Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znoszę córki mojej przyjaciółki to dziecko jest okropne

Polecane posty

Gość gość

4 latka która przyjaciółka ma z ciapakiem. Jest okropna, dużo wieksza od rowiesniczek, zawsze wkurzona wybuchowa i drze się tak o byle co że łzy jej kapią na podłogę. Ogólnie urodę ma taką i w oczach widać taką złość. Od malenkiego mega absorbujaca i wiecznie nie zadowolona. Sama mam córkę młodszą o 4 miesiące i spotkania z nimi to horror. Moja jest inna zupełnie i mimo tego że też daje w d**e to jakoś idzie z nią dojść do porozumienia i wiele rzeczy rozumie i ma wpojone np dzielenie się z innymi. Jest taką normalną radosną dziewczynką. Wczoraj nerwy mi puściły na to dziecko i powiedziałam jej że nie mogę znieść jej dziecka i odpuscimy sobie spotkania z dziećmi to ta wyszła z płaczem. Tak mi przykro bo od dzieciństwa się przyjaznimy

Gość gość
Widac po tych wszystkich epitetach jaka z ciebie dobra przyjaciolka.

Gość gość
Jakiety masz slownictwo??dramat... Ciapakiem??co masz na mysli??dramat Jasbe tylko twonw dziecko jesr super grzeczne i piekne..kazda mamuska tak mowi..a zwykle to nie prawda

Gość gość
Jakiety masz slownictwo??dramat... Ciapakiem??co masz na mysli??dramat Jasbe tylko twonw dziecko jesr super grzeczne i piekne..kazda mamuska tak mowi..a zwykle to nie prawda

Gość gość
Ciapak tzn Turek. I jak mogę tolerować dziecko które rzuca w moje dziecko ciastem

Gość gość
Dzieci są różne...wcale nie musisz lubić dziecka przyjaciółki, ale mogłaś to kulturalniej załatwić. Możecie spotykać się same, mogłaś zaproponować takie spotkanie na zakupach np.. Mówiąc wprost, że nie możesz znieść jej dziecka zachowałaś się okropnie ;-(

Gość gość
Przeciez nikt ci nie kaze zebys sie z nimi zadawała, ale epitety po adresem jej partnera mogą dla ciebie skonczyc sie karą grxywny. I uwazam ze powinny, wtedy nauczyłoby cie to szacunku dla innych ludzi. Od 4 letniego dziecka wymagasz, zeby miało maniery, a sama ich nie posiadasz...

Gość gość
Ciapak to arab,turek.Jak można tego nie wiedzieć :D

Gość gość
Kazde dziecko jest inne, ale kulturalna osoba nie postepuje w taki sposob. Opisujac to dziecko odrazu widac ile w tobie jest nieuzasadnionej zlosci. I ty taka relacje nazywasz przyjaznia?

Gość gość
Wyprowadziła mnie z równowagi sytuacja gdy po godzinie jej awantur pokroiłam ciasto i moja córka niosła je na stół i moja przyjaciółka mówi do tamtej patrz jak Zuza się dzieli i niesie ciasto dla wszystkich a ta wtedy pobiegła do małej wyrwała talerz z tym ciastem i rzuciła w moją córkę. Nie wytrzymałam sorry

Gość gość
A odczepcie sie od autkorki z tą kulturą, bo nigdzie nie jest napisane, że musi być kulturalna. Ciapak to ciapak, nie róbcie z siebie takich ąę, a jak dzieciak nie potrafi sie zachować aż do tego stopnia, że matka drugiej dziewczynki, która doskonale wie jak potrafi zachować się 4 latka nie wytrzymuje z tym dzieckiem, to czemu ma siedzieć cicho i nie powiedzieć prawdy? Tamte dziecko jest okropne i tyle, prawda w oczy koli?

Gość gość
Jakby mi do domu przyszła koleżanka z córką i ta jej córka narobiłaby takiego syfu w domu (sprzątanie ciasta) to tez bym jej kazała z tym dzieckiem nie przychodzić więcej. Tak samo jak miałam sytuacje, że koleżanka przyszła z dzieckiem (8 lat) i mimo proszenia dzieciak nie potrafił nie ruszać szklanych rzeczy. Jak stłukł to był wypad z mieszania dla obojga.

Gość gość
Dzieci czesto czuja czyjas nieszczerosc. Moze miala juz dosyc twojej corki? Bez powodu nikt tak sie nie zachowuje. Moja mama ma pewna znajoma, ktora jest wredna. Pewnego dnia moj nadzwyczaj spokojny kot naskoczyl na nia i zaczal syczec, a tylko chciala go poglaskac. A kot to naprawde przytluanka i daje sie nawet tarmosic obcym dzieciom. Wszystko ma zawsze drugie dno, zapamietaj to soebie.

Gość gość
Wiecznie jest problem i awantura bo nie takie ciastka jak ona chce bo Zuza ma ładniejsza bluzkę bo się trzeba podzielić bo rozmawiamy i na nią nie patrzymy bo to tamto i od razu wrzeszczy tak że masakra i z pięściami na matkę

Gość gość
"""""""dziś Przeciez nikt ci nie kaze zebys sie z nimi zadawała, ale epitety po adresem jej partnera mogą dla ciebie skonczyc sie karą grxywny. I uwazam ze powinny, wtedy nauczyłoby cie to szacunku dla innych ludzi. Od 4 letniego dziecka wymagasz, zeby miało maniery, a sama ich nie posiadasz...""""" Kara grzywny hahhaa to mnie rozbawiłaś. Ciapaty to ciapaty ale widzę, że Ty z tych, które będą przeszczęśliwe gdy jakaś ciapata małpa pustynna zgwałci jej córkę czy poderżnie komuś gardło. Mieszkam poza Pl i niestety w mojej miejscowości już doszło do obu przytoczonych sytuacji. Muslimy to ludzkie śmiecie, żal że przekazują te swoje zryte geny.

Gość gość
Ale to nie tylko moja opinia tylko praktycznie wszyscy ucieli z nimi kontakt. w przedszkolu też są problemy z nią. Nawet ostatnio coś tam się burkneła że siostra na kinderbal ich nie zaprosiła.

Gość gość
Dziecko ewidentnie ma dużo agresji w sobie. Twoja przyjaciółka powinna nad nią popracować bo nie może być tak że dziecko rzuca ciastem w inne albo rzuca się z pięściami na matkę. To nie jest normalne. Jakaś przyczyna tej agresji jest na pewno, to nie jest wina dziecka tylko rodziców.

Gość gość
Kafeteria obnaża wszystkie cechy naszych kochanych krajan, szczególnie tych przebywających za granicą, czyli nie u siebie ;) Boze, czemu ja tu znowu weszłam... btw... "koli" :D

Gość gość
Ja mam w rodzinie taką co to potrafiła kamieniami rzucać w innych i dzieciom włosy wyrywać a rodzice nic nie reagowali i odwieczny komentarz że "to przecież tylko dziecko" Teraz to dziecko ma już 10 lat i zmieniło sie tylko na gorsze i cwańsze. Nawet trochę rozumiem trochę twoja reakcję i w sumie może jak jej pare osób powie prawdę w oczy to sie może trochę opamięta z wychowaniem. Ale na cuda bym nie liczyła.

Gość gość
Autorko a miałas odwage w twarz powiedzuec temu turkowi ze jest ciapakiem, czy tylko tutaj masz odwage go wyzywac... Ta dziewczynka pewnie czuła twoja wyzszosc nad nia i jej matka, a twoja cudowna coreczka tez pewnie bezwiednie zaczea jej to okazywac, wiec dlatego była taka złosliwa w tsoim towarzystwie... Dzieci sa madrzejsze od dorosłych. Ona i jej matka (z czasem zrozumie i ona) ze nic nie straci na urwaniu znajomosci z toba. Fałszywa sucz z ciebie i hipokrytka co za plecami obgaduje innych. Zadna strata, stracic taką "przyjaciołke"...

Gość gość
Hm ...niepotrzebnie używasz autorko slangowych określeń ...tylko zapętliło to dyskusję . Dziecko faktycznie wygląda z opisu na nadpobudliwe i źle wychowane .A mamuśka na wychowawczą niedorajdę -a ile ona ma lat ? tj. matka .

Gość gość
Nie nie usłyszał tego odemnie bo nigdy go nie widziałam. I takie argumenty o wyższości to se wsadz... Bo nawet babcia nie szuka zbyt kontaktu z tym dzieckiem

Gość gość
Matka ma 28 lat. Kilka lat temu pojechała na wczasy które się przedłuzyły do dwóch lat i wróciła z dzieckiem

Gość gość
No nie szuka, bo tak jak ty uwaza to dzircko i partnera tej kolezanki za cos gorszego. I tak rodzi sie nienawisc... Hipokrytko...

Gość gość
Sorry mieszkamy w de i dla mnie ciapak to ciapak czyli wszystko między białym a czarnym. Normalne określenie

Gość gość
Tak wymagaj od kogoś kto nie urodził się w polsce poprawnej polszczyzny, zwłaszcza w przysłowiach :)

Gość gość
Kolejny problem trudny .Z relacji osób w De ( pielęgniarki -lekarze -opiekunowie) jawi sie bardzo nieciekawy obraz owych "beżowych" . Jakbyście sie nie zapluły w ignorancji jest to barbarzyńska kultura pełna przemocy i poniżenia kobiet (stąd szokujące gdy kobiety tak ich bronią) .Bardzo możliwe że ta mała ogląda jak tatuś bije poniewiera i gwałci mamusię i to zachowanie jest STĄD .W patologii wzorce z domu determinują często zachowanie dziecka . Jeżeli matka na oczach dziecka jest trkatowana jak szmata a domu panuje przemoc to może TU kryje sie tajemnica zachowania owego dziecka ?

Gość gość
Ma w sobie geny ciapatego turasa. Takie dzieci mogą być wredne, ale to nie ich wina że mamusia popuściła szpary brudasowi

Gość gość
Ma w sobie geny ciapatego turasa. Takie dzieci mogą być wredne, ale to nie ich wina że mamusia popuściła szpary brudasowi

Gość gość
dziś Błagam odetnijcie sobie palce bo nie moge czytać waszych kretyńskich wypocin, to mnie po prostu przerasta :) Koniec tego idiotycznego trollerskiego forum na dziś!!!!:D