Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Już raz mnie obrzygala, luz. Nie tylko ona, coś mam w sobie, że niejedna osobę ratowalam po nadmiarze alko :-D Zresztą, kto mówił, że trzeba chlac?

Ja lubię wypić? A to od kiedy? Skoro już walisz charakterystyki, rób to solidnie, bo póki co chyba a o sobie piszesz patologio. Nie,tam na w. Byłam tylko pod blokiem, o noxy bylamMtylko we wcześniejszym mieszkaniu

Gość gość
hahahaha zaczyna sie noxa nie wpuszczaj tej larwy do domu bo bedziesz plakac kazdy szczegol wyplynie dobrze o tym wiesz

Gość gość
gość dziś Dobre jest to, że Noxa w pokoju swojej starej ma na każdej ścianie co innego x Znowu jakiś tępy hejter idiota się uruchomił. Nie ważne co ona tam ma w mieszkaniu. Ważne co ma w głowie. Tymi szyderstwami tylko dokładasz paliwa do tego bajzlu. Żałosna menda :O

Gość gość
Tak tak, na pewno będziecie grzecznie dyskutować przy herbatce :o

Gość gość
U noxelii w domu śmierdzi potwornie, nieziemsko cuchnie stolcem!!

11.53 ty gowno o tym wiesz, więc skończ, idź leczyć skacowany, patologiczny łeb.

Ja nakręcam hejt kciukiem? Gdzie i kiedy? Bo nie mogę pojąć jak Anka po tym wszystkim mogła pozwolić dalej się katować i z Toba pogodzić po takich tekstach? Ja Anki tutaj ani razu nie wyzwałam i nie wywaliłam niczego chamskiego o niej a Ty? Teksty o akcji u Ciebie były poniżej jakiekolwiek poziomu ale oczywiście wszyscy sa motłochem tylko nie Ty wielka artystko... zawsze przychodziłaś " po wszystkim" i pisałaś piedoły zamiast pomóc Ance. Dla mnie jesteś najgorszą z możliwych osób. I z łaski swojej odbij ode mnie i popatrz na siebie bo ja w życiu bym swojej koleżanki tak jak Ty tutaj nie ośmieszyła tymi ochydnymi tekstami o przygodach z Koniem! Moim jedynym błędem było później to, że zamiast we wszystkim wspierać Ankę nie mogłam znieść jej związku z Witem po kolejnym jej płaczu i niemal wyciu z bólu jak ją pobił. Opisałam to w mailu do niej i tutaj na Kafe bo byłam w szoku i teraz dostałam od niej "podziękowania" i zostałam zrobiona najgorszą z suk. A Ty oczywiście Kciukiem jako przykładna koleżanka klepiesz teraz buzią jak to między Wami nie jest wspaniale. W porządku, niech sobie robi co chce ja od tego tematu umywam ręce i niech Anka nawet ma połamane wszystkie kosteczki mnie to już nie obchodzi. Ale jestem przekonana, że Anka w ciagu kilku następnych dni sie przekona co z Ciebie za jedna a każdy ROZUMNY człowiek ma o Tobie jak najgorsze zdanie i wie co z Ciebie za ziółko.I nie sprowokujesz mnie do wyzwisk czy czegos takiego bo jesteś randomem z internetu, małym i zakompleksionym człowieczkiem, któremu tylko można współczuć a gdybym była wierząca to może nawet bym się za Twoje wybryki pomodliła ;). A teraz pozdrawiam z ciepłego domku w górach i to jest mój ostatni wpis w tym temacie :).

Gość gość
Hihi, nawet nie wiesz z kim piszesz agresywna locho :) jaka kciukiem chamska i agresywna od rana, już się rzuca o chlanie i pluje jadem. Kiedyś miałam cię za nieco rozsądniejszą i w miarę rozumną, ale nawet noxelia nie jest tak chamska i agresywna jak ty. Faktycznie baba z magla, szkoda słów.

Nie piszę, jak to jest wspaniałe między nami, to raz, dwa, domek w górach, widzę, że kolejna celebrytka nam tu rośnie, och ach jak to ja nie mam fajnie. Siedzę w domku w górach i klepie na kafe :-D A ohydny, nie zawiera litery "c" w sobie 🖐️

Gość gość
mameja ostatnio rzekomo tez bylas w gorach a napieprzalas postami szybciej niz wszystkie trole razem wziete wiec skuncz wasc wstydu oszczedz bo ja tez moge napisac ze wlasnie jestem na melediwach i tak tylko wpadlem na chwile :classic_cool:

Gość gość
Te teksty były jednymi z najobrzydliwszych na Kafe i co? Kciukiem to tylko opisała i nic się z prawdą nie mijało. Obrzydliwa to jest Noxelia, że to wszystko zrobiła. Ewentualnie Koński, ale on był na amfetaminie (stąd libido, że 4 razy na nią tryskał spermą) i do tego pijany.

