Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat, na który nie zapraszamy Maćka B

Polecane posty

chciałam złożyć reklamację - czemu ta wiosna jest taka zimna? beksa.gif x Czekaj,czekaj zimni ogrodnicy i zimna Zośka jeszcze nie nadeszli, wtedy dopiero zimno będzie

Gość gość
ty zaba albo jestes jakas zaburzona albo zwyczajnie tepa, a nawet podejrzewam ze jedno i drugie gdzie ja ci niby chorob zycze? napisalas ze macka spotkala kara bo zmokl na co ja napisalam ze ty (w domysle wiecej )nagrzeszylas bo marudzisz o dolegliwosciach tylko tyle to zyczenie to twoja nadinterpretacja

Gość gość
nie Alu nie wiem tego z autopsji chyba, że mężczyźni reaguja podobnie. oznaczałoby to, że mój czas dobiega końca...można nie jeść miesiąc, nie pic tydzien ale nie bzykać dwa lata to ekstremalny stres dla organizmu

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam.

Gość gość
nie ma co sie dziwić ali desznik narobił zamieszania i sie wszyscy nadwrażliwi zrobili z powodu nieustającej nawały artyleryjskiej z niewiadomego kierunku. to sie nazywa syndrom okopowy czy jakos tak

Gość gość
sie ma zuza

"gość dziś nie Alu nie wiem tego z autopsji chyba, że mężczyźni reaguja podobnie. oznaczałoby to, że mój czas dobiega końca...można nie jeść miesiąc, nie pic tydzien ale nie bzykać dwa lata to ekstremalny stres dla organizmu" X chcesz mi zaglądać pod kołdrę? to już naprawdę szczyt bezczelności. zajmij się swoim życiem seksualnym, dobrze radzę. chyba masz jakieś poważne braki w tym temacie, skoro go podejmujesz 🖐️

Najpopularniejsze imiona dla dziewczynek W zestawieniach na najczęściej nadawane imiona od kilku lat znajduje się Zofia. W tym roku znalazła się na pierwszym miejscu m.in. w Warszawie. W 2015 r. w stolicy przybyło 535 małych Zosieniek. Które imiona także znalazły się na podium? Nie powinniście być zaskoczeni – drugie miejsce należy do Zuzanny (to imię otrzymało 506 dziewczynek urodzonych w Warszawie), a trzecie do Julii (486). Te imiona cieszą się popularnością od kilku lat, wymieniają się miejscami w zestawieniach. Podobnie zresztą jak i kolejne imiona, które zostały nadawane w Warszawie: Hanna, Alicja, Maria, Maja, Natalia, Aleksandra i Amelia. X http://www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,19482131,najpopularniejsze-imiona-dla-dzieci-2015.html

🖐️ Zuza. wiedziałaś nudziaro, że Zuzanna i Amelia są w czołówce najczęściej nadawanych imion damskich? ;)

Podobnie zresztą jak i kolejne imiona, które zostały nadawane w Warszawie: Hanna, Alicja, Maria, Maja, Natalia, Aleksandra i Amelia. x Mam rozumieć,że same dziewczynki się rodzą skoro najpopularniejsze imiona składają się tylko z żeńskich imion?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Wlasnie probuje Was przeczytac. Chwile to potrwa.

Pavlo ja pisałam o żeńskich. męskie też są :P X Najpopularniejsze imiona dla chłopców "Jeśli chodzi o imiona dla chłopców, tu również od kilku lat królują te same imiona. W 2015 roku w Warszawie przybyło najwięcej Janów (takie imię otrzymało 677 chłopców), Antonich (558) i, tu także bez większego zaskoczenia, Jakubów (471). Przybyło także Aleksandrów, Franciszków, Adamów, Filipów, Stanisławów, Szymonów, popularnością cieszyło się też imię Mikołaj. Jak widać, w Warszawie wśród najczęściej wybieranych imion były te klasyczne."

Gość gość
o kamila zostala blekitna czernia ciekawe dlaczego

Gość gość
żabalka ale ja pisałem właśnie o swoim zyciu seksualnym. widocznie też dwa lata pościsz.

"gość dziś żabalka ale ja pisałem właśnie o swoim zyciu seksualnym. widocznie też dwa lata pościsz. " X jeśli przyrodzenie u ciebie leży tak jak arytmetyka, to się jakoś nie dziwię, że pościsz :classic_cool:

Gość gość
zabie sie wydaje ze wszystkie posty na kafe sa o niej:D i absolutnia kazda kafetarianka jej zazdrosci, a kafetariusz na nia leci:D

Gość gość
czyli wszystko sie zgadza

Gość gość
i gra gitara

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witamy na kafe Ducha i Blekitna Czern.

Gość gość
jak tez ropucha uwaza, nie posty o niej pochodza od jednej osoby ktora biega za nia po kafci, skrupulatnie sledzi kazda jej wypowiedz i krytykuje ja ZABA PARANOICZKA :D

Trudniej jest prowadzic sensowna konwersacjeoczko.gif A z tym juz u ciebie cieniuchno. x Co racja to racja, zawsze miałem problem z prowadzeniem sensownej konwersacji z upośledzonymi intelektualnie osobnikami, którzy jak ulał nadają sie do nominacji do nagrody Darwina ;)

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ dziś Witamy na kafe Ducha i Blekitna Czern. x x chce ktos cos dodac do tej wypowiedzi:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaba - Wyluzuj. Stara panna tez czlowiek.

Zuzanna Amelia ææ dziś Witamy na kafe Ducha i Blekitna Czern. x Nie wiem zacz czy się śmiać czy płakać

Maciek B dziś A coś od siebie zamiast kopiuj - wklej potrafisz napisać powieściopisarzu?

Gość gość
"ŻabAlka dziś "gość dziś żabalka ale ja pisałem właśnie o swoim zyciu seksualnym. widocznie też dwa lata pościsz. " X jeśli przyrodzenie u ciebie leży tak jak arytmetyka, to się jakoś nie dziwię, że pościsz" xxxx oj bo sie pogniewamy:D

Gość gość
zaba chyba tes umie sie tylko "odgryzac":D

Gość gość
co jak co ale arytmetyka stoi u mnie na wysokim poziomie:P