Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Gość gość
Czyli Noxa sie wreszcie doigrała za wszystko:) Jak policja wszystko sprawdzi,sprawdzi IP ze to Noxa pisala o tym co robi jej wit, wtedy dopiero bedzie :) LL i Eyamei jako jedyne coś zrobily w tej sprawie.

LL i Eyamei jako jedyne coś zrobily w tej sprawie. To ci heca! Oproc upragnionej gownoburzy, nie zrobiły nic

Gość gość
Jezeli noxa poszla na policje to sama sie doigrala! Jezeli prawda bylo to ze juz wczesniej dobijała się do niej policja to powiążą jedno z drugim i wtedy po ance i po wicie!!!! Kciukiem też sie dostanie za chronienie tej patologi!!! Obiora jej majke i pewnie uspia bo kto by chcial tak zdegenerowanego psa

Gość gość
No Ty to zrobiłaś strasznie dużo 💤 W pyskowaniu i prężeniu muskułów jesteś równie dobra jak Nox.....:O

Bo skoro japa nie klepie, n9e chwale się i ni podkrecam gownoburzy jak te dwie wyżej, to nie zrobiłam nic. Brawo ty na sobotę! :-D póki jest cyrk, jest fajnie i cos sie dzieje :-D Gdzieś mi się n fejsie minęło coś w stylu " jeśli ktoś interesuje i wcina się w czuje w życie, musi miecstrasznie nudne swoje" no coś w ty jest, sporo nawet.

Gość gość
Przypominam Ci Kciuczku, że LL zrobiła to co sama deklarowałaś że sama zrobisz - czyli powiadomiła rodzinę. Czyżby Ci się nagle odmieniło, bo teraz stronę Nox trzymasz?

Gość gość
Tyle się czyta o znieczulicy ludzkiej - LL i eny jako jedyne ZAREAGOWAŁY prawidłowo! Kciuka pomińmy milczeniem - latami mogła coś zrobić a wolała się wysmiewac z psychicznie chorej anki

Gość gość
W klepaniu japą nie masz sobie równych. Sama deklarowałaś że sie przejedziesz do Kiekrza czy do ojca, a teraz czepiasz się innych. Drugiej tak dwulicowej osoby jak Ty, to na kafe ze świecą szukać.

Powtórzę raz jeszcze, bo widzę, że nie dociera do pustego, pewnie skacowanego, jak to pół narodu polskiego w sobotni poranek łba. Ze sfrustrowana rozlazla mamuska drze pape, że coś zrobiła kręcąc cyrk, oznacza to, że ten, co nic nie mówi nie zrobił nic? :-D Spoko ;-)

Gość gość
Dobra, nie podkarmiam Ciebie trollu bo nikim innym już tutaj na kafe Kciuk nie jesteś.

Ja jestem trollem w wylegarni tych potworkow. Luzik :-D Nic no będę musiała dla funu napisać oOkogos z rodziny noxy, przyjść tu toOprzedstawic, zaczekać na ukłony, podkręcić cyrk bez realnych skutków tejże " pomocy". Wtedy będę taka fajna, jak te dwie. :-D

Gość gość
O sobotnim kacu wypowiada się ta, co w tygodniu chleje cytrynówke. Bez komentarza.

Gość gość
Cyrk to tutaj robiłaś jak się żarłaś z tą psychicznie chorą :O Wypisywanie jak ona brudna nie łazi, ile wody zużywa na kapiel, lub jak tłusta ona nie jest...postępowanie godne kołtuna i baby z magla. Za łeb się niejednokrotnie łapałam, jak czytałam co ty tutaj wypisujesz. :O :O i to gnębienie osoby, która jest tak słaba, że nie potrafi umiejętnie odeprzeć ataku takiej larwy jak TY. I ty śmiesz komuś uwagi robić? Kpisz czy o drogę pytasz? Dobra spadam bo szkoda klawiatury na Ciebie, baw się dobrze jej kosztem ..

