Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

jeszcze nowszy temat, bo tamten się zaciął

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ten też się zatnie jak równiz kolejny wkoorfia mnie to już x jak cie w*****a to w*********j stad eMusiu

Gość Fredensborg
O mój ulubiony koncert;)

Gość rumniety
znów tęsknisz?

mnie sie udało dziś tęsknić troche mniej:D ale to pewnie przez zajęcie:D jak nad morzem? wybrałbym sie bo w sumie nigdy nie byłem poza sezonem. Ciekawe jak jest tam kiedy nie ma ludzi i jak wyglądają te miejscowości wczasowe teraz:D

Jeszcze chwila i się zmieni. Nie dałabym rady dłużej.

Nad morzem jest cudnie Rum. Zawsze jest cudnie. Przyjedz kiedyś koniecznie.

Aaa. No to dużo czasu Ci nie zostało. Za dwa tygodnie początek. Choć już widziałam otwarta budkę z goframi.

Gość gość
iftara, stara tsipa, zakochuje sie co 6 msc:D

to dobrze swiadczy o jej serduchu nie? znaczy ze jest pojemne:D r no to w takim razie nie tym razem. pojde sobie na zime:P

Drogi gościu nawet jeśli będę się zakochiwac co 6 dni to na ciebie i tak nie padnie.

🖐️ wypijanie wczoraj całego wina było błędem. ponieważ, primo - miałam dziś zaj/ebis/tego kaca (i gości), a secundo - dziś już nie mam wina. i to jest moja bardzo wielka wina :( :P

no ja chyba zrobię detoksik. alkohol i słodycze to straszny syf. chociaż świeże warzywa z herbicydami - również :P

nieee, dzięki, nie będę mogła patrzeć na alkohole przez tydzień :o takie pyszne winko musujące, wchodziło jak woda. te są najbardziej zdradliwe.

nie, to nie był cydr, cydry są słabe i nie powodują kaca, jakieś półwytrawne białe z bąbelkami. z cydrów to lubię ten z cynamonem, dobroński czy jakoś tak.

z alkoholi znam wino czerwone i wytrawne , wóde ( bardzo rzadko pijam) i piwo w sumie kazde pijam niezmiernie rzadko. Piwo do grila wiec sie zacznie sezon na piwo . Tak mysle :D

te sklepowe cydry mają max. 4,5% alkoholu przeważnie, naprawdę ciężko byłoby się tym upić.

nie do końca, bo każdy alkohol w większej ilości spowoduje zatrucie organizmu, czyli na drugi dzień uczucie zdechlactwa. po prostu zmetabolizuje się w aldehyd octowy. X a wina chyba wszystkie zawierają siarczyny - nawet te droższe, więc trzeba uważać z ilością. 0,75 litra jednego wieczoru to nie jest dobry pomysł :P X ale i tak największego kaca w ubiegłym roku miałam po Ballantines'ie.