Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rachelka25

Zbieranie podpisów przeciw aborcji

Polecane posty

Gość gość
Nie ważne, jaby żyło, ważne, zęby żyło, ze podziękować potem mogłoby biologicznej matce za to, zę żyje. A napewno ktoś by chcętnie adoptował maleństwo, gdyby matka zaraz zrzekła się praw. To nie ważne, czy ojcem jest gwałciciel, wazne, jak sie je wychowa. A nikt kobiecie zgwałconej nie każe wychowywać, tylko po prostu urodzić i oddać tym, którzy dziecka pragną, a biologicznego mieć nie mogą. Wtedy kobieta odczuje dumę po wszystkim, a gdyby zabiła, to do traumy gwałtu doszłaby trauma poczucia, zę jest morderczynią, więc co jest lepsze- pod opieką psychologa dotrwać do końca ciąży, urodzić i zrzec się praw, a potem leczyć traumę, ale ze świadomością, ze dla kogoś innego zrobiło się mimo cierpienia coś dobrego (dla dziecka i jego nowych rodziców), czy po gwałcie zabić dziecko i pozbierać sie z gwałtu, ale żyć ze świadomością, ze zabiło się człowieka- i to własne dziecko.

Gość gość
Kobiety, które usuwają powinny dostać 25 lat maksymalnie- czyli tyle, ile za zabójstwo, bo to jest zabójstwo!

Gość gość
broken piszesz czasami tak mądrze, że wątpię czy w ogóle jesteś kobietą:)

Gość gość
Nie chcę, by rodziły się dzieci kobiet, które chcą usunąć własne dziecko. Niech patologia sama się kosi. :P x Z drugiej strony boję się, że legalizacja aborcji zamienia zwykłe kobiety w takie bezwzględne sucze.

Gość gość
Skoro rodzic ma prawo do takiej decyzji, to niech ma prawa do wszystkiego innego. - czy pośle dziecko do szkoły - czy zaszczepi. Jak wolność to wolność.

Gość gość
Ja nie wiem co wam się na dyskusję teraz bierze. Spójrzcie wstecz, nie wiem w którykolwiek wiek, zawsze jak Matka ziemia naszą Matką kobiety usuwały ciążę i będą ją usuwać nadal. A skąd niby wiedza na temat ziół poronnych się wzięła? Chyba nie z kosmosu. Pomijam fakt, że do 1993r w Pl aborcja była całkowicie legalna. I jakoś nikt nie wnikał, nikt nie głosił za przeproszeniem chorych teorii. A te które są za całkowitym zakazem aborcji rozmawiały ze swoimi matkami, babciami, prababciami? Czy to taka hipokryzja li jedynie, że póki mnie nie dotyczy to ja jestem przeciw. Polecam poczytać i dokształcić się w temacie. Jedno co mnie boli, to to, że kobiety w tym kraju występują przeciwko kobietom. To jest dopiero masakra. Może od razu islam wprowadźmy, bo do tego zmierzamy. Chociaż, nawet w krajach islamskich kobiety mogą usunąć ciążę jeśli jest zagrożeniem dla ich życia.

Gość gość
brokeninside87 wczoraj dla mnie osoba, która jest za a/borcją dla wygody jest niebezpieczna i szkodliwa społecznie i to nie tylko dlatego, że usunęła jakieś konkretne dziecko, tylko że względu na podejście: kto mi przeszkadza, to go usunę, bo mam prawo. poza tym odciąża g/wałciciela, no bo z/abijam dziecko to problem zniknął, więc w sumie problem g/wałtu jest mniejszy. w ogóle nie ma o czym gadać :) nie poddawajmy się a/ntyludzkiej i anty-ok/cydentalnej przemocy psychicznej ze strony l/ewactwa. XXX Mądre podejście :)

Gość gość
no fakt, dzieci gwałcicieli nie powinny przychodzić na świat, złe geny trzeba eliminować.

Gość gość
Kobiety jeśli będą zmuszane do rodzenia kalekich dzieci, to powinny te dzieci oddawac wypasionym katabasom- pedofilom w czarnych sukienkach... To wlaśnie ci obludnicy powinni zając się takimi dziecmi...Co taki pasożyt wie o prawdziwej rodzinie?

Gość gość
Wszystkim pro lifom życzę zbiorowego gwałtu z którego zostanie poczęte ciężko uposledzone dziecko.

Gość gość
gość dziś Kobiety jeśli będą zmuszane do rodzenia kalekich dzieci, to powinny te dzieci oddawac wypasionym katabasom- pedofilom w czarnych sukienkach... To wlaśnie ci obludnicy powinni zając się takimi dziecmi...Co taki pasożyt wie o prawdziwej rodzinie? <> medialna propaganda lewacka Ci zrobiła jak widać wielką krzywdę :( smutne to jak się czyta takie nonsensy :( a najgorsze, że pojedyńcze osoby w to rzeczywiście wierzą :( osobiście nie widzieli ale usłyszeli w lewackich mediach szkalowanie i powtarzają bezrefleksyjnie :(

Gość gość
gość dziś no fakt, dzieci gwałcicieli nie powinny przychodzić na świat, złe geny trzeba eliminować. ? że co? ? zabójstwo zawsze jest zabójstwem nieważne jak się nazwie czy "eliminacją" czy "usunięciem" to zawsze jest zabójstwo człowieka

Gość gość
wzelkie skrajnosci nalezy odrzucać. jeśli pisiory chcą skrajności, należy odrzucić pisiorów.

Gość gość
Broken, a w czym to niby odciąża gwałciciela idiotko? x gość wczoraj Dokładnie. W mojej okolicy jest przypadek 3 sierot, kiedy 3 ciąża przytrafiła się w ciężkiej chorobie. Trzeba było przerwać leczenie z powodu ciąży i matka zmarła. Ale to był wybór tej matki i tak ma zostać. x gość wczoraj Bo w porównaniu z Czechami mozemy być państwem prawa i moralności, gdzie nie zabija się własnych obywateli tylko dlatego,z ę urodzą się chorzy lub są z gwałtu. xx A jeśli ciąża zagraża życiu i kobieta przez nią umiera, bo ustawa zabrania aborcji płodu z tego powodu, więc kto jest mordercą? Ta kobieta, która chce żyć, czy wy wszyscy zmuszający ją do donoszenia ciąży, ktej i tak pewnie nie donosi, bo ją ta ciążą prędzej zabije? A co z moralnością gwałcicieli? Ich to nie obowiązuje głupia suko? Dlaczego nie ma demonstracji przeciwko gwałtom, mitingów uświadamiających, lekcji w szkole dla młodych mężczyzn mówiących jak bardzo jest to złe, jak bardzo niszczy drugiego człowieka?

Gość gość
gość dziś wzelkie skrajnosci nalezy odrzucać. jeśli pisiory chcą skrajności, należy odrzucić pisiorów. xyz Polska po to odrzuciła lewackie rządy i ich chore ustawy przeciw ludzkości i to przytłaczajácą większością żeby właśnie móc godnie i z poszanowaniem innych żyć we własnej ojczyźnie. Chwała im za to !!! Dlatego teraz będą wchodziły ustawy sznujące godność życia ludzkiego i to od poczęcia :)

Gość gość
Dlaczego nie ma demonstracji przeciwko gwałtom, mitingów uświadamiających, lekcji w szkole dla młodych mężczyzn mówiących jak bardzo jest to złe, jak bardzo niszczy drugiego człowieka? dxf Dlatego, że każdy o tym wie i gwałty to jest patologiczna skrajność I dlatego jest karalne

Gość gość
Przecież nikt nie każe wam wychowywać kalekich dzieci. Urodzicie chore, to oddajcie. Znajdą się ludzie , którzy otoczą je miłością.

Gość gość
W cywilizowanym świecie nie zabija się ludzi!

Gość gość
Ale żeby zabić dziecko tylko dlatego, ze ma urodzić się niepełnosprawne lub umrzeć po urodzeniu- to już jest bestialstwo1 Nie wspomnę o ciąży z gwałtu, gdzie przecież dziecko moze rozwijać sie zdrowe i co- i ma zginąć tylko przez to, jak zostało poczęte?! Bądźmy ludźmi, a nie tyranami!

Gość gość
Przecież nikt nie każe wam wychowywać kalekich dzieci. Urodzicie chore, to oddajcie. Znajdą się ludzie , którzy otoczą je miłością. xxx Niestety dzieci chorych, kalekich zazwyczaj nikt nie chce adoptować, więc to tylko pobożne życzenia.

Gość gość
Najwięcej do powiedzenia w temacie - mają stare dewoty, które same w młodości skrobały się na potęgę, i czarni pedofile, którzy wykorzystują chłopcow... Ale to kraj "katolicki" więc nic nie dziwi...

Gość gość
obłuda nie zna granic...

Gość gość
Czy ty ie rozumiesz, że jeśli wejdzie ta ustawa to aborcja będzie zabroniona nawet w przypadku, kiedy matka umrze donosząc chorą ciąże, będą pociągane do odpowiedzialności kobiety, które poroniły i tym podobne kwiatki? Dlaczego bronicie życia płodów a kobiet już nie, kobiety nie chcą umierać. Nawet w islamie nie ma takiego barbarzyństwa, żeby kobiety umierały czy rodziły potworki, które zmasakrowane przeżyją kilka godzin i umrą w mękach. Ten kraj się cofa zamiast iść do przodu. Prolajfy powinni przejść przez takie dramaty wtedy punkt widzenia by im się zmienił!

Gość gość
ha ha, " w cywilizowanym świecie nie zabija sie ludzi" pękam ze śmiechu. a na wojnie to można? odchowanych, wykształconych, zakochanych, to niby można zabijać? poza tym dziecko z gwałtu to dziecko diabła, nie boga.

Gość gość
brokeninside87 wczoraj dla mnie osoba, która jest za a/borcją dla wygody jest niebezpieczna i szkodliwa społecznie i to nie tylko dlatego, że usunęła jakieś konkretne dziecko, tylko że względu na podejście: kto mi przeszkadza, to go usunę, bo mam prawo. poza tym odciąża g/wałciciela, no bo z/abijam dziecko to problem zniknął, więc w sumie problem g/wałtu jest mniejszy. w ogóle nie ma o czym gadać usmiech.gif nie poddawajmy się a/ntyludzkiej i anty-ok/cydentalnej przemocy psychicznej ze strony l/ewactwa. x jakie odiąża gwałciciela? to kobieta będzie się narażać, rodzić w bólach i będzie samotną matką a gwałciciel dostanie zawiasy w tym jakże sprawiedliwym kraju i będzie gwizdał, pewnie nawet od alimentów się wymiga. kretynko, obyś była w takiej sytuacji to inaczej zapiszczysz.

Gość gość
skrajności trzeba oddrzucać.

Gość gość
Nie waż ne ze kobieta przy porodzie może umrzeć i zostawić dzieci, które zostawila w domu... Katabasy tak chcą i koniec ... kropka... będzie więcej pogrzebów, więcej chrztów, a za tym idzie kasa... tak trudno to zrozumiec?

Gość gość
"urodzić i oddać" jasne, bo ciąża i poród to bułka z masłem a później takiej ze zniszczonym porodem ciałem panny żaden nie weźmie hipokryta bo chcą nienaruszone ślicznotki banda hipokrytów i śmieci

Gość gość
Broken szaleju się nażarłaś?

Gość gość
zobaczymy jak taka jedna z drugą prolajfka usłyszy od lekarza, ciąża zagraża pani życiu i niestety pani umrze proszę się na to przygotować ponieważ aborcja jest zabroniona ciekawe czy wtedy też tak usilnie będą bronić swoich poglądów