Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Gość gość
widać, że mameje boli to, że nox ją olała. pewnie myślała, że będzie miała pierwszą w życiu przyjaciółkę, a to g****o :D

Gość Noxelia 26 lat
uuuu ale walnęłam stolcową stodołę w moje damenslipy 5XL firmy Oma Stil :) zaczekam teraz na Wita i zjemy oboje wszystko łyżeczką...będzie magicznie :)

Gość Magic Damenslip
:D

Gość Kciukiem Bojanowo
uuuu a ja bulgnęłam tęgiego, mokrego bąka w barchany Gminnej Spółdzielni Odzieżowej w Bojanowie :)

Gość olana mameja
Spurkałam się przeokropnie w towarzystwie mojej nowej przyjaciółki algidy, mimo to nox nadal nie chce mnie znać :(

Gość Noxelia 26 lat
kciukiem, popurtamy razem gdy będziesz u mnie :) będziemy chlać i pierdzieć cały dzień :) aż nam nosy odpadną :D

Gość gość
Eyamei dziś xx Nakrecasz hejt,dalej usilnie oczekujesz cyrku,Ile razy ktos ma ci powtarzac,ze nikt ciebie o zadna pomoc nie prosil.NIKT.Czy w koncu to do ciebie dotrze,ze wp*****lanie sie w zycie czyjes z brudnymi buciorzyskami,jak ty to robisz jest karalne i niedozwolone?Oczywiscie tekst o domku w gorach,byl po to zeby Noxe zabolalo,ty obrzydliwa,dwulicowa,dziewucho.Jeszcze jest zalozenie ze jestes p*********m projektem,by tutaj tto cale gowno nie przyslchlo i zeby byla zabawa kosztem tej biednej dziewczyny,co Mameja? Dobrze sie bawisz? Czy za slabo? :o

Gość kciukiem Bojanowo
O tak, Aniu. A na końcu razem na środku pokoju wypniemy zad, zesramy się i będzie dobrze :)

Gość gość
I uj tobie wielki do tego co razem zrobia.:D A ty tu gnij i czekaj na najnowzsze wiadomosci o natezeni bakow i ich kolorze.:DZ Mameja i wydzwaniajacymi to bardzo szybko bym zrobila porzadek,jakby mi sie w realny byt wpieprzal ktos na podstawie tego co sobie w necie wypisuje.

Gość Noxelia 26 lat
A może nasramy sąsiadce do doniczki, jak Wit? :D

Gość gość
16:07 masz rację, nie ma sensu interweiować w jakikolwiek sposób. Dla tej baby nie ma ratunku, można to tylko obserwować z mniejszym lub większym ubawem w oczekiwaniu na zakończenie tego serialu.

Gość gość
Jakie zakończenie serialu obstawiacie? a) Noxelia ląduje w szpitalu po próbie samobójczej (nieskutecznej) i zostaje odgórnie odcięta od internetu przez matkę b) Noxelia popełnia samobójstwo c) Wit zatłucze Noxelię d) Wit zrobi z Nox zupełną kalekę e) matka Nox się w końcu wku/rwi i ją ubezwłasnowolni lub odizoluje od Witobaby (ewentualnie zrobi to ojciec lub brat) f) Nox wyląduje w psychiatryku g) policja zrobi wielką akcję i zamknie kafeterię i zrobi gnój trollom, pomarańczom i niektórym niebieskim tutaj piszącym :classic_cool: ma ktoś pomysł na inne zakończenie to niech pisze :P

Gość gość
h)w końcu bedzie szczesliwa

Gość gość
h) Wit znajdzie sobie inną kobietę, Nox trafi do szpitala, ale ją odratują. Kiedy wyjdzie, znajdzie sobie uchodźcę z Ukrainy albo faceta świeżo po wyjściu z ciupy. Będzie magicznie aż on ją okaleczy do tego stopnia, że nie będzie mogła chodzić, a wtedy matka odda ją do zakładu.

Gość gość
no to jest też możliwe, ale tylko wtedy, jeżeli kopnie Witobabę w doopę i zacznei się leczyć, na co się nie zanosi

Gość gość
a z a-g to jednak f się wydaje najbardziej prawdopodobne, a poprzedzać to będzie jakaś naprawdę gruba akcja

Gość gość
h) Noxa da specjalny pokaz na SU, wypnie zad, zesra się i będzie git :classic_cool:

Gość gość
Noxa cho no potrzyj trochę suty na SU :)

Gość gość
No i co mamejo na co ci to było, chciałaś położyć łapy na Wita, a tu kuku ;) Siedzisz w domku w górach i leci c****ana z jadem, alez mam z ciebie beke.:D

Gość gość
Położyć łapy na Wita?? :D Co ćpiesz?

