Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Regał ze skrzynek, stolik z europalety, łóżko z europalet...

Polecane posty

Gość gość
Niemila z ciebie osoba. A mieszkaj sobie w tych dechach i kartonach.

Gość gość
Nocniki dla dzieci zrob z wiaderek po kapuscie kwaszonej. A zamiast ibranek owijaj noworodki w przescieradla.

Gość gość
Została tylko drobna wykończeniówka, a reszta to już tylko kosmetyka i urządzanie (wstawienie mebli, instal. oświetlenia, włączniki, gniazda, AGD itp.) Nie rozumiem o co chodzi z tym, że jestem niemiła, bo nigdzie nic niemiłego nikomu nie napisałam. Ktoś uparcie trolluje. A niech jej tam... jej sprawa

Gość gość
Dokladnie nie da sie z toba normalnie pisac i dlatego malo osob tu zaglada jestes jakas taka ... nie wiem jak to okreslic odpychajaca.Tez lubie takie klimaty ale przeginasz ciagle tylko ikela ikela ikela sprey jest super przytargam galezie. Nie starasz sie nawiazac z nikim relacji tylko oczekujesz ze kazdy ci tu sypnie tone pomyslow a ty nawet podziekowac nie podziekujesz tylko to ble to nie bo tobie sie najbardziej podoba to i to. Skoro wiesz czego chcesz to po co zakladalas ten watek????? Kup sobie zeszyt i rob notatki albo nowy dok.utworz i tyle mozesz skopiowac na pamiec przenosna jak masz obawy przed utrata. Ja stad ide bo mnie zaczynasz irytowac a malo co mnie irytuje

Gość gość
Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi, bo o ile dobrze pamiętam, jeśli mi się podobał jakiś pomysł to zawsze to podkreślałam i próbowałam rozwinąć dialog na ten temat, a że nie było dalszego odzewu to nie moja wina. Czytaj ze zrozumieniem Nie rozumiem, czemu mam dziękować każdemu na prawo i lewo. Wolę dialog i dyskusję. Ale nie takie trollerskie i napadowe Skoro ci się nie podoba co piszę, to czemu tu zaglądasz i czytasz? Jest tyle innych tematów? Ja nie piszę niczego obraźliwego i mam prawo pisać tu co chcę, po to przecież założyłam temat Przecież zawsze możesz założyć własny, np o dzieciach albo lepiej bliźniakach. Nikt ci wszakże nie broni. Po co trollujesz na czyimś? Nie szkoda czasu? Ja tam nie wchodzę na tematy które mnie nie interesują albo irytują

Gość gość
Nie wiem juz nawet o czym teraz piszecie, bo zgubialam watek, ale mieszkanie rewelacja, super pomysly, a ta czarna kuchnia jest po prostu boska! Widzialam wiecej zdjec w necie. Ta wyspa jest wielka, piekna i okazala! :)

Gość gość
No mnie też się podoba :) Ja sama nie wiem o czym teraz piszemy, bo ktoś postanowił sobie potrollować z nudów. Cóż, bywa. Nie przejmuję się zbytnio. Z czasem jej się znudzi Jak ktoś ma jeszcze jakieś fajne podpowiedzi to pisać śmiało! :)

Gość gość
Bo kolezanka chciala ci autorko na sile udzielac porad na temat dzieci, poczuc sie potrzebna i wazna, ale ze ja nieswiadomie zbylas, to sie biedna uniosla. :P Ech, cala kafeteria. Ona oczekiwala pochwal i podzieki za swoje cenne rady, ktorych chyba niekoniecznie oczekujesz w temacie, ktory z zalozenia nie dotyczy dzieci. :D Zdaje sie, ze to ta sama osoba od poprzednich blizniaczek. Takie odnosze wrazenie. Nie przejmoj sie nia. To typowe dla tego forum. :P Tu co druga cierpi na pieluchowe zapalenie mozgu, takze dobrze, ze masz jakies zainteresowania poza dziecmi.

