Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygrałam 15 tys, co zrobić z tą kasą?

Polecane posty

Gość gość

Ale się cieszę, wygrałam 15 tys!!! Mąż mówi, że mam sobie kupić co chce i wydać to na co tylko chcę. Zawsze marzyła mi się torebka i biżuteria z TOUSa, z jednej strony bardzo chcę, ale z drugiej rozsądek mówi nie, że lepiej odłożyć, kupić coś konkretnego itd. Korci mnie strasznie, żeby je po prstu roztrwonić na rzeczy, o których zawsze marzyłam, ale nie było mnie stac.

Gość gość
Jedź na wakacje.

Gość gość27
Ja bym pojechała z mężem na wycieczkę do Chin albo Japonii ;)

Gość gość
pomóż jakiemuś dziecku np. z siatkówczakiem, coraz częściej występująca choroba...w polsce nieuleczalna, jedyne, co potrafią zrobić to amputować oko, ale w usa leczą na 100%

Gość gość
Zycie jest podle, mnie wlasnie wywalili z pracy, mam dziecko na utrzymaniu i musze oplacic rachunki i kupic za cos jedzenie :(

Gość gość
Gdzie wygrałaś?

Gość gość
Firma w której pracuję ogłosiła konkurs na strategię wdrożenia nowego produktu na rynek. Tydzień siedzenia po nocach, opłaciło się. do tego przez cały maj będę dojeżdżać z pracy i do pracy taksówką :)

Gość gość
super, gratulacje!

Gość gość
Ja bym spłaciła część kredytu, żeby szybciej mieć spokój. Ale gdybym żyła na luzie finansowym pojechałabym w jakieś dalekie miejsce: Stany, Meksyk, Japonia, Australia jakiś daleki i kosztowny kierunek.

Gość gość
zdecydowanie wycieczka.

Gość gość
tu autorka, daleka podróż raczej odpada, bo mam roczna dziecko, a wakacje na rodos już opłacone. Kasa powinna wpłynąć w poniedziałek, chyba zaszaleje trochę na zakupach, oczywiście nie za wszytsko.

Gość gość
Zaszalej na zakupach, ale z rozsądkiem. Nie to żeby kupować od razu torebkę czy buty za 1 tys. Proponuje też część kwoty odłożyć na lokatę i na przyszłoroczne wakacje, jakieś egzotyczne miejsce w rozsądnej cenie - Wyspy Kanaryjskie, Madera?

Daj mi, ja się z pewnością ucieszę i będę wiedziała na co tą kasę wydać :D A tak na poważnie, gratuluję. Tak naprawdę to zapracowałaś sobie na nagrodę. Ja bym rozłożyła na 3 części: odłożyć na później/wpłacić na lokatę, wydać na przyjemności, wydatki bieżące ;)

Gość gość
a ta taksówka jaki super bonus!

Gość gość
No tak wycieczka odpada to wpłać sobie na lokatę. A jak nie chcesz to kup sobie coś fajnego -życzę udanych zakupów .

Gość gość
Polacy. Wszystko co wpadnie ponad planowany przypływ gotówki rozwalić na pierdoły....

Gość gość
Nie tyle wygralas co zapracowalas. Ja na Twoim miejscu kupilabym sobie te torebke. Zasluzylas na troche luksusu :-) Idz jeszcze do fryzjera i kosmetyczki, bo kobiety sie czesto zaniedbuja majac roczne dziecko. Reszte pieniedzy odloz na czarna godzine.

Gość gość
otworzyłabym burdel- najlepsza inwestycja jak dla mnie. Pisze całkiem poważnie. I w dodatku posżłoby na to niecałe 10 tysięcy.

Gość gość
Gosciu od burdeli. Leczysz sie?

Gość gość
Gratulacje :) :) Wiesz, mąż dobrze Ci radzi :D Napracowałaś się, wygralas :) może wydaj część na jakieś zakupy dla siebie, a część zostaw sobie na koncie :) przyda się, a nie ma też sensu wydawać tylko po to żeby wydać :)

Gość gość
Ty z 15:05 po pierwsze to nie od burdeli tylko burdelu. Całej sieci za 15 tysięcy nie założyłabym:D Po drugie jakbyś miała jakiekolwiek pojęcie o tym biznesie to bys się w ogóle nie wypowiedziała. Najlepszy i najbardziej dochodowy biznes, ale tobie burdel pewnie kojarzy się z paskudnymi, ostro wymalowanymi d*********.mi i pracą po nocach. Także sama się lecz skoro wypowiadasz się na tematy o których pojęcia nie masz.

Gość gość Mirka
Jedz na wakacje w egzotyczne kraje! Phuket, Seszele, Zanzibar. Podróż życia :) Zajrzyj na PolskaLata.pl :) znajdziesz tam bilety lotnicze i hotele w świetnych cenach!