Gość gość
ja obstawiam a), a za kilka lat noxelina będzie nadal grasować w internecie ale na innej stronie i jako już typowa schizofreniczka, a nie tylko zaburzony błazen. Będzie mieć system urojeniowy, będzie rozwalać fora, prowadzić chore blogi, mamić nowe zaburzone osoby i proponować przyjaźń i miłość. To się prędko nie skończy. W najlepszym razie dostanie takie leki, że nie będzie już wcale kontaktować i zapomni o internecie, będzie wegetować w zupełnej izolacji.

Gość co mysle to mysle
Ja uważam tak: x a) Mameja,ani nikt inny w moim przekonaniu,nie ma zadnego prawa,na podstawie jedynie wpisow internetowych/przeprowadzac interwencji jakiejkolwiek w realnym swiecie.Chyba,ze dana osoba o to wyraznie i stanowczo poprosi. x b)Dzwonienie na telefon Noxy,to juz zupelnie inna sprawa,bo sama Nox ten telefon podala,zatem ogolnie chyba nie ma w tym nic zlego,o ile to tylko dzwonienie,a nie dreczenie z bramek esemesowych. x c) Kontaktowanie sie z jej bliskimi,rowniez wedlug mnie,bez jej zgody to cokolwiek bardzo duze naduzycie,szczegolnie osob,ktore w ogole nie znaja Nox z reala,ani osob do ktorych pisza,na szczegolne potepienie zasluguje fakt interwencji u jej 80 letniej babki,to juz w ogole bez wyobrazni ktos zadzialal,bo ta osoba mogla przyplacic to zyciem lub zdrowiem. x d) Wydzwanianie do Wita i jego pracy ,oraz jego wspolpracownikow,skoro sytuacje zna sie tylko i wylacznie z relacji internetowych kolejne naduzycie i glupota. x e) Ogolnie jak ktos pare razy napisal,wkrochmalanie sie komus z neta w realne zycie,bez jego zgody i wiedzy to conajmniej niezle k******o.Nigdy sie takiej granicy nie powinno przekraczac,a jak juz to mowie za zgoda i wiedza danej osoby,oraz za jej wyraznym przyzwoleniem,Noxa nigdy takiego przyzwolenia nie dala,i wielokrotnie pisala,by ja i jej zycie zostawic w spokoju( realne zycie) x f)Mameja,gdybys naprawde chciala pomoc robilabys to w ciszy i spokoju i poza forum,a nie swoja jakoby charytatywna dzialanosc tutaj tu skrzetnie opisywala i mowila o swoich subiektywnych odczuciach,to ze ty czegos nie chcesz lub sobie czegos nie zyczysz( zwiazek Wita i Noxy),nie upowaznia cie w zadnej mierze do tego,zeby az poza takie ramy wykraczac,jak jedynie majlowa korespodencja,nawet ona moim zdaniem,powinna zostac jedynie miedzy toba,a Nox,a nie wywlekalas tu na forum to,starajac siebie przedstawic w lepszym swietle niz Kciukiem,ktora zamiast jechac do nieznanej sobie osoby( matki Nox),wolala temat olac i o nim nie rozprawiac x g) Ja nie pochwalam,o ile to prawda do konca co sie dzieje u Nox w zyciu,ale to jak pisalam wczesniej jej zycie i nie powinno wykraczac,poza komentowanie je i to w sposob w miare kulturalny na forum,o ile oczywiscie uznamy,ze wszystko co tutaj czytamy to fakty,prawda czy jak tam to nazwiecie.Ale wpieprzanie sie w real,to jak mowie najgorsze co moze byc. x h) Poza tym,jak mniemam zadne z Was,nie chcialoby za swoje netowe wpisy,jakieby one nie byly,miec na glowie takich Mamej w realu,do tego na glowie swoich bliskich,lub instytucji wezwanych,przez takie Mameje,ktore pozniej udajac dobra ciocie,pisza szyderczo o " cieplym domku w gorach"Te ostatnie zdanie ,moim zdaniem z wpisu Mameji calkowicie obnazylo jej "intencje"Przeciez wszyscy wiemy,ze o takim wyjezdzie i o takim domku marzyla i marzy Anka..Tak sie zachowuje osoba,ktora chce realnie pomoc sie pytam? x i) Ja zycze Ance jak najlepiej,mam nadzieje ze kiedys uda jej sie wyjsc na prosta,ale do lba by mi nigdy nie przyszlo,wkraczac w jej real,albo pseudopomoc nazywac "pomoca"..

