Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
noxa oszukuje rodzine znajomych wszystkich a nawet sama siebie byle sie w tym pseudo zwiazku zatracac smutne

Gość gość
Może policja odnowi Bieszczada? Żeby dotrzeć do sedna sprawy trzeba zacząć od podstaw. Tak czy Inaczej Nox, życzę Ci jak najlepiej! Trzymaj się!

Gość gość
Ona nigdzie nie była. Nie wierzę że zadzwoniła po matkę, która mogła wjazd na chatę zrobić i rzeczy białoruska zobaczyć. Dwa, nie wygląda mi na taką, która by na skrzydłach leciała na wezwanie córuni, biorąc pod uwagę jej olewatorski stosunek do chorego dziecka. Za stary wróbel jestem żeby na takie bajanie się nabrać.

Gość gość
A gdyby... babcia miała wąsy ;) to wyjdą na wierzch sprawki niekoniecznie pożądane przez Nox, a nie wiem czy ona chciałaby tak ryzykować...

Gość gość
Nie wydaje mi się aby Nixa pojechała na policję bo: 1. Ma ograniczony kontakt z matką a tu nagle po jednym Anki telefonie mamusia przyjechała i leci z nią na policję. 2. Anka sporo nakłamała matce i obiecała Izie, Witowi itp, że na Kafe nie będzie wchodziła a tu proszę bardzo jak dalej jęczy. 3. Screeny, które te osoby wklejały na Ankę były poniżające i prawie wszystko z SU, więc wątpię aby Noxa chciała to pokazywać komukolwiek jak policjantom czy rodzinie. 4. Rodzina odkopałaby wszystkie jej tajemnice czyli bicie przez Wita, zarabianie na SU i czort wie co jeszcze. 5. Ciekawe co Anka by powiedziała przez telefon matce aby ta z nia pojechała na policję skoro matka o niczym nie wiedziała co Anka tu wyprawia. 6. Matka od razu by zobaczyła ciuchy i obecność Wita w mieszkaniu Noxy więc kolejna wpadka Anki. 7. Anka przez telefon powiedziała" " Hej mamo nicki z Kafe takie i Kafe mnie tu prześladują" ? I matka jedzie wieczorem na złamanie karku chociaz wcześniej się córką nie interesowała?

Gość gość
gość dziś xx Dokładnie, nic dodać nic ująć. Podobnie pisałam wyżej. Nie kazdy jest tak głupi aby takie prowokacje łykać.

Gość gość
gość dziś Nie wydaje mi się aby Nixa pojechała na policję bo: x Co to za gadka z tym Jarosławem, czy jako on tam ma na imię? Poza tym: zrzuty mogły być tych fotomontaży, nie z tego co z SU tutaj latało. Może jednak matka się uruchomiła, bo ją to wkurfiło? Ale przyznaję, że twoja wersja jest bardzo możliwa, tym bardziej, że bardzo typowa dla Nox.

Gość gość
to dlaczego Ziętkowski pisal że jednak byli na polici

Gość gość
zietkowski to byly jej starej wiec moze faktycznie cos wymyslal albo albo stara noxy sie z nim skontaktowala i kazala tak pisac

Gość gość
Ale co matkę wkurfiło? Mnie bardziej ubodłoby że moja córka puszcza się na su. Przecież nikt tego nie wymyslił, to są gołe fakty. Z byłym fagasem matki, to zaiste ciekawa sprawa, może chciał jedynie postraszyć? Nie wiem

Gość gość
skoro noxa oszukuje własną matkę i ukrywa przed nią fakt że Wicio u niej mieszka to tym bardziej jakiś były fagas nie będzie o tym wiedział - myślenie nie boli

Gość gość
może ją to boleć ale jej nie zabroni bo jest pełnoletnia

Gość gość
Wiadoma sprawa jest że jak policja zacznie grzebać, to różne tajemnice wyjdą na wierzch łącznie z ze zmuszaniem do prostytucji, biciem i ogólnym gnębieniem Noxy przez Wita. Myślicie że rodzina się nie dowie? Że policja nie poinformuje o tym matki.? Wystarczy jeden nadgorliwy policjant, który jest ojcem, i tajemnica leci. Bo już nie wspomnę o samej sprawie w sądzie..

Gość gość
A widzieliscie profil tego Jarka na fb co wkleja? Przeciez to jakis dziwak a matka Anki do grudnia lajkuje mu te cytaty na poziomie gimbazy. Fotomontaze tez byly obrzydliwe wiec watpie aby Noxa chciala to upublicznic.

Gość gość
gość dziś może ją to boleć ale jej nie zabroni bo jest pełnoletnia xx To już jest sprawa dyskusyjna biorąc pod uwagę chorobe Noxy. Dwa, mowa jest też o zmuszaniu do prostytucji, czerpanie zysków z nierządu itp itd

Gość gość
Ziętkowski czyta ten temat. Pamiętam, że miał u siebie na fb fotę Majki i tego drugiego psa. Jak o tym napisałam na kafe, to dziwnym trafem zaraz ta fota z jego konta wyparowała. A jestem pewna na 100% że ta fota u niego była. Wniosek jest jeden: albo jest na bieżąco bo czyta temat, albo hasło do jego konta ma Noxa. Teraz mi się to przypomniało..

