Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badanie przepływów w ciąży, czy któraś miała?

Polecane posty

Gość gość

Hej, czeka mnie takie badanie i interesuje mnie jego przebieg. Specjalnie w tym celu idę do prywatnego lekarza i jestem ciekawa, czy to będzie samo USG, czy badanie na fotelu również. Ile trwa czasu i ile kosztuje?

Gość gość
Ja mialam tylko usg robione pod tym katem.Bylo to robione w szpitalu wiec nie placilam.

Gość gość
jak lekarz miałby zbadać przepływy podczas badania ginekologicznego?? to jest badanie usg takie samo, jak każde inne w ciąży

Gość gość
gość dziś Źle mnie zrozumiałaś, chodziło mi o to czy wizyta będzie polegać na samym USG, czy na badaniu ginekologicznym też. Bo co tylko pójdę do jakiegoś ginekologa nie ważne że tylko po recepty to kończy się na tym fotelu, dlatego chciałam się upewnić.

Gość gość
U mnie na każdym USG sprawdzają przepływy.

Gość gość
to tego już nie wiem, czy skończy się na fotelu czy nie, zależy od lekarza

Gość gość
Przeciez lekarz na tym fotelu musi sprawdzić czy ci się np szyjka nie rozwiera....

Gość gość
szyjkę można sprawdzić robiąc usg- bardziej wiarygodne i mniej nieprzyjemne, niż badanie na fotelu, nie ma konieczności badania kobiety w taki sposób za każdym razem

Gość gość
A to zależy od przychodni. Ja jak idę na usg to nie ma badania tylko usg. Z resztą w tym gabinecie nie ma nawet fotela.

Gość gość
Ja mam na każdej wizycie i ust i badanie na fotelu a chodzę prywatnie co miesiąc. Oj nie dwa razy nie miałam usg. I chodzę do mojej lekarki prywatnie i do ordynatora szpitala w ktorym rodze tez prywatnie i oboje zawsze badaja na fotelu.

Gość gość
Badanie na fotelu to nie tylko sprawdzanie rozwarcua szyjki ale i jest stanu. Np zapalenia grzyby itp. Myślcie trochę ;/