Gość Bojanowskie Kciuczkiem
Ale mam dzisiaj gurglające jelita :) Chyba za dużo soczewicy :)

Gość gość
ciekawe czy policja powiąże wczesniejsze wzywanie policji przez sąsiadów, ostatnie finn z tym że teraz noxa poszła na policje :D

Gość gość
Z drugiej strony to nie jest typowa schizofreniczka, choć tak najłatwiej jest pisać na forum gdzie 90% widzów nie ma pojęcia o psychiatrii, a pozostałe osoby które czają klimat, również są zaburzone. Nikt jej nie ubezwłasnowolni, bo nie ma do tego podstaw, a większość tego co ona tu opisuje to kłamstwa i banialuki żeby podkręcić atmosferę. On się tu wyżywa. Jedynym możliwym spektakularnym zakończeniem jest to, że KTOŚ może faktycznie za mocno jej kiedyś przywalić, ale wątpię, aby to był Wit, on jest wyrachowany i nie chce mieć problemów na głowie. Musiałaby trafić na totalnego psychola, a z witem zerwie prędzej czy później, o ile już się to nie stało, bo wczoraj anka sprytnie odciągnęła od tego uwagę straszeniem policją. Moim zdaniem on już tam może nie mieszkać, co najwyżej pomieszkuje.

Gość gość
Kciukiem maryjko dziewico tyle soczewicy i jarmużu co ty wchłaniasz, musisz wydalac sporych rozmiarów kupsztala. ❤️

Gość gość
Niech kazdy zyje swoim zyciem,poza forum to nie powinno wykraczac.Ktos tu wkleil linka do k******a za granica,w czym te niby porzadne sa lepsze od Nox?Jedynie w zarobkach mili panstwo.I podobno w zdrowiu psychicznym to robia najlepszym..Jak juz oceniamy to chociaz sprawiedliwie ludziska.Tam jakos na ten temat nikt hejtowac nie pojdzie.

Gość gość
A Anka zerwie z Witem kiedy przestanie już być mu potrzebna, a ten moment z każdym miesiącem się zbliża. Wtedy pozostaje kwestia kogo uwiedzie jako następnego, na to jednak nie będziemy długo czekać z racji jej działalności na su, gdzie już zbiera ewentualnych fagasów/adoratorów na miejsce płastugi. Oczywiscie może to robić odruchowo/ podświadomie, ale nie tylko o żetony chodzi.

Gość gość
Ale to czlowieku jest jej wylacznie sprawa.

Gość gość
c) Kontaktowanie sie z jej bliskimi,rowniez wedlug mnie,bez jej zgody to cokolwiek bardzo duze naduzycie,szczegolnie osob,ktore w ogole nie znaja Nox z reala,ani osob do ktorych pisza,na szczegolne potepienie zasluguje fakt interwencji u jej 80 letniej babki,to juz w ogole bez wyobrazni ktos zadzialal,bo ta osoba mogla przyplacic to zyciem lub zdrowiem. xxx Przecież do rodziny Nox dzwoniła LL i to po dużym poparciu tutaj piszących, to dlaczego zrzucasz wszystko na Eyamei (pomijam Twoje złośliwe przekręcanie jej nicku, czym i sobie wystawiasz świadectwo, tak a'propo kultury wypowiedzi) Co do babci, to zrozumiałam, że ta osoba co się z nią LL skontaktowała, dała jej znać, choć nie wiadomo czy to prawda, bo pisała o tym Noxa, a sama jak to zaznaczyłaś,- pisze banialuki i nie wiadomo co było prawdą a co nie.. Do Kciuk zarzutów rzecz jasna nie masz? No nie dziwi mnie to. Serio. Zgodzę się z tym że nie ma sensu kontaktowanie się z bliskimi, ale z uwagi na to że mają ją gdzieś, bo wszystko się do tego sprowadza..