Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Gość gość
niektórzy wolą używać husteczek niemowlęcych zamiast porządnie umyć du/pe. myślałam że to kafe sprawia że się kłócicie ale wam sprawia przyjemność pisanie tutaj bo macie tu widownie po co myć osrany tyłek jak można husteczką wytrzeć i git :D

Ja jem tylko warzyw, kiedyś głównie, mm w nawyku po powrocie z zakupów wszystko myć i na cedzak. A młode ziemniaki gotowane w skórce też często jem z nią :-)

Gość gość
Na pewno tego nie robisz, szmato, nie rób z siebie czystej, bo jesteś zapyziałym brudasem, który się nie myje i dałaś du/py pełnej kału Końskiemu I TO BEZ PREZERWATYWY

Gość gość
*chusteczek, przepraszam

15.29 to se wyckeraj doope chustka, nie myj, nic mi doOtego, ale po co się tym chwalisz?

Gość gość
Noxelia i kciukiem po seksie mają mokre chustki w pogotowiu, żeby wytrzeć penisa z ich kału a Noxelia dodatkowo z krwi miesiączkowej

Gość gość
Juz hejterzy nie przeginajcie, dzieciowe chusteczki sa najlepsze :) ja tez uzywam. I PS: dzieciowe to neologizm, bo zaraz sie jakis polnista z d**y doczepi

Gość gość
Kciukiem,Noxa zauwazcie ze im lepiej miedzy,Wami tym bardziej trolle atakuja.ONI CHCIELIBY ZEBYSCIE SIE OSTRO ZA LBY WZIELY,A NIE NORMALNIE GADALY

Gość gość
Ta co się pyta, nie nosisz choćby w torebce płynu antybaktreyjnego czy chustek mokrych? A czego używasz do demakijażu lub po seksie? Zawsze się lecisz kąpać po tym drugim nawet jeśli przed seksem się kapalas i jest 2 nad ranem a ty wstajesz np o 6 ? x chusteczki sa ok np jeśli ktoś chce odświeżyć się po siku ale nie żeby zatępować mycie podcieraniem się. wystarczy się normalnie jak człowiek podmyć po seksie jeśli ktoś nie chce brać pełnego prysznica i tyle brudasie

Gość gość
Czyli każdy posiadacz mokrych chusteczek się nie myje pod bieżącą wodą? xx Zdechłam :D Ktos tutaj coś pisał o higienie Nox :D czy mi się tylko wydawało? :D :D Obłudnico :D

Gość gość
sex w czasie okresu jest z******ty.widac ze nie wiesz dzieciaku o czym p********z :d

Gość gość
a co się pyta, nie nosisz choćby w torebce płynu antybaktreyjnego czy chustek mokrych? A czego używasz do demakijażu lub po seksie? Zawsze się lecisz kąpać po tym drugim nawet jeśli przed seksem się kapalas i jest 2 nad ranem a ty wstajesz np o 6 ? *** w torebce nosze chusteczki higieniczne, płyn antybakteryjny w torebce ... po co? Demakijaz mleczkiem lub płynem micelarnym, po sexie.. hmmm myję się. Umycie pochwy po stosunku to 2 minuty a nie zdobywanie Mount Everest. Matko ale ty brudaska jesteś. A do wycierania mebli chusteczki niemowlęce...YYYYYY a nie lepiejn za te same pieniądze kupić chusteczki do mebli? :-o

Gość gość
Koński ru/chał Noxelię w brudny tyłek w oparach jej rzygów, tak mówiła kciukiem

Gość gość
ja sie wole umyć wodą i mydłem lub płynem do higieny intymnej a nie wycierać kaczpe po seksie chusteczkami, ręce też wole dokładnie umyć a nie wycierać dwa brudasy i flejtuchy

Gość gość
one obie są tak brudne i obleśne że szok. Chusteczki zamiast kąpieli?I że niby płyn antybakteryjny nosi w torebce a będąc w domu po sexie chusteczkami doope wyciera....

