Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

siostra groziła mi ,ze mnie zabije....co o tym myslicie ?

Polecane posty

Gość gość

moja siostra ma 30 lat i jest nauczycielką jezyka polskiego.ja jestem starsza od niej o 3 lata. jest cholernie niezrownowazona i nerwowa.. kiedy powie sie jej cos, czego ona nie chce uslyszeć ,to od razu wpada w szał.wydziera sie jak opętana i rzuca tym, co ma akurat w rękach. wczoraj byla sytuacja ,że akurat bylam u rodziców odwiedzic ich (ona mieszka z nimi) i zacząl ja nagle bolec brzuch..ostry bol brzucha..zginala sie w pól i przeklinala,że juz nie wytrzyma z bólu...wszysc w domu jej mowili zeby wzywac karetke a ona po kolei ich wyzywala ,że nie wezwie bo ma prace itd.ja powiedzialam tylko jedno zdanie spokojnie do niej :"moze bys poszla do lekarza jak cie tak boli-to pewnie od tego niezdrowego jedzenia co jesz" a ona na te slowa tak sie wsciekla ,że zaczela wydzierac się i przeklinac TAK GŁOSNO ZE PRAWIE CALE OSIEDLE SLYSZALO CHYBA:"ZAMKNIEJ MORDE TY J****A KURWO I NIE P*****L BO TO NIE OD TEGO ...ZABIJE CIE ..PRZYSIEGAM ZE CIE ZABIJE ZARAZ.." I ZACZELA DO MNIE LECIEĆ Z RĘKAMI JUZ ,MIMO ZE NIE MOGLA CHODZIĆ Z BOLU ....W KONCU UCIEKLAM DO DRUGIEGO POKOJU. PROSZE OCENCIE CZY TAKI KTOS MOZE BYC NORMALNY..I JESZCZE DO TEGO NAUCZYCIELKA-TAK BARDZO LUBIANA I SZANOWANA PRZEZ WSZYSTKICH WKOŁO..NA CODZIEN MILA I LUBIANA A W DOMU POKAZUJE SWOJA DRUGĄ NATURE,,, tak bylo od zawsze i od dziecka nie szanowala mnie jako siostry i wyzywala oraz kopala..krzykiem i agresja zalatwiala kazdą sprawe..okrutnie ciezki charakter.. raz pamietam byla sytuacja ,że rozmawialam z jej facetem i on akurat cos mówil do mnie o niej ,że jest uparta itd. ona jak tylko to uslyszala to wyleciala z łazienki i przy nim zaczęla mnie kopać..jego mina byla bezcenna..zamiast na niego skierowac agresje (bo to on do mnie mowil na nią a nie ja),to ona na mnie sie wyżywała....a miala wtedy tez juz 26 lat i pracowala w szkole.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować