Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka mojego dziecka to szmata

Polecane posty

Gość gość

Mamy dziecko 5 letnie zeszliśmy się ponownie w sumie miesiąc czasu byliśmy po przerwie dwuletniej. Oznajmiła mi ze ma spotkanie z ludźmi z podstawówki ja byłem na noc w pracy. Co się okazało ze poszła do kluby cpala koks później zaprosiła kolegów i cpali wszyscy i zaczęli ja ****** w trzech we wszystkie otwory ci kolesie są znani z ******** panienek i dużych pal. Jak ja zobaczyłem pod wieczór marnie wyglądała wymiotowal piepszony zbiornik na sperme mieszkamy w małej mieście wstyd mi ze matka mojego dziecka to taka k****. Idzie w zaparte ze nic nie było. A wszystko się posypalo i wszystko wyszło na jaw co za przypal. Później jak jeszcze nie wiedziałem ze to zrobiła mieliśmy seks na penisie mam krostki. Jestem taki w****iony co byście jej napisali w esemesie bo juz wiele napisałem ale tak dosadnie co jej napisać Zg

Gość gość
Co Ty sam cpales przed napisaniem tego prowa? Sadzac po "kulturze" pisania, to jestes zwyklym chamem, a nie ojcem, bo zadna kobieta nie chcialaby miec dziecka z takim imbecylem jak Ty.