Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemszcze sie na teściowej. Mam plan.

Polecane posty

Gość gość

Poszło o truskawki. W tamtym roku ja sądziłam spory kawał truskawek. Ja kolo nich robiłam a pot em była taka sytuacja ze cały miesiąc nie było mnie w domu i ona zebrała cały plon. Ja nie skorzystałam nic. W tym roku ona - chociaż zwykle umierająca- zaczęła je plewic. No i k***a ja chciałam je podsypac trocinami a ta przybiega żebym tego nie robiła bo nie trzeba. Ale sie w****ilam bo to maz kupił truskawki i to są nasze truskawki a nie jej. A ona je przejęła. Postanowiłam ze któregoś dnia wieczorem jak nie bedzie ani jej ani męża w domu to pójdę i z każdego Krzaka poucinam paki zeby nie zawiazalt owocow. Niech ani jednego nie bedzie miala. Powiecie ze nie warto sie mscic ale nie znacie sutuacji I nie wiecie ile ona mi zlego zrobila

Gość gość
A rób tak, jeśli to twoje truskawki, a one je ukradła. A nie da się zrobić tak, że je po prostu przeniesiesz i posadzisz tam, gdzie ona nie będzie miała dostępu kraść? Chociaż to dużo roboty, podetnij tamte, a jak będziesz miała możliwość, to zasadź nowe gdzie indziej.

Gość gość
przekłuwa nam prezerwatywy i moje podpaski tak , że zalewam się gdy mam okres.

Gość gość
przespała się z moim ojcem tak , że rozwalila malżenstwo moich rodziców

Gość gość
Podszywy juz nie spia? O wy ranne ptaky

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
właśnie napierdziałam jej do rosołu

Gość gość
na zlosc babci odmroze sobie uszy twoja ziemia czy jej? pewnie jej? to jakbys te ziemie dzierzawila musialabys komus zaplacic zaplacilas jej w truskawkach w ubieglym roku, bo i tak by ci sie zmarnowaly w ty,m roku uczciwie by bylo sie z nia po prostu podzielic plonem