11.58 zasadniczo mam to gdzieś. I nie, Nie jestem agresywna, bo dlaczego? Bo nazywam cię patologia? Jesteś nią, skoroOtwoje posty są przede wszystkim o chlaniu. Widocznie masz z tym problem, skoro bezpodstawnie innymMgo wmawiasz. Zapewne jak zwykle się nie mylę;-)

Gość gość
gość dziś gość dziś Dobre jest to, że Noxa w pokoju swojej starej ma na każdej ścianie co innego x Znowu jakiś tępy hejter idiota się uruchomił. Nie ważne co ona tam ma w mieszkaniu. Ważne co ma w głowie. Tymi szyderstwami tylko dokładasz paliwa do tego bajzlu. Żałosna menda pechowiec.gif x Żałosnym to jesteś ty, ale gó/wnem, podobnie jak twoja matka, która cię wysrała. :classic_cool:

Gość gość
Ja myślę, że teraz Eyamei powinna założyć sojusz z kciukiem przeciwko Noxie. Eyamei Noxelia nazwała najgorszą z suk, a kciukiem ku/rwą i do tego chodzącym kwadratem.

Gość gość
Kciukiem. Napisałam jeden post o chlaniu. Bo za dobrze znam życie żeby wierzyć że anka nie pójdzie po flaszkę nawet jeśli ty pijesz kulturalnie (tego nie wiem, jesteś bardziej świadoma niż ona i pewnie bez alkoholu potrafisz się porozumieć, ona jest zbyt znerwicowana). Ja nie piję z powodu choroby, a ty ogarnij że wątki na tych tematach podejmuje więcej osób niż wam się wydaje. Taka to świadoma i cwana kciukiem...spadam, miłego wyzywania się z anonimami.

Gość gość
co tam noxia

Gość gość
Kciukiem od rana dostaje p*****lca i pierdzi pod siebie bijac pięścią w monitor :)

Gość gość
tylko dla kciukiem to norma w relacjach koleżeńskich i nic sobie z tego nie robi, jest wyluzowana. zesraj się i dobrze jest.

Jeszcze tego brakowaloby zebym rozkminiala ile osób i do kogo należy posty spod każdego gościa. Widzę u jedynie sztuczny tłum i zastanawiac się. Nd wami jednostkowo na pewno nie Bed :-)

Gość gość
znowu doopska dala

Gość gość
noxia czyli jednak dalej będziesz siedzieć z tym przestępcą ?? :o

Gość gość
Nox Eyamei była tobie naprawdę przychylna nie rozumiem jak możesz ją teraz oczerniać ona szczerze chciała pomóc kiedy kciuk miała ciebie w pompie

Gość gość
noxa źle dobiera sobie towarzystwo a potem cierpi

I co ta mameja zrobiła oprócz opowiadania kulturalnie niby jaka noxa nie jest mało rozgarnieta kreatyna- destrukcyjne w piękne słowa, jednak przekaz i zamiary dla każdego rozumnego klarowne i wypisywania do niby ojca zgnita, z czego nic nie wynikło oprócz cyrku na kafe, czyli tego! Czego eya chciała- gownoburzy. Może coś pominęłam, to mi wskazanie, bo ja tak to widzę.

Żadna kreatyna i destrykcyjne. W kulturalny sposób i ubrane w piękne słowa miało byc

Gość gość
nikt normalny po takich okropnych tekstach i akcjach jakie odwaliła tobie kciuk nie splunąłby nawet w jej stronę czy już nie pamiętasz jak było ci źle a kciukas zamiast wspierać nawijała tutaj o brudnym tyłku jak ostatnia prostaczka ? aby ciebie dobić ! nie mów że zapomnisz o takim publicznym poniżeniu anka ! eyamei powinnaś przeprosić bo chciała dobrze a kciukowi kopa w zad ! nie warto powiększać grona znajomych jednostkami, które wbiją tobie nóż w plecy ! anka cierpiałaś i wyłaś tutaj z bólu prosząc o pomoc w tym samym momencie kciuk zagadywała o pogodzie i cholewkach do butów !!! nie pakuj się w to anka nie warto to nie jest materiał na koleżankę