Gość gość
Wcale się nie przejmuję :) Ja po prostu nie wchodzę na tematy które mnie nie interesują, więc nie wiem czemu ktoś się zmusza. Mało tego, jeszcze ma pretensję, że nie piszę tego co ktoś chce :) No sorry.. może nie przesadzajmy

Gość gość
zmartwie was - nikt tu nie trolluje i nie pisze tego jedna i ta sama osoba :) napisalam tutaj jednego posta, i niesympatyczny, apodyktyczny ton autorki na tyle mnie zrazil, zeby juz nie pisac. podczytuje jednak nadal i widze, ze pojawily sie inne osoby, które to dostrzegly. swietnie ktos ujal: autorka nie stara sie nawiazac rozmowy, relacji z nikim tutaj piszacym, tylko chce sie popisywac, rzucac nazwy artykulow z ikei i innych modnych wnetrznarsko-snobistycznych marketow. jest po prostu nieuprzejma i meczaca. nie wiem, moze to ciazowe hormony :)

Gość gość
100% ta sama osoba! :D Te same problemy i ta sama klucha w gardle. Ja bym sie nie przejmowala, serio. Jakos nikt poza nia nie widzi ani nie widzial dotychczas niczego niewlasciwego w zachowaniu autorki, ani w tym co pisze. Przeciwnie, b. duzo ciekawych rozwiazan tu pada i przynajmniej mozna cos madrego podpatrzyc w przeciwienstwie do tej dziennej masy tematow o niczym. Keep it up gurl! ;)

Gość gość
Myślisz? Zresztą nie ważne. Nie przejmuję się :) Śmieszy mnie tylko ten mój niby apodyktyczny ton i popisywanie się rzekomo snobistycznymi marketami - chodzi oczywiście w domyśle o tę taniochę z Ikei, Jysku i tartaku, które dotychczas wymieniłam ;) Szkoda gadać Dobra zbieram się spać, bo jutro jedziemy na pakupki

Gość gość
super wypas chata!!!

Gość gość
No niezla ,fakt

Gość gość
A ty to poroże to chcesz jakieś konkretne ? Mnie też się takie rzeczy podobają.

Gość gość
i co autorko, wykupilas cala Ikee?

Gość gość
Jednojajowe, dwukosmówkowe i dwuowodniowe Było podejrzenie wspólnego łożyska, ale już jest wszytko jasne xxxx i tu wpadlas, autorko nie ma mozliwosci, aby ciaza byla jednojajowa, jesli sa dwie owodnie, dwa lozyska i dwie kosmowki niezle wkrecasz :) wydaje mi sie, ze jestes ta sama osoba ktora zalozyla temat 'fajne matki przy kawie' (podobne slownictwo, skroty, styl pisania, zafascynowanie wnetrzami i dekoracja), ale tamten topik umarl smiercia naturalna

Gość gość
Czemu sie czepiacie autorki? dziewczyna ma entuzjazm i wyobraźnię. Cóz, nie kazdemu ją Bozia dała, stąd wg mnie kąsliwe przesmiewki ludzi, ktorzy tylko potrafią isc do sklepu i kupić, im drozej, tym sie poczuja lepiej. A projeketowanie wlasnego domu moze byc twórcza i radosna zabawą. Polecam tematyczne strony na f-b, pomysły wnetrzarskie z całego świata. Wejdziesz w jedna, polecają ci nastepne, to pączkuje, mozna wybierac. Od zdjec najwazszej klasy dizajnu, po zrób to sam. Internet jest jednak nie do pzrecenienia , wrzucisz temat, klikniesz image i masz tysiace rozwiazań. Pewnie to robisz, ale nigdy dośc, to chyba najlepsza droga. I ludzie, jaka to roznica, blizniaki, trojaczki, czy ktoś jest zobowiazany na anonimowym forum do pisania o sobie od A-Z? Co to wnosi do akurat tego tematu?

Gość gość
Jakie poroże? Nie znam się za bardzo na myślistwie, ale najbardziej mi się podobają takie z max 1-2 odgałęzieniami, nazywa się je chyba widłaki i szóstaki. Widziałam na jakimś logo czegoś, ale nie pamiętam już co to było, a może zdjęciu w necie czyjegoś poroża na ścianie. W każdym razie najbardziej mi się takie podoba Ale jak miałoby być znaleźne, darmowe, to nie mam wymagań Może być nawet asymetryczne :)

