Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Gość gość
ogórka lepiej obierac,bo na skorze chemia,poza tym w eleganckich knajpach sie obiera,nieobrany ogorek to takie hmm wiesniactwo,Noxa dobrze robi

Gość gość
kciukiem, rzeczywiście, bardzo żałosne w porównaniu do Noxelii, która transmisuje swoją piz/dę i cycki :D A do tego zawartość torebki i wstawia zdjęcia kibla

Gość gość
gość dziś x lecz swoja paranoje pisdo :D

Dlaczego to wiesniactwo? Ja uwielbiam gorycz ze skorki, i szczerze w życiu bym nie powiedziała, że ktoś je po wiesniacku, bo ma obranego, czy nie, poOprstu ja nie obieram, bo wg mnie jest lepszy.

Gość gość
Już wiemy co robisz z ogórkiem, a z marchewką co, Noxelko? Aha, wkładasz w piz/dę przed kamerą :D

Gość gość
Noxelia z powietrza du/pa nie rośnie to że wstawiasz dwie kanapki z ogórkiem to nie znaczy że nie wpieprzasz pizzy i chipsów codziennie i nie wiem jeszcze czego bo nie wiem jak można sie aż tak zapaść w tak szybkim tempie, jak sie widzi że sie tyje to przechodzi sie na diete

Gość gość
ale czym tu sie chwalić? przedwojennym talerzem z Arcorocu czy chusteczkami niemowlęcymi u dorosłej baby? :D

Ja nie porównuje, tylko mówię, że te celebryty z jutuba są śmieszni. Niby zlew, niby w doopie, a podporzadkowuja się kafe, bany na yt coOrusz,żadnego złego komenta, zostają tylko slitaski dzieciIw przedziale 9-13 lat czyli ich głównej widowni.

Gość gość
inaczej poczytaj,ze w eleganckich powtarzam knajpach sie ogorka obiera,nieobrany ogorek to jest moze inaczej nie wiesniactwo ale nieelegancko podany,poza tym teraz one sa maksymalnie pryskane,nieobrany ogorek dopuszczalny jest jedynie w kiszonkach

Gość gość
Lepiej sobie w ci/pę i du/pę wsadź tego ogórka przed kamerą, kciukiem, jak Noxelia marchew

Gość gość
gość dziś V cO CI DO TEGO SIE PYTAM?

Gość gość
Kur/wa, jak oni są śmieszni to kim jesteś ty i Noxelia? Marchew w kaczpie za kasę przed kamerą, lizanie sutów, a ty piszesz o najdrobniejszym szczególe życia i robisz loda chłopakowi koleżanki na Sylwestrze i wypierasz się swojej patologicznej młodości

Noxa może lepiej tego nie rób. Fb działa na nas demonixznie. Zawsze się tam poklocimy.... Ja używam bambino. I chustek i oliwki. Najlepszy zapach, najlepsze ph dla mnie. Mam też z biedry chustki dada z krolikiem bugsem ale dzieckiem. Tylko zapach straszny, kwaśny.

Gość gość
my za to bezpośrednio kierujemy życiem noxelii, dzwonimy, wysyłamy maile i też mamy wpływ na jej real

Gość gość
Noxelia jest chora I chorzy sa ludzie ktorzy pisza tu o osr a nej du p ie. Pzestacie z tym hejterstwem

Gość gość
Kciukiem i piszesz to ty po tym, jak Noxelia wstawia zdjęcie jakiegoś osranego śniadania? Najdrobniejszy szczegół życia musi wstawić na forum, gdzie na nią srają

Gość gość
niektórzy wolą używać husteczek niemowlęcych zamiast porządnie umyć du/pe. myślałam że to kafe sprawia że się kłócicie ale wam sprawia przyjemność pisanie tutaj bo macie tu widownie

Gość gość
Ja nie porównuje, tylko mówię, że te celebryty z jutuba są śmieszni. Niby zlew, niby w doopie, a podporzadkowuja się kafe, bany na yt coOrusz,żadnego złego komenta, zostają tylko slitaski dzieciIw przedziale 9-13 lat czyli ich głównej widowni. xx Gratuluje zainteresowań.:O

15.19 no chyba, że tak. Nigdy nie zwróciłam na to uwagi obojętnie czy byłabym w lepszej restauracji, czy byle knajpie na sałatce.

Gość gość
gość dziś gość dziś V cO CI DO TEGO SIE PYTAM? x A co tobie do tego co mi do tego, kur/wo? Odpier/dol się, bo nic ci do tego

Gość gość
jak Bigosia.. ona też na diecie jest... 5tyś kalorii dziennie :D

Gość gość
Tego ogórka noxelia miała wcześniej w piź/dzie i osranej doopie na SU i dlatego musiała go obrać

Gość gość
w*********j pisdo z tematu,bo tylkjo kurwa judzisz i syf robisz

Gość gość
ja się pytam.. po co dorosłym babom chusteczki niemowlęce? :

Mówisz o temacie założonym na kacu 1 stycznia. Nigdy tego nie sprostowalam, ale cóż.. oj by się zdziwili niektórzy widząc to sprostowanie, ale co tam. Nie będę tłumaczyć. Patologiczna młodość? Aha... :-D Xxxxxxx Czyli każdy posiadacz mokrych chusteczek się nie myje pod bieżącą wodą?

Gość gość
Noxelia nie pisz tu o swoim zyciu Bo I tqk wszyscy wszystko zhejtujo jeszcze tego nie zrozumialas? ????????

Gość gość
ja też zawsze obieram ogórki, nie przyszło mi do głowy ze skórą wpieprzać ale każdy je jak chce, ważniejsze czy chociaż myje te ogórki przed zjedzeniem czy żre brudne gdzie ktoś wcześniej w markecie dotykał je ręką którą wcześniej wycierał sobie du/pe albo walił konia

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU
hej :) Czy ktoś już kupił film jak Wit rozpulchnia Noxelii brudny od/byt penisem za kasę na SU? Jedyne 50 zł piszcie na vit667@wp.pl

Ta co się pyta, nie nosisz choćby w torebce płynu antybaktreyjnego czy chustek mokrych? A czego używasz do demakijażu lub po seksie? Zawsze się lecisz kąpać po tym drugim nawet jeśli przed seksem się kapalas i jest 2 nad ranem a ty wstajesz np o 6 ?

Gość gość
Noxelia potrzebuje tych mokrych chustek, bo jej jelito przecieka przez rozjechany zwieracz i ciągle ma od/byt w srace, o czym opowiadał Koński