Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Człowiek a Możz

Co zrobić jeśli kiedy kobieta dostaje propozycje seksu od bylego faceta

Polecane posty

Gość Stary Człowiek a Możz

Jesteśmy prawie od roku ze sobą, a było dotąd wszystko: iskrzenie, buziaczki, bliskość, wspólne plany i fantastyczny seks...do czasu. Zaczęło się od początku, moja babka miała wielu kolegów w pracy, ze studiów itp. Ma tez kontakty z jednym Ex, akurat wierzę że to szczera przyjaźń, ale... Ale polega na tym, ze poza tym przyjacielem facetka ma inne hobby: ex-facetów (wszyscy romansowali z nią jak byli żonaci, a żon nie zmienili jak dotąd). Od poczatku potrafiła otrzymywac sms-y późno w nocy a to od Feliksa, a to od Mariusza itd. Wręcz wyperswadowałem jej ze koledzy z pracy - pozostają w pracy a nie wysyłają esy po nocach. Ona zdaje się byc bardzo naiwna-przynajmniej tak myślałem pół roku wstecz. W tym czasie koledzy próbowali podkopywać nasz związek - pokazywali anonimowe sms-y od kogoś kto się wk....ał że "ją on podrywa". NIE BYŁEM ICH AUTOREM. W każdym razie argumentacja pomogła i kolegów z racy już nie ma (głęboko w to wierzę). Co jakiś czas moja wybranka jednak dostaje piany na ustach jak wspomne kontekstowo o koleżance, znajomej i jak opowiadam całkowicie neutralnie o tym co je spotkało - jako swoistą opowieść zupełnie w temacie, ale neutralnie. Niedawno moja Superdziewczyna zwróciła się do (żonatego nadal) Ex-faceta z prośbą o pomoc w sprawie zawodowej. Koleś jej odpisał tylko tyle "Mam na ciebie ochotę...". Moja Super napisała że chyba pil i ma zapomnieć o rozmowie i...taki sms znalazłem w jej komórce po tym, jak to zrobiła mi wykład na temat "Nie wkurzaj się jak się znowu jakiś ex pojawi,,. No i się wściekłem i po jednym dniu awantur zerwałem z nią. Ona ze mną też, bo naruszam jej prywatność. W sumie ma rację, ale naruszanie prywatności jak się cokolwiek ukrywa jest trochę zasadne... Poza tym juz od dawna mi powtarza, że jestem "najgorszy z najgorszych" mimo że zawsze może na mnie liczyć i zawsze jej pomagam - i nie za seks! Jasna cholera - z kim ja się związalem??? Tak

Gość gość
Jesteś, czy raczej byłeś z manipulantka: jesteś gorszy, twoje wspomnienia ja draznia, ona moze wszystko na swoich zasadach - ty nic nie mozesz, chyba ze pozwalac jej na wszystko, wspierac, balwachwalczo kochac.... Dobrze zrobilez zrywajac - toksyczna egoistka i niezbyt ciebie kocha, chyba ze bedziesz POSLUSZNY do granic wytrzymaosci. Pierwszy raz zerwales?

Gość Stary Człowiek a Może
JA drugi raz, ona mnie rzucała 26 razy. średnio co 11 dni... Potem wracała ze słowami na ustach jaki to jestem dla niej ważny i jak mnie kocha, a kiedyś dostałem od niej sms-a (kupiła test ciążowy) o treści "Dobrze że z nim nie jestem w ciąży, bo nie widzę z K....em przyszłości". SMS mial być do najlepszej przyjaciółki - wtedy ja rzuciłem po raz pierwszy, ale darowałem jej.... Pewno to był błąd .

To akurat rozumiem, chcę uzyskać ODPOWIEDŹ z kim się cholera związałem wg Forumowiczów i nie szukam POCIESZENIA

Gość gość
ddt30 - zachowaj protekcjonalny ton dla gówniarzy, ok?

