Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia Domagała

Jakich nawyków należy pozbyć się gdy ma się 30 lat?

Polecane posty

Gość InterferonAlfa
warto przed 30 przestac palic jointy, warto wyrobic sobie pojecie kim sie wlasciwie jest i co jest dla nas wazne warto wyrobic sobie pojecie jacy ludzie chcielibysmy zeby nas otaczali warto przestac byc konformistycznym warto zwiedzic troche swiata zeby miec punkt odniesienia mozna by o tym ksiazke napisac

Gość gość
jak mnie smiesza takie artykuliki... a juz ten tekst "zycie dzisiejszych dwudziestokilkulatkow nie jest kolorowe..." no co ty nie powoesz? poprostu czarna rozpacz... mozesz uczyc sie czego chcesz, jak chcesz kiedy chcesz, mozesz wyjechac albo zostac w kraju, mozesz skorzystac z roznych form wsparcia przy otwarciu dzialalnosci, masz wszystkie media na wyciagniecie reki... po prostu prawie jak w łagrach:D nke jest klorowe bo co? bo nie ma nic za darmo i trzeba pracowac? czy moze dlatego ze nikt nam w koncu nie mowi co mamy robic i maminsynki i cipcie nagle nie wiedza w ktora strone zrobic krok kiedy nikt nke dyktuje kierunku? Przed 30 nalezy przedewszystkim ZDAC SOBIE SPRAWE Z TEGO ZE NIKT NIE MUSI NAM MOWIC CO NAM WOLNO A CO NIE, BO SAMI ZA SIEBIE ODPOWIADAMY. ja proponuje nie pozbywac sie zadnych nawykow ktorych pozbyc sie nie mamy ochoty bo je lubimy i pozbyc sie tych ktore nam ciaza w jakikolwiek sposob... co lepsze nie tylko przed 30, ale i przed 40, 50 i 100... uniwersalna recepta szczescia. nie musicie dziekowac

Ja to bym wszystkim życzył aby przed 30tką nauczyli się nie liczyć już na rodziców, tylko żyć na własny rachunek

Gość gość
mnie też smieszy ten zbiór sloganów, np. że po 30tce to juz starość, pamięc nie ta, języki do głowy nie wchodzą, najlepiej tylko się do trumny połozyć. Tylko że jest wiele przypadków nawet 80 latków co i mają super sprawne ciało, sporty uprawiają, a i uczą się bez problemów, wystarczy chcieć, bo wcale wydajność nie spada z wiekiem tak jak w takich artykulach chcą nam na siłe to wcisnąć, że mając 30 lat juz sie nie nauczysz żadnego języka więc najlepiej już kladź sie do trumny !