Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allessa

Katowice Gyncentrum... komu pomogli 3

Polecane posty

Gość gość
Strona....

Gość gość
Joafer ja byłam 18dpt 2dniowych zarodkow i lekarz odrazu powiedział, ze dzisiaj sie nie badamy bo to za wcześnie. Kazał mi przyjść za kilka dni, wiec spokojnie jesli nic sie nie dzieje poczekaj do kolejnej wizyty. Nika

joafer musisz troszke ochlonac za bardzo chyba sie stresujesz , beta jest pozytywna u ciebie ladnie wzrasta i nie mozna miec wszytskiego na raz !! nie bez powodu na kartce z gync. pisze zeby po pozytywnej becie umawiac sie w 21-25 dpt bo dopiero wtedy mozna zobaczyc pecherzyk - tak bylo u mnie 22 dpt. a gdzies 28 dpt bylo widac i slychac serce na usg . musisz poczekac jeszce te kilka dni i troszke sie uspokoic . pamietaj ze stres nie wplywa dobrze ani na ciebie ani na bobaska ! wszytsko bedzie dobrze a Ty nie masz powodow do zmartwien.

Gość see456645645645
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc. może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+/(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane....

Gość gość
No...mój sąsiad mnie podgląd. .a w WC mam bazyliszka lol

Ewela dzięki bardzo za pocieszenie ja już tak mam że wszystko chce na już strasznie niecierpliwa jestem. Ale już spoko uspokajamy się i cierpliwe czekamy :-)

Gość gość
Cześć. Mam pytanie czy po pozytywnej beta brałyście L4? Mialyscie do końca ciąży? Nie było problemu z przedłużeniem L4? Czy któryś lekarz robi problem i lepiej iść do innego? Pozdrawiam Eva

Gość gość
Arwena wiesz co z Twoimi zarodkami?

Gość Vicky83
Smutasek- u nas Maja i Bartuś będą :)

Gość gość
Pauls u nas z z7 trzy zaplodnione dwa tez sie cos dzialo ale nie tak jak te trzy 6 byla pod obserwacja i niewiadomo co z nia jeszcze 7 nie dojrzala takie info dostalam A teraz mam pytanie do dziewczyn ktore mialy odroczony transfer czy bralyscie po punkcji fragmin bo ja mam zapisany mimo Catarina ciekawe pokim maly taki wstydliwy bo po mamusi na pewno nie hih Arwena8

Vicky. ..bardzo ładne imiona :-) a jak Twoje dzieciaczki są ułożone? Bo moje leżą poprzecznie.

Gość gość
Ja tez mam transfer odroczny w związku z helicobacter..a tak mnie kusi podejść do niego w poniedziałek...podobno 80%społeczeństwa jest zarażone i dzieci się rodzą. .qrde :(( A mi wyszło igg czyli ze miałam kiedyś kontakt z bakteria bo w kale nie wykryto.. Paula

Gość gość
Dziewczyny, żądam teraz takie może głupie pytanie i nie na temat. Ale dziś mamy wesele w rodzinie, byłam w kościele, na imprezie, ale po 22.00 wrocilam wziąć leki bo to niedaleko. Jak myślicie, czy wracać, czy raczej dać sobie spokój. Dziś cała rodzina dopytywala się czy w ciąży jestem bo trochę sukienka odstaje, kiedy dziecko itp. Kuzynki męża lustrowały mnie na każdym kroku od dołu do góry. Kiecka, plus rajstopy trochę mnie dzisiaj opięły i teraz łupie mnie trochę w brzuchu. dorciak

Gość gość
Basik, dziękuję :) właśnie zadzwoniłam do męża że nie wracam. Siedzę w szlafroku :) dorciak

Trochę to przykre , ale jeżeli poczułaś jakikolwiek dyskomfort -poprostu nie darowała byś sobie jakby cokolwiek zaczęło się dziać , sama widzisz ile dziewczyn potem musi leżeć. Czasami lepiej sobie odpuścić jeszcze wiele imprez przed Tobą , a narazie nie narażała bym tego długo oczekiwanego cudu.

Trochę to przykre , ale jeżeli poczułaś jakikolwiek dyskomfort -poprostu nie darowała byś sobie jakby cokolwiek zaczęło się dziać , sama widzisz ile dziewczyn potem musi leżeć. Czasami lepiej sobie odpuścić jeszcze wiele imprez przed Tobą , a narazie nie narażała bym tego długo oczekiwanego cudu.

Gość Vicky83
Smutasek - u mnie leżą na skos. Maja już bardzo mało miejsca zaczynamy 29 tc....wierca się kręcą brzuch cały mi faluje :) dziewczynka na dole jest a chłopczyk u góry i często jego stopy lądują gdzieś na żołądku i wtedy okropna zgaga i aż wszystko się cofa. Już nam ciężko ale musimy dac jeszcze troszkę radę !

Gość Klee bardzo mi przykro :( co do dr Grygi to on jest immunologiem , a nie genetyki em. Jak chcesz iść do genetyka to Genom w Rudzie Śląskiej i wtedy podwójne skierowanie dla Ciebie i męża - tam może Ci zrobić od razu pakiet 3 podst. badań - MTHFR,PROTROMBINA, V LEIDEN.

Gość gość
Basik hope i cała reszta (Namysłów to miasto w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców znany jest z browaru namysłów)