15.32 my to wiemy! Już od dawna :-D 15.33 nie bierz tego, co napisałam jako sposób kazdorazowy, jak byk Podałam przykład, bo się głupio pytasz po co chustki mokre. Ja poerdole, masz coś pomiędzy uszami oprócz echa?

Gość gość
Nie lepiej, bo Noxelia to głąb i nie wie, że chusteczki do mebli już wynaleźli, w sumie to ona powinna sobie du/pę podcierać chustkami do mebli, bo ma jak trzydrzwiowa szafa

Gość gość
Mizantropia dziś Trudno żebym w gościach lała sobie tyle wody ile u siebie. W gościach zawsze się w miarę streszczam, co nie znaczy, że brudna jestem. Osoby, które dobrze mnie znają by was wyśmiały i te wasze teorie, tyle. xx Mi to piszesz? Kciuk to napisz.. Ja Ci wody nie wyliczałam, helllloł :D

Gość gość
w gościach nie trzeba lać wody do oporu ale też w 2 minuty takiego cielska nie umyjesz:D

Gość gość
Noxelia nie myje du/py w gościach, bo nie chce im wody zużywać. Kciukiem, widzisz, dzięki Noxelii dostałaś niższy o pół grosza rachunek za wodę, a Koński mógł się rozkoszować sraką w jej anusie i na swoim penisie

15.35 gdzie na mieście masz bieżącą wodę? Albo na wycieczce, w aucie? Może szalet miejski masz na myśli?

Gość gość
muahahahhahahahahahahahah ty wyzej, 10/10 :D

Gość gość
dokladnie,co ma u kogos obcego sie pluskac i zuzywac mu wode? :o szybki prysznic wystarczy debilu

Gość gość
po co mają się myć jak mogą chusteczkami higienicznymi się podetrzeć i git :D ja używam chusteczek dla niemowląt albo do higieny intymnej ale tylko jak chce się odświeżyć po toalecie ale to też nie zawsze. Poza tym się myje normalnie, na wieczór się myje cała i rano, ręce myje po wyjściu z toalety przed jedzeniem i po jedzeniu co za brudasy :D

Gość gość
kciukiem ty masz fobie społeczną, z domu boisz się wyłazić to na uj ci chusteczki jak tylko w domu siedzisz wieśniaro:D

Gość gość
kciukiem dziś 15.10 a boOtak mi wygodnie i niech pospolstwo widzi. A skoro si nie podoba to wypiertalaj, a nie od rana z wytrzezzczem oczu analizujesz każdy post prostaku x :D analizować mogę trudny tekst, nie wpisy osoby, która wielokrotnie i jednoznacznie siebie i swoje intencje, tutaj przedstawiła. Oczywiście, każdy jest prostakiem/głupkiem, kto wytknie jej paskudne cechy.

Gość gość
Tu hejtuje i obraza was jedna debilka.Nie reagowac na te pisdzisko.

Gość gość
Ta, ty i płyn antybakteryjny, jak ty nawet sraki przed seksem z Końskim sobie nie umyłaś, nikt ci w to nie uwierzy :D Takie samo kłamstwo jak z wigilią u matki z Witem, a potem się przyznałaś, że ona nie wie, że on tu mieszka

Gość gość
Podałam przykład, bo się głupio pytasz po co chustki mokre. Ja poerdole, masz coś pomiędzy uszami oprócz echa? xx Ja się o chusteczki nie wypytywałam. Nie zauważyłaś że siedzi tu więcej osób?? Masz coś pomiędzy uszami oprócz echa? :classic_cool: Nie odpowiadaj, i tak znamy prawdę.. :classic_cool:

Gość gość
HAHAHAHAHAHAHAH ten temat jest lepszy niz najlepsza komedia, a wpis o szafie trzydzrzwiowej genialny :D :D :D