Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mimo wszystko nie potrafilbym zostawic zony..

Polecane posty

Gość gość
Właśnie mąż przywiózł mi dobre ciasteczka. Siedzę, jem i nic nie robię :D

Gość gość
psycholko znana jesteś na kafe z tego że kłamiesz. wymyślasz prowo o złej chorej psychicznie żonie i cudownym mężu. idź do psychiatry to ci pomoże.

Gość gość
Tak fajnie sie pisalo z osobami ktore mnie rozumieja i znaja zycie do momentu kiedy hejterzy wrzucaja debilne komentarze.

Gość gośćonaona
Dlatego powtarzam że musisz udać się do specjalisty. Fobia społeczna to choroba której nie wyleczysz zachęcaniem czy rozmową szczególnie kiedy jest już tak zaawansowana. Potrzebne są konkretne działania.

Gość gość
Widze, ze nic wiecej z tego nie bedzie. Dziekuje wszystkim ktorzy rozumieja mnie, wspolczuja i zyczliwie doradzaja.

Gość gość
gość dziś Tak fajnie sie pisalo z osobami ktore mnie rozumieja i znaja zycie do momentu kiedy hejterzy wrzucaja debilne komentarze. x raczej fajnie się brednie smarowało. do psychiatry jazda po leki ale dla siebie.

Gość gość
gośćonaona dziś Dlatego powtarzam że musisz udać się do specjalisty. Fobia społeczna to choroba której nie wyleczysz zachęcaniem czy rozmową szczególnie kiedy jest już tak zaawansowana. Potrzebne są konkretne działania. X Dzieki, postaram sie zrobic wszystko aby wilk byl syty i owca cala, musze tylko poszukac wiecej mozliwosci

Gość gość
Ooo cukiereczki mąż jeszcze kupił i gumy do żucia. Ale będzie wyżerka :D

Gość gośćonaona
Powodzenia. Życzę dużo sił bo chociaż ja byłam po tej drugiej stronie to wiem jak bardzo moje zachowanie odbiło się na moim mężu. Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś gość dziś Tak fajnie sie pisalo z osobami ktore mnie rozumieja i znaja zycie do momentu kiedy hejterzy wrzucaja debilne komentarze. x raczej fajnie się brednie smarowało. do psychiatry jazda po leki ale dla siebie. X Ulzyles sobie, masz radoche jak tak walisz ludziom? Ciekawe jak bardzo trzeba miec zrypana psychike zeby tak katowac innych.

Gość gość
Coś te gumy szybko smak tracą. Chyba wyślę męża po inne :D

Gość gość
gośćonaona dziś Powodzenia. Życzę dużo sił bo chociaż ja byłam po tej drugiej stronie to wiem jak bardzo moje zachowanie odbiło się na moim mężu. Pozdrawiam. X Wzajemnie, takich ludzi jest malo ktorzy rozumieja drugiego.

Gość gość
Ulzyles sobie, masz radoche jak tak walisz ludziom? Ciekawe jak bardzo trzeba miec zrypana psychike zeby tak katowac innych. x widziałem oooooooooooorła cień :D

Gość gość
gość dziś Coś te gumy szybko smak tracą. Chyba wyślę męża po inne X Twoj maz chce Cie utuczyc zebys byla gruba i miec powod by Cie rzucic, wiec uwazaj.

Gość gość
a co teraz robi twoja żona, gdy ty obrabiasz jej dope na kafe?

Gość gość
gość dziś gość dziś Coś te gumy szybko smak tracą. Chyba wyślę męża po inne X Twoj maz chce Cie utuczyc zebys byla gruba i miec powod by Cie rzucic, wiec uwazaj. xxx Tak tak, a świstak siedzi i zawija, zawija.... :D

Gość gość
Teraz razem z mężem się tuczymy :D

Gość gość
Skoro masz więcej niż moje 21 lat to rzeczywiście lepiej zostań bo im dłużej tym bardziej trzeba trzymać związek!!! Powinnieneś szukać tu wskazówek tylko modlić się o cud bo żona jest cwana i wyrachowana niestety. Albo skoro zostaniesz z nią to nie lamentuj tylko akceptuj i nie oczekuj od niej czegoś.

Gość gość
Twoj maz chce Cie utuczyc zebys byla gruba i miec powod by Cie rzucic, wiec uwazaj. x i kto tu jest psychiczny i potrzebuje leków? :D

Gość gość
gość dziś Skoro masz więcej niż moje 21 lat to rzeczywiście lepiej zostań bo im dłużej tym bardziej trzeba trzymać związek!!! Powinnieneś szukać tu wskazówek tylko modlić się o cud bo żona jest cwana i wyrachowana niestety. Albo skoro zostaniesz z nią to nie lamentuj tylko akceptuj i nie oczekuj od niej czegoś. xxxxxxxxxx Niech zgadnę peessda ci zarosła mchem?

