Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o 36 letniej kobiecie, ktora jest wdowa od 8 lat

Polecane posty

Gość gość

to ja. Wg innych zdziwaczalam, a ja nadal nie zapomnialam o zmarlym mezu. Ludzie juz przestali mi mowic, zebym znalazla kogos nowego bo po prostu nie chce.

Gość gość
Jesli go kochalas to nigdy go nie zapomnisz. Nie ma w tym nic zlego. Nie zmuszaj sie do niczego, to twoj wybor. Jesli tak Ci lepiej to tak sobie zyj, nikomu nic do tego. Ja gdybym miala meza i go stracila tez pewnie wolalabym zostac sama. Minelo dopiero 8 lat wedlug mnie to niedlugo, moze 10, 20 lat bedziesz chciala kogos poznac. A moze nie...

Gość gość
ludzie wiadomo, lubia sie doczepic takiej samotnej (mieszkam w malej miejscowosci), ktos mnie raz nazwal stara panna, troche mnie to bawi czasem :D

Gość gość
Mnie też to wcale nie dziwi,straciłam męża 4-lata temu w wypadku kochałam go bardzo i nie mogę zapomnieć,wiem jest ciężko ale bliskość z drugim mężczyzną mnie przeraża.

Gość pofszechny
trudna sprawa dla kobiety i dla wdowy, należy jej zdanie uszanować , wiele fajnych dziewczyn , które są wdowami po górnikach w woj. śląskim ma taki dylemat , co dalej ? znana dziennikarka Joanna Racewicz ma ten problem , prawdopodobnie chce i ma ochotę na nowy związek i wielu facetów jest chętnych na związek stały ale Joanna ma syna z Janosikiem , jak wiadomo od tragedii minęły już cztery lata , syn Joanny i Janosika rośnie i teraz zaczyna wołać, że chce rozmawiać z ojcem a ojca brak , nie chce żadnego ojca zastępczego , chce prawdziwego , Joanna jest bardzo atrakcyjną kobietą , więc kręci się ten albo inny i zaprasza na rauty i na imprezy , prawdopodobnie Joanna chce sobie ułożyć życie ale w głowie huczy pierwsza randka, pierwsze zaloty, pierwsze uniesienia Janosika i pierwsze zaręczyny , pierwszy seks , takie sprawy kobieta zapamiętuje na zawsze i ma efekt pamięciowy , którego nie można usunąć lub wykasować , syn woła , że chcę porozmawiać z ojcem ale ojca już nie ma wśród żywych , nie ma już Janosika , ale rośnie syn Janosika i prawdopodobnie Joanna zrobi wszystko co jest możliwe aby wychować syna Janosika na wzór ojca , nie korzystając z przygód miłosnych aby syn nigdy nie zarzucił matce, że 'zdradziłaś ojca' i Janosika , generalnie to wdowa ma przechlapane , ponieważ CIAŁO chce ale dusza nie pozwala !