Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Regał ze skrzynek, stolik z europalety, łóżko z europalet...

Polecane posty

Gość gość
Wpadły mi ostatnio w oko jeszcze takie napisy ze sznura małych lampek Chcielibyśmy coś takiego odwzorować nad naszym łóżkiem, albo nad łóżkiem chłopaków, np 'dream' albo coś w tym stylu Myślę, że gorący klej dałby radę i nie zostawił większych śladów na ścianie jakby nam się znudziło Ewentualnie jakby się nie trzymał to przykleiłoby się go do uformowanego cienkiego drutu i powiesiło na ścianie na 2 małych haczykach W dużym pokoju też bym taki widziała na tej wielkiej betonowej ścianie, tylko większy i może niekoniecznie z lampek tylko jakiegoś innego materiału, np 'hello' z jakiegoś usztywnionego sznurka

Gość gość
W Empiku widziałam jeszcze takie fajne duże litery z papier-mache i chyba kupimy sobie jedną odpowiadającą naszemu nazwisku do dużego pokoju Pomaluje się sprayem i powiesi na ścianie w kolażu albo postawi gdzieś jako element deko Do pokoju chłopaków na później też mi się takie podobają, np po jednej odpowiadającej imieniu każdego Super to wygląda

Gość gość
Fajne są jeszcze takie napisy gdzie kontury liter są uformowane z gwoździ jeden przy drugim a przez nie poprzeplatana na krzyż włóczka albo cienki sznurek Też super efekt, ale nie odważyłabym się tak dziurawić ścian, chyba że na jakiejś desce albo sklejce jako tło

Gość gość
Autorko,na poczatku chcialam napisac,ze masz super pomysly z meblami,ale przeczytalam te 9 stro i nie obraz sie,ale naprawde jestes irytujaca.Po 1)ja tez lubie Ikee,ale ty znasz chyba ten sklep i wszystkie produkty na wylot,to juz podpada pod jakas obsesje.Niby piszesz,ze nie masz srodkow itp,to po co ci takie wielkie mieszkanie?Po 2)Prowadzisz tu raczej monolog,jesli juz ktos podsunie swoj pomysl,to i tak,ty wiesz lepiej(przyklad ze skrzynia,swoja droga bardzo dobry) i po 3)wiem,ze temat nie jest o dzieciach,ale zalozylas tutaj akurat temat,poza tym jestes niemila,tak jak ktos tu napisal,bo mimo,ze ktos cie zapyta o dzieci,to od razu go zbywasz.I wiesz,co ha rozumiem,ze nie wszyscy szaleja na punkcie swoich dzieci,ja sama taka nie jestem,ale twoje podejscie do ciazy,porodu,wyprawki jest dziwne.Wiesz,co nie chce byc wredna,ale "zycze"ci zebys jednak urodzila wczesniej i ciekawe co wtedy bedziesz mowic.I jestes wielka optymistka,myslac,ze uridzenie blizniakow niewiele w twoim zyciu zmieni.

Gość gość
Po 4) nie gadam z trollem! :) Mimo wszytko życzę ci wszystkiego dobrego i więcej radości z życia!

Gość gość
23:44 hahaha :D super odp!!! a pomysly masz faktycznie fajne. podczytuje i moze nawet sama zaczne sie w takie dekoracj***awic jak sie zrobi cieplej. a trola jak zawsze olej........ trole byli, sa i beda zawsze. taki lajf. :P ale ta od blizniakow to ma juz cos z deklem normalnie. :D

Gość gość
Widzisz autorko,a ty dalej swoje.Kolejny raz ktos ci napisal nie po twojej mysli,a ty juz piszesz,ze troll!Mozna miec inne zdanie niz ty czy to niemile widziane?Jak nie potrafisz "sluchac"i wyciagac wnioskow,to prowadz sobie dalej ten monolog.