Gość gość
kto wie czy nie kryje się pod którąś pomarańczą pozdrawiam panie Jarku

Gość gość
No dobra, ale w tych zarzutach wobec tego gnoja, jest jeden feler. Nie ma świadków, nie ma dowodów, poza słowem Nox. Żadnej sprawy wobec gnojka nie będzie, bez zeznania Nox. Zrzuty jej wyznań, gdy była szczera, bez jej potwierdzenia, nie są nic warte, same w sobie. Mylę się? x Ale co matkę wkurfiło? x To, że ktoś ją i inne osoby, nagabuje w sprawie jej córki. Nie to co Nox robi, czy czego nie robi, ale to, że to się roznosi. Zakładam, że matka jednak coś tam wie o zdolnościach swojej córki. x Mnie bardziej ubodłoby że moja córka puszcza się na su. Przecież nikt tego nie wymyslił, to są gołe fakty. x Mogę tylko to samo powiedzieć. x Z byłym fagasem matki, to zaiste ciekawa sprawa, może chciał jedynie postraszyć? Nie wiem x Może? Może jest dziwakiem? Może lubi zmyślać? Może ma jakąś tam opinię o Ance i "chce pomóc"? Ludzie bywają naprawdę dziwni.

Gość gość
Myślę że Anka nie kłamała pisząc że nie sa już razem. To dlatego dostała takiej piany, jak sie dowiedziała co on Kuczelowi napisał. Uważam że on tu zagląda.

Gość gość
Bardzo możliwe, że tu bywa. Gdy to czytam, to zawsze mnie uderza, że ile razy ona wejdzie, to prawie zawsze ponosi tego fatalne dla niej skutki. To jest reguła. Jak ćma do ognia. Ujawnienie SU. Była historia z wizytą u Kciuka i Koniem. Ostatnio jak tu wlazła, cała pobudzona, to ktoś wyciągnął te wojaże, tego gnoja. Teraz zrzuty z tej rozmowy. Zawsze, kurfa coś.

Gość gość
Nic się na to nie poradzi. Ona z wywalaniem swojego życia na kafe nigdy nie skończy, bo jest uzalezniona od tego sztucznego zainteresowania. Ona jest bardzo samotna i nie wie za bardzo zrobić z wolnym czasem, który ma w nadmiarze. To będzie się ciągło w nieskończoność, aż dojdzie do jakiegoś dramatu. I na koniec, bo spadam spać, jeśli chodzi o jej rodzinę, to mam już nieco wyklarowaną sytuację w głowie, odnośnie ich relacji, i uważam że jeżdżenie do nich czy pisanie, mija się z celem, bo oni ją mają centralnie w doopie. Szkoda dziewczyny, na dobrą sprawę.. dobranoc

Gość gość
No to się zgadzamy. Widzę to identycznie. Dobrej nocy

Gość gość
02:39, próbkę tego, co się może wydarzyć, już mieliśmy. Dostała w dziób od Witapsita, zalała leki alkoholem i spała jak zabita, tymczasem Witobaba pisał sobie z jej konta. No i okazało się, że są tu osoby chcące jej pomóc, tylko każda z nich później zbiera za to góówno na łeb. Następnym razem on ją będzie bił, gwał/cił, być może przyprawi ją o kolejny trwały uraz i nikt się za nią nie wstawi i sama jest sobie winna. Ja mam ją w doopie, a te tematy mam zamiar obserwować tylko z pozycji widza tej głupiej, ale wciągającej telenoweli interaktywnej. Jej wrogiem nie jest ani Eya, ani nawet kciukiem i pomarańcze, wrogiem jest Witobaba no i ona sama dla siebie, ja tu nie widzę pola do skutecznej pomocy, prawdopodobnie doczeka się to wszystko dramatycznego zakończenia szybciej, niż myślimy 🖐️

Gość gość
Ziętkowski to ten co tu tak przeklina, wyzywa, straszny policją, pozwami za nękanie i broni Noxy

Gość gość
Ciekawe czy zietkowski moczył już knażkę w noxeliowym anusie 😭

Gość gość
gość dziś Ziętkowski to ten co tu tak przeklina, wyzywa, straszny policją, pozwami za nękanie i broni Noxy x Też mi to przyszło do głowy. x gość dziś 02:39, próbkę tego, co się może wydarzyć, już mieliśmy. x Nic dodać nic ująć. To jest sytuacja bez wyjścia. x Miłego dnia

Gość gość
Czyli Ziętkowski to ten co pisze bez spacji. To dużo wyjaśnia.

Gość gość
Miłego weekendu pomarańczki :)