Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rachelka25

Zbieranie podpisów przeciw aborcji

Polecane posty

Gość gość
głupcy uważają, że coś moze być "zawsze", albo "nigdy" , bo głupiec nie jest w stanie przewidzieć skutków swego postępowania. a człowiekowi sam bóg dał wolną wolę i odpowiedzialność za własne czyny.

Gość gość
głupcy uważają, że coś moze być "zawsze", albo "nigdy" , bo głupiec nie jest w stanie przewidzieć skutków swego postępowania. a człowiekowi sam bóg dał wolną wolę i odpowiedzialność za własne czyny.

Gość gość
Polska - to dziwny kraj...

Gość gość
Podobno przy każdej parafii powstaną darmowe żlobki i zakonnice będą się opiekować dziećmi...

Gość gość
he he, ale coś w tym jest, więcej kasy dla czarnych za dodatkowe pogrzeby i chrzty. już oni sobie policzyli dobrze, te aborcje razy, no ile teraz płaci sie czarnemu za ochrzczenie dziecięcia?

Gość gość
Piłaś coś?

Gość gość
aha, darmowe żłobki przy kościele, he he, i na każdej mszy dodatkowa taca na sieroty? w sumie wisi mi to, odkąd czarni zaczęli gadać na kogo głosować, moja noga nie postała w kościele.

Gość gość
co łaska - ale nie mniej niz 200

Gość gość
mam w d***e takie pro live dla zygoty, ale dla zyjącej kobiety jest juz tylko pro mortem...

Gość gość
Młodziez w szkołach zamiast 5 godzin religii tygodniowo - powinna mieć przedmiot "wychowanie w rodzinie'.. w mojej szkole 17-latki nie wiedzą co to jest ORGAZM.... fajne nie?

Gość gość
słyszałem opowieści, jak to czarni licytowali sie, który po kolędzie na jaka furę nazbierał :( a ten papież, wziął tych ciapaków na swoje komnaty? oni z nim śpią, jedzą, chodzą na spacery? czy siedzą w kapiącym od złota watykanie w innych komnatach?

Gość gość
Zycze, z calego serca, osobom pokroju broken - roszczacym sobie prawo do ingerowania w cudze sumienia w najdramatyczniejszych momentach ich zycia - aby mialy te wspaniala okazje SAME WYKAZAC SIE (wymuszonym) BOHATERSTWEM...chociaz czy moze byc mowa o heroizmie w przypadku osoby ktorej zostalo odebrane prawo do decyzji o poswieceniu siebie na ołtarzu idei??? Chyba raczej pozostaje jej wylacznie rola ofiary, pozbawionej godnosci ludzkiej i wolnej woli. Mam nadzieje broken, ze bedziesz miala okazje urodzic dziecko zwyrodnialemu, uposledzonemu umyslowo g****icielowi (na pewno splynie to po tobie jak po kaczce). Zapewne ze zrozumieniem przyjmiesz tez fakt, ze twoja (mama, siostra, corka, tu wpisz jakas bliska sercu kobieta) umrze bo lekarz przerazony wizja prokuratorskiego sledztwa nie zdecyduje sie na usuniecie ciazy pozamacicznej czekajac az do momentu krwotoku wewnetrznego. Zycze ci abys nosila pod sercem i w bolach wydala na swiat dziecko z bezmozgowiem...ciekawe jak wtedy bedziesz spiewac ABRA KADABRA

Gość gość
dokłddnie, też się pod tym podpisuję i zapewniam, że ja w życiu nie dam sobie niczego narzucić. Na szczęście mamy xxi wiek i nalezymy do UE, gdzie polska zaściankowośc nie ma racji bytu

Gość gość
znaczy w sumie taki dochtór w dzień wygoni zgwałconą do domu i męża, a w nocy chętnie za 20 patoli wykona zabieg.

Gość gość
Ale niw wszystkie kobiety stać na wyjazd za granicę , co poczną te biedniejsze?

Gość gość
biedniejsze za sanacji skakały ze stołu na proste nogi i poronienie samoistne :)

Gość gość
Jak to co? zaniosą np Rydzykowi... tyle mówi o miłosierdziu- na pewno pomoże...

Gość gość
rydz nie pomoże, powie, że go nie stać.

Gość gość
iż jest tu wielu rąbniętych ludzi co wycierają sobie pyski Bogiem to wam opowiem moją historie otóż jestem jedynaczką i jak miała 8/9 lat coś koło tego moja mama zaszła w ciąże wszyscy się cieszyli ale nie ja bałam się konkurencji bo już rodzice zaczynali mnie olewać ogólnie nie byłam zbyt kochanym dzieckiem zawsze im coś we mnie nie pasowało więc bałam się że moja sytuacja jeszcze się pogorszy więc modliłam się do Boga żebym była jedynaczką no i moja mama poroniła za jakieś dwa lata znowu była w ciąży i sytuacja się powtórzyła i ja się modliłam do Boga i mama z nów poroniła wiem że większość mnie wyzwie że o takie rzeczy nie powinno się modlić ale ja jestem nadal jedynaczką a BÓG wybrał mnie a nie jakiegoś płoda!

Gość gość
zbieg okoliczności...

Gość gość
spoko, jakby twoja matka zaszła z głacicielem chorym na adidasa to dziecko urodziłoby sie normalnie.

Gość gość
Żaden lekarz nie będzie ryzykował utraty dyplomu za 2 tysiące, dla jakiejś puszczalskiej, ale jesteście zażarte w swojej głupocie. Był już pewien kraj za komuny gdzie całkowicie zakazano aborcji i środków antykoncepcyjnych. To była Rumunia za rządów dyktatora. Mamy pójść w ich ślady, łamać prawa człowieka?Bez sensu. Nie popieram aborcji, ale jestem przeciw wprowadzaniu jakiejkolwiek dyktatury, odbierania człowiekowi prawa podejmowania życiowych, niekiedy bolesnych decyzji! Wprowadzą przymusowe badania kobiet, bo jak inaczej udowodnią jakiejś przestępstwo? Niby, że nie była w Czechach czy na Słowacji na nartach, tylko turystyka aborcyjna. Skontrolują dupsko każdej wracającej z Niemiec, nie wiem. Ta durna historia z walką z aborcją to igrzyska dla plebsu, żeby nie widział, że budżet kraju się sypie, slużba zdrowia bezpłatna to fikcja, a szkoły kształcą kolejne pokolenia matołów. Plebs i patologię tylko płody obchodzą, reszta niech się wali, pali, jakoś to będzie :-)

Gość gość
Jestem za aborcją na życzenie, po to mamy wolną wolę. Urodzić i oddać łatwo powiedzieć, a nosić 9 miesięcy, meczarnie przy porodzie, ciało zdewastowane. Nie, dziękuję. Jeśli zdarzy mi sie niechciana ciąża to skrobnę bez mrugnięcia okiem, za to z poczuciem wielkiej ulgi. Nie dajmy sobie - istotom rozumnym wmawiac jakieś głupie ideologie.

Gość gość
oj ,tam chodzi o to, że potem powiedzą, że jak dali 500 (minus 750) to więcej dzieci sie rodzi.

Gość gość
Ja się podpiszę! Mam już nawet parę pomysłów np. Człowiek z Magnetofonem w Nosie Brata. A co? Jaka petycja, taki wpis. :)

Gość gość
Czy wy nie widzicie, że w tym kraju ludzie ślepną, nawet młodzi, kiedy ich nie stać na prywatne leczenie, zastrzyki ratujące wzrok. Znikąd pomocy dla chorych dzieci, rodzice muszą żebrać na operacje, nie oglądacie "Sprawy dla reportera" i podobnych programów o ludzkich dramatach. Trzeba pomagać tym chorym dzieciom, które już są, katowanym i niechcianym też, a nie zajmować się pierdołami na zapas

Gość gość
A w "sprawie dla reportera" widzieliście ostatnio Zenek Martyniuk był :D pani Jaworowicz nawet udało sie nóżką ruszać w tej pięknej pozie, którą trzyma przez caly program :D

Gość gość
Dorzucę swoje trzy grosze chociaz i tak wiem ze mnie zlinczujecie..

Gość gość
Ja podpisałam :-)

Gość gość
Tak dla równowagi powinno się też zbierać podpisy za legalna aborcją. Ciekawa jestem jak rozłożyły by się te podpisy. To jest nie do pomyślenia że w prawie wolnym kraju kobiety nie mogą same za siebie decydować. A faceci powinni mieć zakaz wpisywania się bo to nie o nich w tej sprawie chodzi.