Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malika6969696

a co wy byście zrobili na moim miejscu?

Polecane posty

I wy byście zrobili na moim miejscu? A więc przejdę od razu do tematu.. Mam chłopaka z którym jestem już jakoś 5 lat. Mam także z nim dziecko.. Na początku super cieszył się.. Lecz jak majka i Zuzia urodzily to on się zmienił nie do poznania.. Siedzi w robocie po 12 godzin żeby nie zajmować się małą. Ja znalazłam sobie kogoś innego, on też ma swoją rodzinę on ma żonę i dwóch synów. Lecz pomimo tego wszystkiego jestem z żonatym facetem od 2 lat. Mojego żona zaczyna coś podejrzewać tak jak i mój facet.. Wiem że mojego kochanka z żoną. Nic nie łączy oprócz dzieci on tam mieszka tylko że względu na synów. Tak samo ja ze.swoim jestem tylko że względu na córki. Mój facet nie daje mi żyć. Nie mogę nigdzie sama wyjść bo obrazu awantura.. Nawet na zakupy idę z bliźniaczkami, nie mogę nigdzie wyjść. Z telefonu też przy nim nie używam bo obrazu awantura. Ja już nie wiem co mam zrobić.. Dodam że ojca bliźniaczek nie ma na żadnym papierku.. Wiem że on mnie kocha ten żonaty a ja jego i to on zastępuje dziewczynka tatę bo to on zabiera nas na jakieś wycieczki czyli je akceptuje.. Troszkę chaotycznie ale chyba wiadomo o co chodzi..

Gość gość
patologia