Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werkkaaa

Dom weselny nad Pilicą Przedbórz

Polecane posty

Gość Werkkaaa

Planuję ślub na 2018 i jestem na etapie wybierania sali. Szukam w necie opinii o domu weselnym nad Pilicą z Przedborza, ale nic nie ma... Może jest na forum ktoś, kto bawił się tam na weselu i jest w stanie coś powiedzieć?

Gość Malinaaaaaaaa
Też myślę o tej sali, ale nikt ze znajomych jeszcze wesela tam nie zrobił. Natomiast zaprzyjaźniony zespół polecał... Sala w Gidlach należąca do tych samych ludzi jest świetna... A Ty zdecydowałaś się już, bo wątek nieco odkopany? Pozdrawiam

Gość gość
Polecam Ci Secemin Dom Weselny!

Gość gość
Jest jeszcze Palac Radoszewnica ale tam podobno zimne jedzenie podaja :(. Palac jest sliczny! Tez nad Pilica polozony ;).A w poblizu czego wiekszego mieszkasz?

Gość Malinaaaaaaa
Ja mieszkam na Śląsku, ale rodzinę mam 30 km od Radomska.. Nie słyszałam o tych salach.. Cały czas myślę o tym Przedborzu ale niestety nie ma kogo realnie zapytać jak tam jeat...

Gość gość
Zapytam siostry OK?

Gość gość
Siostra nie zna tej Sali w Przedborzu. Moze popytaj lokalnych ludzi z wioski? Znajomych ktorych tam znasz. My jestesmy z okolic K-pola to kawalek do Przedoboza jest...:( Polecam szczerze to tylko Dom Weselny w Seceminie, bo tam sie bawilam - super jedzenie i sala ladna, czysto, okolo 200zl/os.. A nie wolisz w miescie na slasku wesela zrobic? Do jakiej wsi jezdzilas na wakacje? ;). Powodzenia papa