Gość gość
nie ktos tylko ty! :D taka scieme walisz z tymi dziecmi ze normalnie polac mozna. :D przeciez widac ze zadnych nie masz. sprawdzalam wlasnie dzis rano ten drugi temat ktory tu zapodalas i nie dziwota ze nikt tam nie chcial z toba pisac. naogladalas sie jakichs amerykanskich blogow, naczytalas glupich forow i tak pieprzysz piate przez dziesiate w nadzieji ze ludzie lykaja hahah :D widac ze dzieciara jestes i z nudow latasz po tematach i zmyslasz te glupoty bo tak bez pojecia piszesz ze padam...... :P i jeszcze bezczelnie atakujesz zwyklych normalnych ludzi. kompleksy? :o

Gość gość
widac juz bylo nawet po tym poscie ze skrzynia i tym amerykanskim stylem z ktorego sie doslownie usmalam :D ze to znowu ten sam trol. wgle dziwie sie ze ci jeszcze dziewczyna na niego odpisala i dala sie potem wciagnac w te zaczepki o wozkach o ktorych tez nie masz bladego pojecia tylko ogladasz w necie. :o

Gość gość
O masz ,zaczelo sie . Polki to musza koniecznie kazdemu zagladnac do portfela ,do majtek, do gara i ku*rwa wszedzie. :o A po co ci mieszkanie? A ile masz pieniedzy ? Po co dzieci ? Po co urzadza? ..,Powinna jej napisac,ze po go*wno! Zal normalnie :o :o :o az oczy bola :o

Gość gość
racja , a ta od blizniakow to juz wgle nawiedzony marginalny psychol :o co 2 str robi kolejne podejscia jako niby nowa osoba i wkolo atak,bo nikt z nia nie chce gadac :o a kto by chcial? niech se wreszcie zalozy temat o tych dzieciokach blizniokach ,czymkolwiek i sie pod niego brandzluje, bo juz mdli. pewnie i tak by miala zerowa frekwencje,no bo przecie golym okiem widac ze to jakies oderwane od zycia ..

Gość gość
00:36 powinnas jeszcze dodac: po co jestes szczesliwa? dlaczego jestes optymistka? i: nie jestem bron boze wredna ale zycze ci jak najgorzej :D najchetniej przedwczesnego porodu, ale poronienie jest rownie wysoko na mojej liscie. :P taka jest wlasnie dyzurna trolowa. zalosna. nic dodac nic ujac.

Gość gość
autorko, uwierz mi, ze to nie pisze jedna i ta sama osoba, tylko wiele roznych osob :) zreszta widac po stylu wypowiedzi, ortografii, jakosci tworzeniu zdan itp. wmowilas sobie, ze tylko jedna osoba cie krytykuje, a to nieprawda. natomiast ty piszesz posty jako inni - te pochwalne :) widac golym okiem. jestes nieprzyjemna osoba, i dlatego nikt kompletnie tutaj nie chce z toba pisac, ani doradzac - i jak widac, w realu rowniez, skoro calymi dniami sie tutaj produkujesz (bez skutku). przemysl to sobie.

Gość gość
Wpadły mi ostatnio w oko jeszcze takie napisy ze sznura małych lampek Chcielibyśmy coś takiego odwzorować nad naszym łóżkiem, albo nad łóżkiem chłopaków, np 'dream' albo coś w tym stylu Myślę, że gorący klej dałby radę i nie zostawił większych śladów na ścianie jakby nam się znudziło Ewentualnie jakby się nie trzymał to przykleiłoby się go do uformowanego cienkiego drutu i powiesiło na ścianie na 2 małych haczykach W dużym pokoju też bym taki widziała na tej wielkiej betonowej ścianie, tylko większy i może niekoniecznie z lampek tylko jakiegoś innego materiału, np 'hello' z jakiegoś usztywnionego sznurka xxx wies tanczy i spiewa :) autorko, niech zgadne, przeprowadzilas sie z malej miejscowosci do duzego miasta? jak widze w mieszkaniu jakies 'dream' i 'home' na scianach to juz wiem, ze kto tam mieszka ;)

Gość gość
No i jak ida prace autorko? Lej na trola i rob swoje dziewczyno bo ludzie zawsze gadali, gadaja i gadac beda. Pewnie ci zazdrosci ze nadal mieszka z matka w wieku 30stu lat, bez chlopa , bez dzieci, bez roboty i bez perspektyw . Zlej to.

Gość gość
Nie czytałam do końca całego tematu ale chciałam zapytać co to za pokój bez okna przy wejściu ?? Ogólnie ładne to mieszkanie i przede wszystkim bardzo duże i rozkładowe.

Gość gość
a wanienke w koncu jaka kupujesz?

Gość gość
Ale ja się nią wcale nie przejmuję, no co ty :) Prace oficjalnie rozpoczęte Póki co wszystko w porządku. Właśnie poskręcaliśmy korpusy kuchenne i przystawiamy na próbę do ściany w różnych konfiguracjach, a teraz przerwa i robię sobie dziury i przetarcia w nudnych tanich spodniach, takie na wzór Hollistera Dostałam też jakiś czas temu niezbyt ładne zwykłe proste dżinsy dla chłopaków, takie na wyrost i z nimi robię dokładnie to samo ;)

Gość gość
Ten pokój to składzik, schowek czy jakkolwiek się to nazywa.. Taki na rowery, mopy, walizki, narty, drabinę, chemię, suszarki, wiadra, miski, narzędzia, zgrzewki, nieużywane rzeczy itd /kolejność dowolna/

Gość gość
O wanience już pisałam Zwykłą tanią białą długą klasyczną Mam nadzieję że uda się upolować egzemplarz bez tej brzydkiej naklejki, nadruku, czy cokolwiek to jest w środku, a jak nie to trudno, najwyżej będziemy zdrapywać i usuwać :P

Gość gość
Przedwczoraj kupiłam duże opakowanie prostych drewnianych spinaczy do bielizny i właśnie zastanawiam się jak je wykorzystać, rzecz jasna poza praniem Widziałam że ludzie przyczepiają do nich zdjęcia albo różne obrazki i zawieszają na półkolistym cienkim sznurku na ścianie

Gość gość
jak tam, autorko? jak robisz te dziury w dzinsach? tez mam takie jedne nudne, juz troche starawe i przetarte, chociaz w sumie dobrej jakosci bo tommy'ego h. i czy osobie 30-letniej takie dzinsy nadal przystoja?;)

Gość gość
a z innej beczki, organizujesz jakas pomoc przy dzieciakach jak sie urodza? czy sama planujesz wszystko ogarniac? (oczywiscie z pomoca meza, jak bedzie w domu)

Gość gość
Normalnie, głównie nożem introligatorskim i pęsetą, ale nożyczki, maszynka do golenia i pumeks też się przydały Dla dlaczego niby mają nie przystoić? A co to 30 latka to stara baba, czy co? No może bez przesady. Jeszcze starsze przecież w tym chodzą

Gość gość
Na początku sami, a po kilku mies do spółki z opiekunką albo instytucją bo mam różne zobowiązania

Gość gość
Jak prace autorko? Do przodu? Cos sie nie odzywasz ostatnio>

Gość gość
a na jak długo ci to jedno łóżeczko niby wystarczy??

Gość gość
Prace do przodu Nie wiem na jak długo, to się dopiero okaże. Jak zobaczymy że wyrastają, dokupi się drugie. Daleko nie mamy

Gość Nela_12
Moim zdaniem meble z palet najlepiej się sprawdzają jako meble ogrodowe. w salonie wolę bardziej wyrafinowane meble, tj z dodatkiem marmuru, stali etc. znalezienie ciekawe stolika kawowego to bylo naprawdę wyzwanie, ale natknęłam się na fajnego, polskiego producenta mebli ABSYNTH http://www.absynth.eu/kolekcje.php?k=noi%20table zamówiłam tam stolik marurowy z nózkami stalowymi i wygląda świetnie!