Father Figure - nie czytasz ze zrozumieniem treści, leszczu

Gość AnkazLublina
...i fantastyczny seks... TO DLA PANA TŁUMOKA

Gość gość
a ty zachowaj swoje uwagi z duupy dla takich kalek jak ty :D

Dobrze wydymana kobieta myśli tylko o tym, kiedy znowu zostanie dobrze wydymana. A nie o swoich byłych. Swoją drogą odmówiła mu. Więc o co się pieklisz?

Proszę o wypowiedzi w temacie, kłóćcie się pod budką z piwem...albo na stadionie Legii

Gość gość
Father Figure dziś Nie umiesz jej lepiej wyrùchać niż były? Leszcz X gimbusie głupiutki seksem nie rozwiążesz takich problemów jak ma autor

Kusza Myślivski - ona nazwala ten sms - niestosownością. Niestosownością nazywa się założenie gumofilców na pierwszą randkę - wiem że groteskowo i ukazało to jej stosunek do mnie. Wtedy już powinienem jej pokazać ... że ma w...ć z mojego życia .... Pytanie nadaj - co o niej myślicie?

Gość gość
Father Figure dziś Dobrze wydymana kobieta myśli tylko o tym, kiedy znowu zostanie dobrze wydymana. A nie o swoich byłych. Swoją drogą odmówiła mu. Więc o co się pieklisz? x nic nie wiesz o kobietach dzieciaku umyj zęby i spać

Samym seksem nie. Trzeba jeszcze umieć spowodować, by kobieta miała mokrą cìpę i tego seksu chce. Ale autor tematu to parówa i nie ma pojęcia o co chodzi. A chodzi o to, że jest dobrym materiałem na rogacza. Typowy nudziarz, któremu dziewczyna da z litości albo poczucia obowiązku.

Gość gość
myślimy z kim ty sie zadajesz i nie szkoda ci zdrowia

Gość CzwarteImperium
Trudno powiedzieć co o niej myślimy, bo znamy tylko Twój punkt widzenia. ;) Przecież nie napisze, że "to zła kobieta była". To byłoby zbyt proste.

Gość gość
Autorze, ten post jest trafiony w sedno. "Father Figure dziś Nie umiesz jej lepiej wyrùchać niż były? Leszcz usmiech.gif" Zobacz, piszesz, że jej hobby to faceci ex. Ona zrywała z tobą 26 razy. Wniosek nasuwa się sam. Atrakcyjny facet, to ex facet, lub czyjś facet. Czyli najlepszy seks jest z ex. Kontrola. Super, dalej łazisz za mną jak pies. Kobieta zazdrosna o inne kobiety, potrzebująca ciągle budować swoje ego. Stąd romanse z żonatymi. No co? Wyru/chał mnie tzn że jestem lepsza od żony. A jeśli jestem lepsza od kobiety, której ślubował, to jestem z******ta. Zrywa i wraca, bo przecież nie można pozwolić, aby facet związał się z jakąś szmatą. To ja jestem najlepsza, nie masz prawa patrzeć na inne. Każdy ex to moje trofeum, a trofeum się nie oddaje. Zostaw babsztyla i znajdź sobie normalną kobietę.

Gość gość
szczerze mowiaz nie rozumiem cie... zwiazales sie z laska ktora jako hobby ma trojkaty i jednoczesnie wymaga zaufania w zwiazku, co juz samo w sobie jest dla mnie groteska i probujesz dociec co laska ma w glowie :D jak dla mnie - sieczke wkladana jej przez zonatych kochankow pomieszana z panicznym strachem przed zaangazowaniem sie w zwiazek, bo na to wskazuje wybor partnerow

Gość gość
Father Figure dziś X a w jakiż to sposób zrobić aby miała mokro w przypadku tej kobiey z opisu ? Niech zgadne, trzeba okazać sie jeszcze większym sk*****elem i manipulantem od niej. Wykorzystać i kop w duppe.:D

Gość gość
To dobrze. I ani się waż wracać, jak przylezie. Nikt nie powinien być czyjąś zabawką. 19:39