Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Zakladajac że pracujesz, w robocie się kapiesz? Czy jak? Bo człowieka z reguły ok 1Oh w domu nie ma, to pochwal się. Campem jeździsz i masz prysznic tam, z którego korzystasz w przerwie? Bo to, że latem człowiek się kapie minimum rano i wieczorem to normalne, ale w ciągu dnia świnio nie spocisz się? Ze się nie odswiezasz? :-O

Gość gość
kciukiem a kim innym jak nie gejem? ty maly brudny transie co posuwa rudego macka :D

Gość gość
16:08 to na odwrot! maciek wylizuje pale kciuka :D

To, że to hejt głupi, to widać, ale żeby z takiego powodu zdemaskowac co najmniej jednego flejtucha,to masakra! I miIcos ta swinia będzie zarzucać! Jak dobrze, że komunikacja nie jeżdżę, choć teraz wam brudyasy zmienia przepisy, każdy smierdziel won z autobusu

Gość gość
Ile osoby udzielajace sie w tym ten acid maja lat? Mam wrazenie ze 15

Gość gość
Co to za debilka,co mysli ze pisze tu Zietkowski?:D

Gość gość
maciejaszek też pewnie wyciera ser spod napleta chusteczkami zamiast normalnie umyć porządnie penisa

Gość gość
Zamiast pisać marne scenariusze, może przypomnijcie sobie post zgnita. A nie róbcie z niej kogoś, kto wymyślił sobie ostatnie dwa lata życia x Kciuczku, ty się też dałaś poznać tutaj jako osoba o nadwątlonej wiarygodności i również nieco zaburzona, a z Nox nie znacie się wcale tak dobrze poza netem, bo spotkałyście się raptem kilka razy. Mnie to całe bicie, szarpanie, wybicie zęba też walić zaczyna ściemą i ewentualnie samookaleczeniem dla uwiarygodnienia. Ona jest tak złakniona miłości, że z niezobowiązującego związku opartego na ru/chaniu i okresowo wspólnym pomieszkiwaniu jest w stanie zrobić wielką, magiczną miłość, a jeszcze jeżeli do tego jest ona podszyta bólem to już w ogóle Noksia mokra. Z czego więcej, niż połowa dzieje się tylko w jej głowie. Jest też tak złakniona uwagi, że jest w stanie również wymyślić bicie, o którym pisze na przemian z pisaniem o big love. Zdjęć nowych z Witem nie ma od dawna, a każdymi innymi zdjęciami sra jak nawiedzona, poza tym, umówmy się, nie wygląda on na bad boya, bardziej jak, nomen omen, zwykła mameja. :classic_cool: A to, co pisałaś o spotkaniach z Anką i Witem mogłaś równie dobrze zmyślić w komitywie z nią. Wy obydwie jesteście cwańsze niż na to wyglądacie. Nie wybielam Wita, jeżeli to wszystko jednak prawda, ale jakie mamy dowody na to, że to prawda? Pisanina Noxy i twoja? To żaden dowód. SU, że niby ją stręczy? Też nic potwierdzonego. Zdjęcie kuli, że to niby jej? Please.... Rzekomo wybity ząb mógł wypaść od niemycia, wszyscy wiemy, że u Noksi z higieną jest niezbyt dobrze, a wiemy to od Ciebie, kciuczku i w to jest łatwiej uwierzyć, niż w koszmar zgotowany jej przez Witobabę. :)

Gość gość
ale sie yebane zacina :(

Gość gość
kciukiem dopiero pisałamze doope się wyciera po sexie jak nie ma czasu umyć.. skleroza?

Gość gość
coby nie powiedziec,one obie maja do siebie duzy dystans,za to je lubie :) :) :) :)

Gość gość
gość dziś x mameja mialas nie wchodzic 🖐️

Gość gość
One się myją od poniedziałku do niedzieli, przy tych gabarytach , to roboty jest. A potem polerka sidoluxem. Kciuk tak a propo seks na cmentarzu? Jesteś elficą cmentarną?

W morzu myjesz :-O noOto wszystko już wiem, nic więcej nie chce :-Oxxxxx Pisałam o doopie ogólnie. A wy zaraz z analem zboczency. :-O

Gość gość
Noxelia, po co wstawiasz tu zdjęcie płynu antybakteryjnego do rąk na tle obrzydliwej chińskiej torby z ortalionu?? Błagam, powiedz po co! Chciałaś zaszpanować że masz torbę, czy plyn, czy pokazać nam maluczkim ze istnieją takie plyny?? odpowiadaj :)

Gość gość
mały brudny parchaty pedale... dajcie te mokre chusteczki bo nie dośc że spłakałam ze śmiechu to jeszcze oplułam klawiature :d

Gość gość
kciukiem dziś To, że to hejt głupi, to widać, ale żeby z takiego powodu zdemaskowac co najmniej jednego flejtucha,to masakra! I miIcos ta swinia będzie zarzucać! Jak dobrze, że komunikacja nie jeżdżę, choć teraz wam brudyasy zmienia przepisy, każdy smierdziel won z autobusu x to będą musieli ciebie wysadzać z komunikacji kciukiem, bo normalni ludzie sie myją a nie wycierają zdemaskować cie nie zdemaskowaliśmy bo nawet na zdjeciach wyglądasz jak niedomyta albo umyta chusteczkami

16.24 ???? Skąd wniosek o tym miejscu ? Choć tak, 2x zaliczylam, dawnoOtemu. Nie robię tego notorycznie. Seks w plenerze jest z***bisry :-D

Gość gość
Kciukiem, masz rację, nie opłaca się zużywać wody, można potrzeć doopę chusteczką i też będzie czysta :)

Gość gość
rudy brudny trans :D skąd wy bieżecie te określenia hahahaha

Gość gość
kciukiem dziś Zakladajac że pracujesz, w robocie się kapiesz? Czy jak? Bo człowieka z reguły ok 1Oh w domu nie ma, to pochwal się. Campem jeździsz i masz prysznic tam, z którego korzystasz w przerwie? Bo to, że latem człowiek się kapie minimum rano i wieczorem to normalne, ale w ciągu dnia świnio nie spocisz się? Ze się nie odswiezasz? pechowiec.gif x nie mów do mnie świnio ty jepany brudasie bo już c***isałam że latem kąpie się wiecej raz na dzień niż np. zimą jak sie spoce. nie wycieram sie chusteczką spocona szmato

16.26 nie jezdze beczkowozami dla motlochu. I po tym coOdzis przeczytalam mam pewność, że baby to smierdziele i flejtuchy. Kurwa Mac :-O

Gość gość
poza tym nie poce się jak świnia bo nie jestem taka tłusta jak ty

16.28 czyli mam rację co doOtwojej watpliwej higieny, bo masz nerwa. Wciskac mi kit o kilkurazowym prysznice latem to możesz... Flejo. Po to są minNtakie chusteczki żeby latemMsie odswiezyc będąc np w pracy!

Gość gość
noxelia mam pytanie,czy w poznaniu jest sklep aldi?

Gość gość
chusteczkami się odświeżasz? a nie wystarczy się wykąpać raz dziennie? co ty żresz że wali ci jak z murzyńskiej chaty?

Gość gość
kciukiem mieszka w namiocie z maciejem dlatego po seksie wycierają sie chusteczkami i co idą po mieście to sperma spływa im po nogawkach

Gość gość
Kciukiem was hejtuje jedna gora dwie nie liczac Mameji na orange debilka.

Gość gość
kciuku byłeś na paradzie rownosci z mackiem? umiesz robic sobie sam loda?