Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matki nie potrafią odpowiednio ubrać dzieci....

Polecane posty

Gość gość

zima kombinezony,koce ok letnie buty nawet widziałam u dziecka w lutym :D masakra kilka tygodni temu 21 stopni,moje dzieci :starsze w spodniach dresowych,bluzce z krótkim rękawem a młodsze getry i body z długim rękawem a tego samego dnia widziałam dziecko w KURTCE ZIMOWEJ i CZAPCE jak się znowu ochłodziło to widziałam znowu niektóre dzieci w SANDAŁACH i skarpetkach albo w bluzach !

Gość gość
długo nad tym myślałaś? ja sama mam problem jak się ubrać przy tej kapryśnej pogodzie... rano zimno zero stopni, w południe jak słońce przygrzeje robi sie ponad 20 na plusie, wieczorem znów zimno...jak sie ubrać do pracy, chyba ubrania na zmianę zacznę ze sobą nosic

Gość gość
Super, że Ty potrafisz ubrać swoje dzieci. Dostaniesz order matki roku.

Gość gość
po co zakładasz kolejny durny temat o ubieraniu??? ty nie masz z tym kłopotu więc o co ci chodzi?

Gość gość
eh, polskie narzekanie :D moim zdaniem potrafią, tylko czasem chcą przyoszczedzic na jakosci. Moja mama kupowała mi zwykłe buty w dzieciństwie i moje płaskostopie się strasznie pogłębiło. Chociaż wtedy z ortopedycznych byly tylko dostepne takie paskudne. Ja znalazlam calkiem ladne dla mojej coreczki: http://www.zdrowastopka.pl/ Dbajcie o to, w czym chodza wasze dzieci dziewczyny, byle nie jakies rozlazle trampki ;)

Gość gość
Moje dziecko jeszcze niedawno biegało w bucikach http://trammpy.pl/, ale jak zrobiło się zimno rano i pada deszcze to zmieniłam je już na cieplejsze.