Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, jesteście mi wszystkie wine po 10 tys. odszkodowania za uszkodzony kręg

Polecane posty

Gość gość

osłup. Z waszej winy teraz zwijam się z bólu po treningu na siłowni, na którym, przy jednym ćwiczeniu doznałem kontuzji. Gdyby nie wy to nie musiałbym chodzić na siłownię, bo po pierwsze nie byłoby tępych dresów, napakowanych kryminalistów, którzy żyją przez was, bo starsze pokolenie kobiet spłodziło ich z innymi patosami, a wy utrzymujecie ich przy życiu, robiąc wszystko, by mieli jak najlepiej, i dając im wyżyć nabrzmiałe od spermy jaja. Gdyby nie to, to już dawno pozabijaliby się, jak porządni, inteligentni faceci, których zlewacie. Gdyby zaś nie istnieli nie musiałbym się zabezpieczać przed ich agresją, trenować, żeby móc ich lać, gdy po pijaku zaczepiają mnie, spokojnie wracającego do domu. Po drugie jesteście temu winne, ponieważ lekce sobie ważycie chłopaków, którzy mają coś w głowie, ale są mizernej postury, propagujecie wzorzec tępego mięśniaka, w który trzeba się wpasować, żeby nie być przez was poniżanym i obdarowywanym pogardliwymi spojrzeniami. Więc krótka piłka. Jesteście mi wszystkie winne 10 tys. Jeśli nie zapłacicie, kierujemy sprawę do sądu.

Gość gość
nawet lesbijki będą ci musiały płacić? :D

Gość gość
Tak, bo przy tępym mięśniaku na testosteronie to nawet lesbijka staje się nagle hetero.

Gość Lagherta
Czy ja wiem Sybilka, jakby się dobrze przedstawiło sprawę to i DRB by sobie poradzili :P

Gość gość
Ale co zrobisz z ta kasa ? Ja ci mogę dać odszkodowanie bo ładnie wyjaśniłeś a skoro jutro mi wpadnie 65 milionów to co mi tam

Gość gość
Chyba cie pan bóg opuścił. Jestem masażystką i zaraz ci ten zjechany kręgosłup postawie do pionu, a za te 10 tys. możemy jechać na wycieczkę, co mi sie będzię należało jak psu micha po ciężkiej pracy nad twoimi lędźwiami.