Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Gość gość
I w ten sposób, niejaki Ziętkowski, dołączył do postaci, tego serialu :D Będzie od teraz ciągle ujawniany spod pomarańczek :D

Gość gość
Noxa ty masz otylosc chorobliwa. Wazysz pewnie ze 150 kg. Nosisz ciuchy rozmiar 54 :( to straszne, ze tak sie stoczylas i zaniedbalas.

Gość gość
kciukiem- mały brudny transwestyta- popłakałam się ze śmiechu

Gość gość
Na plaży jak się natrzecie balsamem to rąk nie wycieracie? Idąc z dzidciakiem do parku, to też nie są potrzebne? Moznaby tak wymieniac. Kto tu jest flejtuchem ? pechowiec.gif x ja ręce myje po balsamie, nie wycieram. no ty jestes flejtuchem przeciez nie ja

Gość gość
kciuku ty lepiej nazryj sie adipexu albo zakup grzebien bo to sa dwie podstawowe rzeczy z ktorych powinnas skorzystac, chustki nic nie pomoga krasnalu ogrodowy :(

Mam dziecko w rodzinie i na plaży bywam, ale nie tylko w takich:sytuacjach mam tskiechusteczki, mam je w plecaku zawsze. A latem jak człowiek się poci, to nie odswiezacie się nigdzie ukradkiem? Tylko cały dzień tacy oblepieni? Ja prdl. :-O

Gość gość
Noxelina, na co ci te chusteczki, gołe du/py tym pedofilskim aniołkom nimi podcierasz? I kurna jeszcze piszesz, że psu wycierasz du/pę chusteczkami dla dzieci po tym jak pójdzie do KUWETY, to chore, pies ci liże ci/pę jak kochanka, wycierasz mu tyłek chusteczkami jak dziecku po tym jak wys/ra się w kuwetę jak kot

Gość gość
kciukiem dziś Baby to jednak fleje. Rzyg! pechowiec.gif x no czytając takie posty twoje to aż strach, najlepiej to sie cała wycieraj chusteczkami i nie myj w ogóle bo mokre chusteczki tak dokładnie myją

Gość gość
noxelko kile to ty masz i to w d***e :)

Gość gość
kciukiem, a pamiętasz jak opisywałaś, że Noxelia wyglądała w sklepie jak twój ochroniarz i szczerbaty goryl?

Gość gość
noxelka i kciukiem to jak quasimodo zaprzyjazniony z krasnalem z krolewny sniezki :D

Gość gość
♥ Kocham ten serial ♥

Gość gość
Kciuk się śmiała z szczerbatej Noxelii po tym, jak jej Wit wybił ząb, a ona ją odwiedziła

Gość gość
z chusteczkami to jest typowy tutejszy hejt trochę nawet śmieszny :D ale hejt z głupot

Gość gość
Noxelina myślała, że jak wytrze po wierzchu chustką tyłek to będzie czysto, a tu w środku kupa i smród jak jej Koński zasadził Paffendorfa, do tego opary jej rzygów po amfetaminie

Gość gość
gość dziś V DEBILKO NIE JESTEM FACETEM P***BUSKO :D kocham anke i kciukiem kochaaaam

Gość gość
myślałam że to są takie żarty że istnieją baby co zamiast sie umyć wycierają sie chusteczkami po seksie i w ogóle ale jak widać istnieją jak widać na przykładzie kciuka

Gość gość
gość dziś kciukiem ale ty nie masz bachora ani na plaży nie mieszkasz. To na uj ci chusteczki mokre skoro ciągle na kafe napierdlasz w domu? x czyści se klawiaturę z tego co jej nakapie z pyska

Gość gość
quasi noxelka i krasnal kciukiem :D ciekawe czy kciukiem goli wlosy na jajach

Gość gość
kciukiem- mały brudny transwestyta x jestem pewien, że ten epitecik będzie wracał jak meliniarska torba i wąsaty ponton wstyd mi, że to napisałem, ale śmieszne to jest :D

Gość gość
Noxelia, ustaw kamerę obok i nagraj jak idziesz w Lasku Marcelińskim, chcemy to obejrzeć, kulawa dziw/ko :D

Gość gość
Mam dziecko w rodzinie i na plaży bywam, ale nie tylko w takich:sytuacjach mam tskiechusteczki, mam je w plecaku zawsze. A latem jak człowiek się poci, to nie odswiezacie się nigdzie ukradkiem? Tylko cały dzień tacy oblepieni? Ja prdl. pechowiec.gif x latem to ja biorę prysznic częściej jak się spoce, brudasie

Gość gość
na pewno chusteczkami dokładnie się umyjesz jak jesteś spocona cała

Gość gość
Noxelia świnia, zamiast wymyć du/pę w środku to po wierzchu chusteczką przetrze, fuj! A potem idzie do Końskiego na seks w od/byt albo z Witem na anal na smyczy na SU

Gość gość
Mizantropia dziś xx Kocham Cie Noxelia.:D:D:D

Gość gość
kciukiem po seksie wylizuje osraną pałę Macieja, nie wiedzieliście?

Gość gość
owszem, na plaży w morzu myje ręce a to coś dziwnego? albo ide do domku je umyć

Gość gość
kciukiem, ty jesteś jak Noxelia i po seksie całe łóżko jest w twojej srace, mały, parchaty pedale