Gość gość
Ikei całej nie wykupiłam Tylko połowę ;) Poza tym drogi trollu chyba dobrze wiem w jakiej jestem ciąży, bo to moja ciąża. Doucz się lepiej zanim palniesz jakąś głupotę, bo z tego co widzę to masz jakąś nieposkromioną obsesję na punkcie rozmów o dzieciach, ale nikłe pojęcie na ich temat Wydaje mi się, że nawet żadnych nie masz, bo np unikasz odpowiedzi na normalne pytania, zapewne nie wiedząc co napisać, a powtarzasz jakieś głupoty zaczytane pewnie gdzieś w necie na jakichś 'mundrych' forach :) Nie wiem o jakim temacie piszesz, bo nie widziałam, ale sprawdzę może jutro z ciekawości, bo dziś już mi się nie chce

Gość gość
A niech się czepiają, co mi tam :) Ich sprawa Z Fb, przyznam, rzadko korzystam, za to właśnie regularnie z G Images, z Pinteresta i takich tam i masz rację, że sprawia mi to po prostu frajdę, radość, daje satysfakcję Jest to coś co naprawdę lubię i tyle A co do tych wątków dziecięcych w temacie o mieszkaniu to też mnie dziwią. Widać taki urok tego działu i niewiele zaglądających tu dziewczyn ma inne zainteresowania poza dziećmi. No chyba że to te same osoby piszą wkoło o tych dzieciach. Nie wiem ..zresztą nie istotne

Gość gość
Dziś m.in wzięliśmy kran do kuchni (Ringskar) Dobra cena, ale nie jestem jakoś do końca przekonana, czy to jest właśnie to co chciałam Bardziej podobał mi się Sandsjon, ale nie wyłożę teraz 3 stów na kran, bo za 3 stówy to mam już i kran i zlew Piekarnik w końcu też zamówiliśmy tańszy

Gość gość
Chcemy też pomalować jakąś niedużą przestrzeń farbą magnetyczną, żeby przyczepiać do niej na magnesy różne info, np pory karmienia chłopaków, pory podawania suplem. i inne ważne rzeczy, w tym prowadzić na bieżąco listę zakupów jak się coś będzie kończyć, zostawiać sobie notatki itd Nie wiem tylko gdzie Może pomalujemy bok słupka z lodówką, żeby takie miejsce było zawsze pod ręką i na oczach, bo nie mamy żadnej małej ścianki na takie coś, a nie chcę, żeby ta część się odcinała od dużej płaszczyzny Farba tablicowa na dużej płaszczyźnie i notatki kredą choć fajnie wyglądają, nie wchodzą w grę, bo to podobno strasznie pyli i nie chcę żebyśmy ten pył wdychali. Ponoć szkodzi też elektronice

Gość gość
Chyba że jeszcze ewentualnie weźmie się tablicową ale suchościeralną, a nie do kredy Magnetyczna chyba jednak fajniejsza się wydaje Ewentualnie połączanie obu, ale wtedy znowu dodatkowy koszt, tak więc na początku odpada

Gość gość
Poroze pieknie bedzie wygladac na sedesem. Mozesz tam powiesic papier toaletowy.

Gość gość
Będziemy zbijać sami ławkę do stołu, taką prostą jak są w kościołach bez oparć. Z tych samych dech co blat stołowy A na niej będzie przerzucona skóra owcza (taka z Ikei rzecz jasna) :) Będzie stała po jednej str stołu, a po przeciwnej i po bokach białe krzesła Terje Nie mogę się już doczekać!

Gość gość
autorko, ale kto to wszystko bedzie zbijac, malowac, wykanczac? Ty, w 8 - 9 miesiacu ciazy blizniaczej? patrzylas w necie, jaki sie ma wtedy brzuch? wiesz, jak jest wtedy duszno, jaka jest zgaga, jak sie czlowiek zwyklym przejsciem z pokoju do kuchni meczy?

Gość gość
jestes odrealniona autorko! chyba ze twoj maz sam wszystko zrobi?

Gość gość
a co sie tak martwisz, przeciez napisała "zbijemy", maz chyba nie jest w ciazy :)

Gość gość
Ja, pamietam, pod koniec ciązy miałam tez taka siłe i pare, najpierw sie przeprowadzałam, potem urzadzałam. Z drugim dzieckim tez było tak,ze najwiecej siły miałam pod koniec ciązy,. Jak ktos tez tak ma , to powinien to wykorzystac, bo wiadomo,ze przy dzieciach po prostu jest o wiele mniej czasu, hormony leca w dól, nastroj czasami pada, nie ma tej energii