Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce wrócić do Boga

Polecane posty

Gość gość
Nie ma sprawy.

Gość gość
gość dziś Okultyzm tzn co dokładnie? Napisz bo jestem ciekawy, a mało kto chce o tym rozmawiać.

Gość gość
Autorko- zrób rachunek sumienia, wyspowiadaj się. Polecam udział we Mszy o uzdrowienie duchowe z błogosławieństwem.

Gość gość
te 20 baniek to nie rydzyk a fundacja lux cos tam na geotermie pieniadze z uni a nie z polski okultyzm horoskopy tarot bionenergoterapia homeopatia talizmany amulety czytanie harego potera wszystko masz w na yutybe lub stronach katolickich

Gość gość
dary dobrych ludzi na co-na radio, na fantastycznego maybaha dla rydzyka i Bog jeden wie co jeszcze wstyd tak sie rozpasac i takim samochodem jezdzic dla ksiedza WIELKI WSTYD I HANBA swiadcza tylko o rozpasaniu i rozpuscie a nie o nawroconym czlowieku wykorzystal te pieniadze dla wlasnych korzysci zlamanej zlotowki bym mu nie dala nie rozumiem dlaczgo nikt go nie powstrzyma, dlaczego w polsce dzieja sie takie rzeczy i to jest okay!

Gość gość
nie psujcie tematu tym syfem co powyżej.

Gość gość
okultyzm to rowniez reiki bioenergoterapia wrozenie z reki.... wszystko jednym slowem co jest z takimi tematami powiazane nawet ezoteryka talizmany-tfuuu pierscien atlantow polecam roberta tekieli oraz nawrocona wiedzma jest na youtube wywiad z byla aktorka obejrzyj ten dlugi wywiad z kosciola i nie pakujcie sie w swieckich egzorcystow bo to czarowniki kase z duchami zbijaja

Gość gość
spowiedz i komunia to podstawa a swoje grzechy wyznaw dokładnie co i kiedy robiliscie np ze uprawialiscie sex przedslubny odmawiaj modlitwy do ducha sw o dary a odmawiaj now/en/ne pom/pej/anska na ich stronie jest pełno swiadect jak pomaga mudl sie o łaski potrzebne do zbawienia

Gość gość
okkay ja powiem od siebie jesli chcesz do Boga wrocic zawolaj do Niego jak dziecko do Ojca czule i prosto z serca odpowie Ci

Gość gość
jeszcze wiezzycie w tego majbacha przecie to była robota gazety pomorskiej i ktura przeprosiny umiesciła bo to było w photoszopie robione znajdziecie te zdiecie w sieci samochód ma cien a ojciec nie ma cienia

Gość gość
reiki to cos podobngo do bioenergoterapii z tym ze przez cialo przelatuje zimna energia moja mama to miala i nic jej nie pomagalo dopiero po jakims czasie zdalam sobie sprawe ze to nie energia uzdrawiajaca od Boga ale uniwersalna, kosmiczna-tak mawiaja, wedlug mnie to zwyczajnie igranie z diablem i nie ja jedna tak uwazam

gość dziś Ale na czym to polega? ktoś (ten bioenergoterapeuta) nakłąda na tego chorego ręce i coś robi, modli się, medytuje? coś jak Kaszpirowski i jego "ręce, które leczą"?

Gość gość
nie dajcie sie skusic bo zly dzisiaj wam da majatki swiata ale pamietajcie ze jak z nim wejdziecie w uklady to za palca bedzie chcial cala reke, po ludzku zgarnie wasza dusze po waszej smierci i nikt juz wam nie pomoze wiec chwytac za r.o.z.a.nce i modlic sie moji drodzy

Gość gość
taaa 'modli sie' dokladnie i naklada rece nie na darmo ksieza ostrzegaja zeby uwazac kto na nas rece naklada...

