Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z tłustą buzią

Polecane posty

Gość gość

Kochane, jaki fluid wybrać, gdy po godzinie mój nos cały błyszczy, a po max. 3 godzinach fluid się "schodzi"- robi się papka....? -na razie najlepszy to chyba Bourjois, -naprawdę nakładam mało, -mam łojotokowe zapalenie skóry.

Gość gość
Tez mam ŁZS i używam podkladu z annabelle minerals.

Gość gość
i jak? jest okej?

Gość gość
Mi pomaga krem z tormentiolem - linotormentialae. Uspokaja gruczoły łojowe i nie produkują one już takiej ilości sebum

Gość gość
Góowno prawda, spamerska ściero. To coś to może pomóc przy czyrakach, problemy trądzikowe tylko zaostrzy, bo ma ciężki i zapychający skład.

Gość gość
gość wczoraj co ty idiotko reklamujesz? To o składzie: Aqua, Zinc Oxide, Paraffinum Liquidum, Ozokerite, Ceresin, Lanolin Alcohol, Potentilla Tormentilla, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum. Zapychająca parafina, zapychający ozokeryt, podobnie cerezyna (wszytko pochodne ropy naftowej)??? Jak można w ogóle ludziom wciskać taki szajs!!!?

Gość gość
U mnie bardzo przetłuszcza się strefa T. I do niedawna ratowałam się bibułkami z Inglota. ale od kiedy koleżanka poleciła mi podkład z Repehage, praktycznie już nie są mi potrzebne. Jedyna wada: podkład jest w szklanej buteleczce i nie m pompki.