Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Tu hejtuje i obraza was jedna debilka.Nie reagowac na te pisdzisko. x Nie reagować to na ciebie, Ziętkowski, kur/wo wąsata brzydka

No tak, bo chustki mokre są uj****e gowmem, szczególnie te do higieny intymnej, następnym razem nie popelnie o świcie takiej hańby, jak doprowadzenie się do totalnego flejtucha, bo raz na pruski miast do łazienki w bidet, to przelece się mokra chustka. Będę o tym też pamiętać w seksie w lesie, czy aucie, chocbym miała zaliczyć kran cmentarny. I każdej kumpeli, która jest matką Bed powtarzać, że jakKdzieciak się obsra, to broń Boże taka nic nie warta chusteczka, to trzeba od razu wanienke wyciągać!

Gość gość
jebłam... obie brudaski z domu nie wyłażą a tu takie delikutaśne że rączki płynem antybakteryjnym po wyjściu z autobusu smarują. Na zdjęciach kciuka widać te czystość. A o noxie to każdy wie jaki obesrany szczyścioch hahahahah

Gość gość
Mizantropia dziś v A pozniej sie dziwia,ze choruja.Przeciez nawet grypa sie mozna zarazic i innym chujostwem,jak dotknie przed toba czegos takiego osoba chora.Takze dobrze robisz. :)

po co mają się myć jak mogą chusteczkami higienicznymi się podetrzeć i git smiech.gif ja używam chusteczek dla niemowląt albo do higieny intymnej ale tylko jak chce się odświeżyć po toalecie ale to też nie zawsze. Poza tym się myje normalnie, na wieczór się myje cała i rano, ręce myje po wyjściu z toalety przed jedzeniem i po jedzeniu co za brudasy smiech.gif A o czym ty mówisz, bo jakoś zmienilas temat ???

Gość gość
swinie sie nie myja tylko taplaja w blocie

Gość gość
gość dziś v do tego ten paranoiczny p*****elec mysli,ze jestem facetem :D lecz leb p**********a d***** :D

Gość gość
kciuk popada w skrajnośc.. tu niby fobia... albo uraz do wody flejtuch ma

Gość gość
Kciukiem, czy po użyciu ta twoja chusteczka jest w srace? Do Noxeliny to samo pytanie, czy ty sobie kupę tą chusteczką wycierasz? I kciukiem, lepiej się przeleć marchewką jak Noxelina

To, że mam fobie nie oznacza, że nie wychodzę, ba, nawet na niepełny etat JESZCZE pracuje. Już niedługo! Ale jeszcze pracuje :-)

Gość gość
kciukiem chustki ktorych ty uzywasz sa uj****e gownem bo ty masz przetoke w p*****e i kupa z kiszki stolcowej tam ci wyplywa

Gość gość
już nie mówcie o swoich nawykach bo normalnym czystym ludziom się nie dobrze robi, zgrywacie czyściochy bo chusteczek higienicznych używacie

Gość gość
kuźwa hit nad hity, dorosłe baby chusteczkami się myją zamiast wykąpać :D

Gość gość
noxa noo wierzymy, doope obesraną wystawiasz, cuchniesz jak wieprz a tu nagle płyn antybakteryjny żeby się grypą nie zarazić. Ja bym się bardziej na twoim miejscu martwiła czy syfem się nie zaraziłam roochając się za kasę

15.47 to jeszcze raz zapytam! Bo widzę, że cymbal nie zalapal. Każdy posiadacz takich chustek to brudas? Czyli jakieś 90% procent kobiet wg ciebie?

Gość gość
płyn antybakteryjny nie jest niezbędny chyba że ktoś ma obsesje na punkcie bakterii wszędzie, kiedyś nie było takich płynów

Gość gość
Noxelina, ta torebka to z tego samego materiału co twoje pantalony 5XL Granny Style. A tego żelu to sobie zakropliłaś w tyłek 4 razy jak cię Koński w anus popychał, myślałaś, że wystarczy zamiast kąpieli, a tu Koński wyjął penisa umazanego w kupie tyle że trochę odkażonej

Gość gość
KOCHAM WAS <3 nie przestawajcie nigdy pisac!!! :D :D :D

Gość gość
90% matek MAŁYCH dzieci korzysta z tych chusteczek cymbalico. Nie wyobrażam sobie tłuku po sexie doopy chusteczką wytrzeć zamiast umyć w mydle jepany brudasie. Trafiło?

Gość gość
15:49 ale czego ona ma sie obawiac skoro ma juz caly pakiet wenerow : hiv,hcv,hpv, kile, chlamydie, rzezaczke itd :D niczym nowym juz sie nie zarazi wiec wio i do przodu. a mozg wyzarty pewno przez kile bo ona atakuje uklad nerwowy

Gość gość
jesli ktoś używa chusteczek zamiast się umyć tak jak ty kciukiem to tak, czysciocho za 5 zł

Gość gość
kciukiem ale ty i tak wygladasz jak brudny, maly transwestyta

A ja myślałam, że takie coś, to podstawa. Nie no , wychodzi na to, że blyszczyk, puder to musi być w torebce, doszpachlowac trzeba, ale po co chusteczki. Zupełnie zbędne.... Jak na mieście jadacie, to gęby nie sycieracie co chwilę, bo idąc można się przypadkiem uvrudzic? Na plaży jak się natrzecie balsamem to rąk nie wycieracie? Idąc z dzidciakiem do parku, to też nie są potrzebne? Moznaby tak wymieniac. Kto tu jest flejtuchem ? :-O

Gość gość
15;52 masz mistrza, szacun hahaha

Gość gość
Noxelia, wypij trochę tego płynu odkażającego, może ci wyleczy HIV, rzeżączkę, chlamydię i do pochwy parę kropel na grzybicę

Gość gość
noxelia pewnie niedokładnie umyła tyłek chusteczką higieniczna i stąd ta brudan du/pa u konia

Gość gość
kciukiem ale ty nie masz bachora ani na plaży nie mieszkasz. To na uj ci chusteczki mokre skoro ciągle na kafe napierdlasz w domu?

Gość gość
Taka zdrowa jesteś, Noxelina, że jak chodzisz to utykasz, zębów nie masz 4 i do tego jesteś otyła, okaz zdrowia.

Gość fanka prawdziwa
ja tez was kocham:d i noxe i kciukiem one sa po prostu z******te blagam nie odchodzcie z kafeterii :d