Gość gość
tak sobie rozmawiamy nie wiem czy slyszeliscie o illuminati slawne gwiazdy dla nich pracuja najwieksza szajka jaja istnieje wykonczyli juz wiele gwiazd na internecie jest wiele info na ich temat miedzy innymi tajemnicza smierc jacksona to ich wystepek nie chcial dla nich pracowac i promowac ideologii to sie go pozbyli

Gość gość
...zly wie jak dac ludziom miliony.. i nie kazdy sie opiera tym pokusom oparla mu sie nawrocona wiedzma polecam! oparla mu sie jak opowiadala jak sprawnie szlo jej rezyserowanie w tak mlodym wieku i zdala sobie sprawe ze cos jest nie tak-wtedy mu sie oparla nie uwierzyla w swoj talent ale powiedziala 'takie rzeczy sie nie zdarzaja' brawo dla niej obejrzyjcie koniecznie jej swiadectwo

Gość gość
przestac grzeszyc , dekalog znasz rodziców słuchac , siedem grzechów głuwnych pycha chciwosc nieczystosc zazdrosc obzarstwo gniew lenistwo niewolno kłamac to domena zła szatana

Gość gość
gość dziś Jak widac każdemu ten "zły" tych milionów nie dał, tylko mniej niż 1% ludzi. Ja nic nie mogę zmienić swojego życia, pochodze z biednej patologicznej rodziny i nie stać mnie na wyprowadzenie się. Gram w totka, ale nic nie wygrywam :(

Gość gość
Cudownie :) Kiedy ludzie sie nawracją całe niebo się cieszy :)

Gość gość
Cudownie :) Tylko że wszystkie religie to jedno wielkie oszustwo :)

Gość gość
Tylko że wszystkie religie to jedno wielkie oszustwo X Dla niewierzacych owszem ;)

Gość gość
To ja autorka. Dziękuje za wszystkie wypowiedzi. Dlaczego uważacie ze skoro chce wrócić do Boga to automatycznie oznacza powrót do kościoła? Przeszłam w życiu i kościół i świadków Jehowy i tym razem nie chce żadnych organizacji bo każda mnie zawiodła. Chce trafić PROSTO do Boga. Chce czytać Biblie. Trafiłam na stronę zbawienie. com czytam ja

Gość gość
Każdy ma swoją drogę. Z tym, że we wspólnocie łatwiej jest. I szybciej się wzrasta.

Gość gość
Jeden szuka Boga, inny kwiatu paproci, jeszcze inny Graala. Widać, niektórzy muszą wierzyć w coś nierzeczywistego i tyle.🖐️

Gość gość
kościoła nie można pominąć , ale skoro jesteś skora do wiary to wezwij na pomoc św Marcelina i Piotra egzorcysty , którzy wprawdzie pochodzą z okresu bizantyjskiego , ale wezwani wieczorem , przybywają nad ranem i są bardzo skuteczni. Oddalą od ciebie wszelkie zło i i uzdrowią co niezdrowe. Warto wydrukować sobie ich podwójny obraz z internetu. Kiedyś gdy ich wzywałem , przybyli a potem z uzdrawianiem przenieśli się na ulicę , były tam kolejki i wielu skorzystało z uzdrowienia.

Gość asdt34535345345
Grzech choćby najsilniejszy, skoro wydrzesz z łona, Natychmiast przed oczyma spowiednika skona

Gość jehu
Jak chcesz pojednać się z Bogiem to uwierz w Jezusa który umarł za twoje grzechy innej drogi nie ma , zacznij czytać ewangelię i nawiąż kontakt z nowonarodzonymi chrześcijanami teraz trudno znaleźć dobry kościół dlatego żadnego nie polecam jak się rozejrzysz po okolicy to pewnie znajdziesz ludzi podążającymi za prawdą podobnych do ciebie czyli duchowych braci i siostry których Bóg postawi na twojej drodze.

Natomiast nie widzę problemu w ukręcaniu łebków szczeniaczkom. To stary obyczaj i powinien być kultywowany podczas każdej większej uroczystości:classic_cool: