Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przepis na spotkania, cel seks

Polecane posty

Gość gość

Aby był seks trzeba rozegrac totak: 1. spotkanie 2. spotkanie za 2 dni 3. spotkanie za tydzien 4. robisz tydzień milczenia i weryfikacji, czekaz az ona odezwie sie pierwsza 5. jesli 4 sie sprawdziło czyli odezwała sie to już ją masz i moze byc seks proste i u mnie zawsze działa

Gość gość ciekawski
a pkt 3. spotkanie za tydzień to ten tydzień jest liczony od pierwszego spotkania czy od drugiego spotkania?

buhahah robisz to tak idziesz w sobote na dyskoteke, zagadujesz do laski, stawiasz kilka drinków i idziecie sie dymać. dziękuje dobranoc

Co do pkt-u 4, mam wątpliwości. W/g mnie olewanie kogoś nie pomaga w spotkaniu na seks, a tym bardziej w liczeniu na to, że owa "kobieta" zadzwoni. Jeżeli w twoim" przypadku" to "działa", to widać wybierasz mało ambitne kobiety, delikatnie pisząc. No, ale przecież - każdemu w/g jego uznania 🖐️

Gość gość
pk3 tydzien od nastepnego spotkania a pkt4 jest weryfikacją czy jest tobą zainteresowana, dlatego ta olewka

a ty jesteś nią zainteresowany ? czy ona też MUSI robić tę weryfikację ? :D

twoje podejście jest, delikatnie pisząc, MASOCHISTYCZNE, i nie ma nic wspólnego z niczyim "zainteresowaniem". no, ale przecież nie trzeba się wysilać, skoro chodzi wyłącznie o seks :D 🖐️