. W normalnej pracy w zyciu bym tyle nie zaoszczędzila.

Gość gość
Wole pracować normalnie i oszczędzać na mieszkanie nawet 100 lat niż być zwykłą szmatą..

Gość gość
Ja tylko zauwazam,ze w dobie tak rozwinietych systemow komunikacji, internetu itd NIE MA SZANS zeby twoj przyszly predzej czy pozniej nie dowiadzial sie o twojej profesji, Chyba,ze wyhaczysz kogos z Korei PN :)

Gość gość
haaa ty masz kase zj***e jasne jak ci mamusia kieszonkowe da

Gość gość
12,12 smieciu tak wyzywasz a w realu biedny przestraszony prawik a tu ho ho

Gość gość
W Warszawie najlepiej , sama dla siebie

Gość gość
Nie strasz, nie strasz.... Ja mam męża od 4 lat który NIE WIE że kiedy byłam na wyspach to pracowałam jako dziewczyna do towarzystwa. I co? I nic! Jest ok, mamy 2 córki, to była przeszłość a za zaoszczedzone pieniadze kupilismy bez kredytu mieszkanie.

Gość gość
Nie masz rozumu, to pracujesz doopą. Tak jest i było. Jeśli ktoś godzi się na to by mieć "mieszkanie" "nową furę" "nową plazmę" to mi szkoda takich ludzi i tylko świadczy o płytkim myśleniu(braku rozumu).W tym kraju da się mimo wszystko dobrze zarabiać, tylko trzeba mieć trochę oleju w głowie.

Gość gość
jak dziewczyna konczy prace to ogloszenia kasuje i zmienia miasto, tak naprawde nie musi zmieniac miasta, zonaty klient juz wszystkim doniesie :D jeszcze jest ta... garsoniera, ale tam nie podaja prawdziwego imienia i gdzie sie dziewczyna uczy :D:D

Gość gość
Każde goowno na wierzch wypłynie a świat jest mały

Gość gość
A czym sie rozni praca dupa od pracy reka czy noga? Taka sama czesc ciala a kasa latwiejsza zazdrosnice pienia sie z wscieklosci ze ktos zarabia szybciej i przyjemniej i wiecej!

Gość gość
Troche oleju w glowie hahahaha jak sie ma bogatych starych to se tak mozna mowic Z biednej rodziny, LO tak mi dalo w kość, ze mam awersje do nauki, kojarzy mi sie to z meka, nie lubie, w pracy w Biedrze placa grosze Skonczylam z praca i mam zaklad kosmetyczny, gdybym tak nie pracowala to nic bym nie miala :D Meza tez nie. Faceci to grosze "d****i" i materialistki niz kobiety.

Gość gość
Panowie dopiero zaczeli sie mna interesowac odkad mam ten salon....

12:39 tym, że ręką nie zaciążysz i nie złapiesz syfa, po drugie odsyłam do Davida Bussa "psychologia ewolucyjna". Zrozumiesz parę rzeczy i dlaczego mężczyźni są zazdrośni o seks (pewność ojcostwa), a kobiety o uczucia (zasoby i obrona).

Gość gość
12,42 zj***e niech mamusia da ci kase na psychiatre i to dobrego

Gość gość
dawaj numer a przeżyjesz coś co odmieni twoje.............

Gość gość
Miałam już kilka tysięcy klientów, swemu przyszłemu mężowi katolikowi powiedziałam, że jestem dziewicą i uwierzył, jest dobrze :-)