Gość kammirka Napisano Kwiecień 11, 2016 Słuchajcie dziewczyny wiosna zaczęła się na dobre, a ja po dwóch miesiącach obijania się wracam do utraty wagi!!! Mój dotychczasowy wynik to -8kg, ale chcę więcej. Postanowiłam, że najlepszym sposobem na wdrożenie się znów w temat ćwiczeń i diety będzie detox, który (jak wiem z własnego doświadczenia) potrafi poruszyć wskaźnik na wadze, który pomimo sporej ilości ruchu i zdrowego jedzenia stoi w miejscu. Chciałabym Was trochę zmotywować, trochę pochwalić się moimi sposobami na oczyszczanie z toksyn, ale przede wszystkim usłyszeć trochę nowych pomysłów!!!! A więc ja mój detoxowy tydzień rozpoczynam od wody z cytryną, na śniadanie oczyszczające, zielone koktajle (w necie jest pełno przepisów). Potem zdorwe jedzenie, zero słodyczy, dużo warzyw i owoców i himalajska ziołowa Herbata Triphala firmy Everest Ayurveda. Polecam Wam serdecznie, można ją kupić przez internet, nie jest droga, pachnie ziołowo (nie jest to pyszna herbatka z torebki) ale działa jak odkurzać na żołądek i jelita, jest źródłem przeciwutleniaczy i przede wszystkim oczyszcza w 100% naturalnie. Ja osobiście uważam, że naturalne oczyszczanie, odchudzanie, bez aptecznych suplementów jest po prostu zdrowsze, a efekty są bardziej długotrwałe. Co myślicie o naturalnych sposobach, samym detoxie i wreszcie jakie Wy macie sposoby na oczyszczanie organizmu, skóry, wspomaganie utraty wagi itd. ?? :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach