Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Regał ze skrzynek, stolik z europalety, łóżko z europalet...

Polecane posty

Gość gość
Tak dokładnie! Będę malować, skręcać wkrętarką, kleić i zbijać proste rzeczy i co tylko się da. Resztę facetos. Lubię takie zajęcia i dziękuję za troskę, ale dobrze się czuję :) Zaczynamy w najbliższym tyg po zgromadzeniu potrzebnych materiałów Mam ogromną motywację i frajdę! ;)

Gość gość
Po co kupowac skore jedz do lasu i upoluj jelenia bedziesz miala skore i rogi za darmo :D

Gość gość
Jeleni się nie ubija dla poroża. Poroże jest periodycznie (zazwyczaj rocznie) zrzucane drogi trollu

Gość gość
Patrz normalni ludzie nie zbijaja z desek stolu i krzesel do domu, ewentualnie do ogrodu lub na dzialke. A Ty zbijasz to i jelenia upolowac mozesz co to dla ciebie

Gość gość
A skąd ci niby 'normalni ludzie' mają stoły? Ktoś je przecież musi dla nich zbijać i sklejać skoro sami nie umieją, a no i przy okazji trzepać kasę na takich jeleniach drogi trollu :)

Gość gość
haha! :D 16:01 10/10!!! 15:57 ty myslisz, ze w sklpie to stoly sie rodza? a moze z nieba spadaja? :D idz ty juz lepiej gotowac wlodkowi zupe

Gość gość
Juz widze ten Twoj stol zeby robic takie rzeczy z gustem trzeba miec umiejetnosci narzedzia wprawe dobre materialy. Ty myslisz ze jak kupisz 3deski z matketu zrobisz niewiaomo co:D Szczegolnie ze nigdy wczesniej nie robilas nic takiego jak sama pisalas oj szkoda mi Cie bo sama sie przekonasz ze to nie jest takie proste. Chyba ze odstrzelisz byle co dwie deski, trzy gwozdzie. A normalni ludzie nie musza biedowac jak Ty i zamawiaja sobie solidnie wykonane meble u stolarza

Gość gość
Zgadzam sie gdyby to bylo takie proste to co drugi by mial stol wlasnej roboty. Wiadomo ze koszty wtedy sa mniejsze. A zeby zrobic meble z desek do domu tez trzeba miec narzedzie odpowiednie to fakt. Kazdy moze sobie zbic cos do ogrodka, ale do mieszkania to jednak juz musi wygladac i byc solidnie wykonane.

Gość gość
Za jakosc sie placi autorko. Daruj sobie wyzywanie od troli bo ciebie jak do tej pory nikt tu nie wyzywal od kretynek

Gość gość
A skąd wiesz że nie umiemy? :) Umiemy Poza tym jak się robi coś dla siebie to przecież jasne, że tym bardziej się człowiek stara Dobra, muszę lecieć, bo jadę na zakupy

Gość gość
Bo sama to napisalas na poczatku watku? Idz idz wykup wszystkie deski. Powodzenia

Gość gość
te wyzej! nie chcesz zeby cie nazywala po imieniu to nie troluj :D krotka pilka nie? kazdy widzi ze trolujesz to czego sie ciskasz i jeszcze unosisz? a to beszczel jeden no :D :P

Gość gość
Wyrazam swoja opinie w koncu to forum nie?

Gość gość
wyrazanie opinii to jedno a czepialskie trollerstwo to drugie! a ty wlasnie klasycznie trolujesz :D rozumiem ze dla ciebie mebloscianka bodzio jest seksi stajli i glamur i nie ogarniasz ze ktos ma inne preferencje ale dajze juz spokuj zobacz nawet sie przypieprzasz do tego co niby gdzies napisala a przecie nie napisala nigdzie ze czegos nie umieja tylko ze zrobia jak umieja co implikuje ze cos tam w zasadzie umieja no nie? moze nie robili konkretnie takich rzeczy ktore planuja ale moze robili inne wyczowam u ciebie po prostu smrodliwa zazdrosc i ten klasyczny kafeteryjny gul bo ktos ma fajniej lepiej stac go na realizowanie pomyslow a ciebie nie i kropka idz sie przewietrz lepiej zrobisz :D

Gość gość
Nie zadlaw sie przypadkiem

Gość gość
"Spokuj" aha no tak wszystko jasne

Gość gość
A czego tu autorce zazdroscic ? Ze bedzie miala w domu kilka dech ? Wezzzzzzz blagam nie rozsmieszaj mnie

Gość gość
no i popatrz na siebie tylko? :D trolujesz jak nic! zazdrosc i niedowartosciowanie wychodzi ci wszytkimi porami

Gość gość
Boze kobieto jestes smieszna. W ciazy z brzuchem wielkim z wiertarka mlotkiem bedziesz z********ac. A na zwolnieniu pewnie bo w pracy za biurkiem siedziec nie mozesz. Wez kobieto kup normalnie meble a nie taki cyrk w chacie urzadzasz. Jak dziadowa lozko z europalet

Gość gość
Tak czytam i stwierdzam, ze autorka to zupełna fantastka :) spoko, blizniaki ja otrzezwia ;)

Gość gość
A ja dla odmiany tak czytam, czytam i utwierdzam sie w przekonaniu, ze autorka to w sumie fajna rowna babka, za to ty jestes mega trolica, az sie niedobrze robi. :o

Gość gość
A to Polska właśnie. Bez wyobraźni, bez gustu, podejrzliwa, źle życząca. Autorko, nie pożyjesz na tym topiku. Tu musisz myśleć dokładnie tak , jak przeciętna kafeterianka, a przede wszystkim narzekać na swój ciężki los. Inaczej zagryzą. Olej głupie baby i rób swoje.

Gość gość
Ja natomiast uważam, że można świetnie poprawić wyglad lamp :) przeszukałam internet i natknełąm się na http://www.metalbernat.com.pl/cat_2. Te liście...no szok i niedowierzanie że można tak super ozdobić lamppę

Gość gość
watpię w te oszczednosci, zaoszczedzisz jesli wyszukasz te produkty w necie,,,, lozko, szafki sprawdz tu http://sklep.wisad.pl

Gość gość
Widzę, że ktoś mnie już uprzedził, ale jest dokładnie tak jak pisze, czyli nigdzie nie napisałam, że czegoś nie umiemy, ani że nie mamy narzędzi. Widzę że któraś się strasznie wkręca i dużo sobie dopowiada, zupełnie jakby nie miała ciekawszych zajęć Robiliśmy już różne rzeczy, choć właśnie niekoniecznie takie które planujemy teraz. Tak czy siak mamy dobre instrukcje i to nie jest zresztą nie wiadomo jak skomplikowane, żeby nie móc tego samemu zrobić. Tylu ludzi się w to bawi na całym świecie, że czemu niby nie mielibyśmy spróbować I na żadnym zwolnieniu nie jestem. Zresztą nie rozumiem, czemu miałabym się komukolwiek tłumaczyć z tego co i kiedy robię. Co to niby wnosi do tego rodzaju tematu? Tak właśnie robię. Olewam głupie wpisy :)

Gość gość
Wczoraj kupiliśmy na próbę fajny tani szklany słój z tłoczonymi napisami podobnymi do Masona. Będę go malować akrylem na biało i przecierać papierem ściernym. Będzie stał koło płyty z przyborami kuchennymi

Gość gość
a karuzele do lozeczka kupujecie czy robicie?

Gość gość
Raczej kupujemy, ale nie tyle karuzelę co taką jakby zawieszkę spuszczaną z sufitu (Ikea Leka). Jedną do spółki Te samoróbki z origami są ładne i podobają mi się, ale wolę coś co będzie można im później dać ręki i do żucia bez obawy że zgniotą jak papier Te papierowe są bardziej ozdobą. Może z czasem im zrobię do ich pokoju na sufit jakieś białe, bo umiem składać te żurawie i robiłam je nawet kiedyś jako nastolatka

Gość gość
ale ta z owadami??

Gość gość
Nie, taką biało szarą bo akurat pasuje do reszty tekstyliów