Gość gość
Jak wy łatwo oceniacie innych, znajdź sobie inną, rozwiedz się, to takie proste. Dlaczego bo facet się stara a nie kobieta. A w ilu związkach jest odwrotnie, wszystko na głowie kobiety a facet nie robi nic, wtedy jest bardziej w porządku, prawda? Leniwa, tak najprościej kogoś ocenić. Moim zdaniem ona jest bardzo chora i tak jak alkoholik nie przyznaje się do swojej choroby tak i ona nie jest w stanie iść do lekarza i powiedzieć co się z nią dzieje, bo jej choroba nie jest natury fizycznej. Możesz autorze oczywiście zastosować się do większości rad i zostawić ją, tylko ktoś taki pozostawiony samemu sobie może sobie odebrać życie. Musisz być tego świadomy.

Gość gość
Nie lamentuje, mam w sobie dosc sily aby zaczac na nowo albo znalezdz sobie kochanke. Niestety sumienie daje o sobie znac.

Gość gość
gość dziś X Dokladnie tak jak piszesz i jestem tego swiadomy. Nie jestem dzieckiem ktore znudzone zabawka rzuca ja w kat i bawi sie inna. Zawsze staralem sie byc odpowiedzialny, dlaczego to wlasnie mnie spotkalo?

Gość gość
A kto sprzata , taz Ty autorze ? Pokaz ze ja kochasz i akceptujesz , wyjdzcie gdzies razem choc na spacer by czula sie bezpieczna .

Gość gość
gość dziś A kto sprzata , taz Ty autorze ? Pokaz ze ja kochasz i akceptujesz , wyjdzcie gdzies razem choc na spacer by czula sie bezpieczna . X Mieszkanie ja sprzatam, Ona tylko drobne prace, nawet po sniadaniu nie posprzata po sobie tylko zostawia na pozniej. Na spacer mowisz? Chetnie, ale ona twierdzi ze ma jakis stan zapalny i na razie z domu nie chce sie ruszac. Jak stan zapalny to jedziemy do lekarza, ale Ona, ze weznie leki i z czasem przejdzie. Dla mnie to wszystko dziwne.

Gość gość
Ło matko,a prowo kręci się dalej.. Gość po 40-tce,dzieci w domu juz nie ma,tak samodzielne-kiedys ty płodził te dzieci,że juz zdązyły się usamodzielnić. Masz ty chłopie(?) wyobrażnie,nie ma co:(

Gość gość
Ja mam taką sytuację w domu, z tym że jestem żoną, mąż całymi dniami w pracy, ochota na seks raz w miesiącu i to szybko tylko dla jego spełnienia, ja też chodzę do pracy, też jestem zmęczona ale swoje potrzeby mam, więc od czasu do czasu zaspokajam je z kochankiem, tobie też radzę,bo się obudzisz za 20 lat i będziesz żałował ...

Gość gość
gość dziś Ło matko,a prowo kręci się dalej.. Gość po 40-tce,dzieci w domu juz nie ma,tak samodzielne-kiedys ty płodził te dzieci,że juz zdązyły się usamodzielnić. Masz ty chłopie(?) wyobrażnie,nie ma co X Dla Was zyjacych w PL sa to realia niemozliwe i ja to rozumiem. Napisalem 40+ i wiecej po slubie niz 21 lat. Dla Ciebie to prowo i tak dalej bedziesz zyc. Pozdro

Gość gość
gość dziś Ja mam taką sytuację w domu, z tym że jestem żoną, mąż całymi dniami w pracy, ochota na seks raz w miesiącu i to szybko tylko dla jego spełnienia, ja też chodzę do pracy, też jestem zmęczona ale swoje potrzeby mam, więc od czasu do czasu zaspokajam je z kochankiem, tobie też radzę,bo się obudzisz za 20 lat i będziesz żałował ... X Pisze z jedna kobietom, moze sie kiedys spotkamy.

Gość gość
Nawet te twoje 21 lat po slubie niewiarygodne,ze dzieci juz samodzielne. No chyba,ze plodziles mając 16,18 lat hehe. "Dla was w PL.."-chlopie,bajki piszesz,bo nawet poza Polską dzieci są jeszcze z rodzicami.Myslisz,ze tam to już kasą srają?(sorki za wyrazenie)by kupowac mieszkania,domy? Najpierw to się buli chłopie tysiace euro,dolary,funty,itdza (panstwowe)wyksztalcenie. A ty już wyksztalciles,usamodzielniles?hmm,to jak to sie udalo z tak "chora",nic nie robiącą,niepracującą żonę. No weż już przestań,bo się nudne robi twoje prowo kafe.