Gość gość
Faktycznie kciukiem, gość wyżej ma racje, nie karmić trola. 🖐️

Gość gość
Kciukiem znow sie pojawila po wszystkim i sie wymadrza co wielkiego robi pff. Smieszna jestes wiejska larwo a codzienne picie nawet kieliszka przed snem to dla mnie poczatki alkoholizmu i patologia ale jak sie z Konskim zadawalas to wiele wyjasnia. I nie pluj sie do Ey bo mimo tego calego wiadra pomyj na jej glowe nie k***owala tu na Anke jak ty wielokrotnie i nie wywalala obrzydliwych tekstow o osranej d***e, ciagnieciu fiuta itp jak to robilas ty kolezanko z koziej d**y. Na chlanie teraz to sie umawiasz ale jak trzeba bylo cos zrobic to nagle nie moglas i sto wymowek walisz. Jestes zwykla p***a zaklamana do granic mozliwosci i odp*****l sie od dziewczyn tlusa locho bojanowska bo one chociaz pomogly a hejt ty nakrecasz swoja nalana geba.

a codzienne picie nawet kieliszka przed snem to dla mnie poczatki alkoholizmu i A codziennie? Moc interpretacji kafez****** Nie mierz swoją patologiczna miarka

I na chlanie jadę? A to ci też news, noxa coś takiego mówiła, bo ja sobie nie przypominam? Tyle o chlaniu gadasz, że sama masz jakiś problem z alkoholem, że namiętnie mi to wpisujesz... ;-)

Gość gość
Wypicie codziennie przed snem lampki to już jest alkoholizm. A motłoch, który chleje jak bydło to Noxelia, o czym wielokrotnie opowiadałaś, kciukiem i to jest twoja koleżanka, bo ty też jesteś motłochem. Opowiadałaś jak poszła z nieumytymtyłkiem na seks do twojego byłego, zaczęła się rozbierać i mu obciągać a potem się zrzygała i w tych oparach on jej wsadzał w śmierdzącą du/pę i ci/pę, a ona zachwycona opiertoliła mu gałę o poranku. Tak to opisałaś.

Gość gość
a glupia noxa chce ja do swojego domu wpuscic :o w zamian za miesiac bedzie miala wysmiane wszystko od mebli do plytek w lazience, ale ta naiwniara nigdy sie nie nauczy :o

Gość gość
Matko no i co z tego, skoro i tak już Noxelia swoje ohydne mieszkanie pokazała i zostało wyśmiane, nawet kciukiem się śmiała z mojego tekstu, że Noxelia ma na ścianach polepę jak w wiejskiej chacie zamalowaną w jakieś cyrkowe pasy.

Gość gość
kciukiem to dno.

Gość gość
dziś to były najobrzydliwsze i najbardziej ordynarne teksty jakie czytałam na kafe i przypuszczam, że mocno mijające się z prawdą i mające na celu poniżyć podobno koleżankę do cna a noxa jeszcze ją do domu zaprasza po tym wszystkim, kiedy ona zmądrzeje ?

Gość gość
uważaj marycha żeby tym razem noxelina nie zrzygała się na ciebie, bo po prytce różnie może być :classic_cool:

Gość gość
Dobre jest to, że Noxa w pokoju swojej starej ma na każdej ścianie co innego, na jednej są te cyrkowe pasy i wszystko na grudach niegipsowanych ścian. Kafelki w łazience fatalne, lata 90 i tam najtańsze antyperspirany i śmierdzące wody toaletowe po 10 zł. Nic dziwnego, że oni tak śmierdzą, bo antyperspiranty Cien nie działają. Pokoik dziecięcy Noxelii też obrzydliwy, wrzosowy róż, polepa i jeszcze haki z lampionami z IKEI wystające z sufitu, meble młodzieżowe Meblopol i cała melina obstawiona pedofilskimi aniołkami z bazaru, w tle najtańszy telewizor 28 cali udający 42.

Gość gość
Nie zmądrzeje raczej nigdy, przynajmniej nie bez pomocy terapii, ale ona przecież nie jest chora :( Alkohol bardzo często stosują, jako znieczulenie, balsam na lęki, złe samopoczucie, ludzie z nerwicą i kończą jako alkoholicy. Dlatego właśnie Kciuk lubi wypić, nie mówiąc o Nox, która zupełnie tego nie kontroluje. Mnie to picie przeraża, bo leki, bo brak kontroli, bo nagłe zmiany nastroju. Idę, bo dużo do zrobienia, a słońce dość łanie świeci.

Gość gość
Kciukiem, a byłaś już wcześniej z wizytą u noxelii na wolskiej?