Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat, na który nie zapraszamy Maćka B

Polecane posty

Gość gość
to sie nie bój. pomozesz mu odbudowac zaplecze personalne:D

Gość gość
xxx bo jestes głupia. ja sie nie boje ale tylko dlatego, ze jestem piertolniętyoczko.gif x Każdy kto zaglada na kafe a już na pewno każdy udzielający się tu, normalny nie jest. :classic_cool:

"Z osób z kafe pisały z nim Olka, Alicja, Kamila ,Zuza , gość k i cappucino. O Olce już raczej nic do dodania nie ma, Alicji raczej nic nie grozi. Zuza bój się ,bo na pierwszy ogień pójdziesz, a następne w kolejce są jego dwie przygłupie koleżanki " X biedna Zuzka, Maciek ją zdemaskuje i wyda się, że jest największą w historii nudziarą kafeterii ;) X znowu mi temat zacięliście!!!

Gość gość
Argen - 175 cm, jeden z młodszych kadetów prawiczej elity. Twardy chłop z warmińsko mazurskiej ziemi. Ma minimalne wymagania, jeśli chodzi o codzienne życie. Nigdy nie przepuści okazji na darmowe jedzenie i picie. Codziennie przeczesuje miasto i okolice ze swoim kumplem w poszukiwaniu metali lub czegokolwiek dającego się sprzedać. Ponadto maniak komputerowo-telewizyjny, lubiący sobie popić.

Gość gość
A tam piertolicie o tym Duchu jak dzieci w piaskownicy

Gość gość
kazdy kto smieje sie z grozb i wychodzi przed szereg mowiac, ze nie ma nic na sumieniu, pierwszy podstawia sie pod ostrzal:D :D

Żeby rozważać, czy ktoś jest normalny,czy nie trzeba by było najpierw zdefiniować normalność

cały problem jest w tym, że biedny Maciek jeszcze nie wie, kogo będzie demaskował.

Gość gość
dowcip tygodnia:D

Gość gość
Dopisuję do rejestru: 14. Argen, swój chłop z ziemi warmińsko-mazurskiej, o ugruntowanych poglądach politycznych, przyjaciel ofermy, wielbiciel Żabki - matki założycielki, nieśmiały do kobiet, obcykany w temacie komputerów, prawiczek mieszkajacy z rodzicami, nienarzekający specjalnie na swój los ale chętnie by go zmienił gdyby ktoś mu pomógł, szuka lepszej pracy, no ale wiadomo....

Gość _iftar_
Dzień dobry :-)

Gość gość
Argen dziś "nieśmiały do kobiet" x taaa... bardzo smiech.gif 7 lat zbierania koszy i nieśmiały? ciekawa teoria. x sorki, zmieniam na " nieskuteczny" :-P

Gość Fredensborg
Dzień dobry. Iftar, a dziś śpisz ze mną, pamiętasz? Ja chcę zostać bileterem w teatrze - tak Bodo zaczynał;) Umówiłam się z nią na 9;)

Gość Fredensborg
W zeszłym, czy dwa lata temu, roku nasz osiedlowy hydraulik powiedział do kogoś przez telefon, robiąc u mnie naprawę: "Pójdzie pan do wiadomego sklepu i kupi pan wiadomą rzecz i się nią rozgrzeje";) Na poważnie, taki mamy klimat;)

Gość gość
OJP:D olka bedzie atakowac bywalcow teatru :D trzeba jakies ostrzeżenie opublikowac

Gość gość
czyżbyś był w wiadomym sklepie zakupic wiadomą rzecz?:D

Gość gość
ty wiecznie chora jestes to dopiero musialas nagrzeszyc

Gość gość
choroba ali wynika z cnotliwości a nie z grzechu gdzies o tym czytałem, że jezeli kobieta nie spełnia się seksualnie to dochodzi do autodestrukcji organizmu:D

Gość gość
sa już szparagi? to by wyjasniało dlaczego nie było pavla przez jakis czas:P

" gość dziś ty wiecznie chora jestes to dopiero musialas nagrzeszyc " X ku twojej rozpaczy - czuję się dużo lepiej. ale dziękuję że życzysz mi chorób, chociaż dopiero od niedawna źle się czułam. to pokazuje, jakim jesteś człowiekiem.

" gość dziś choroba ali wynika z cnotliwości a nie z grzechu gdzies o tym czytałem, że jezeli kobieta nie spełnia się seksualnie to dochodzi do autodestrukcji organizmusmiech.gif " X wiesz to z autopsji? biedactwo :(

Gość gość
z drugiej strony czytałem o badaniach, z których wynika, że osobniki nie posiadające potomstwa żyją 10 % czasu duzej od tych, które sie rozmnozyły. nie wiadomo jednak czy jest to zdeterminowane biologicznie jak sie sugeruje czy wynika ze stresu wychowawczego:D