Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

badania naukowe mówią jasno seks wyłącznie po ślubie gwarancja zadowolenia ze

Polecane posty

Gość gość
gość dziś przecież piszę, że jest to uwzględnione ile mam pisać 100x raz? " Niezależnie od religijności, czekanie pomaga wytworzyć w związku lepsze procedury komunikacji. Te zaś pomagają poprawić stabilność oraz zadowolenie ze związku na długą metę - mówi Busby.ę

Gość gość
niektóre kobiety, albo mezczyzni sa aseksualne, i one nie lubia seksu w ogóle, ale to sie głównie okazuja jak spróbuja. Moja tesciowa własnie taka była, co czekała po slubie miesiac , bo sie brzydziła. Nadal sie brzydzi. Jak sie dogadac? Miała moze zamykac oczy, myslec o czyms przyjemnym w trakcie? Ja bym nie była w stanie byc z takim partnerem, co sie brzydzi seksu, chyba bym sie załamała

Gość gość
kobieta zerżnięta po 30 fiutach nie jest już atrakcyjnym kąskiem dla mężczyzny

Gość gość
ja stracilam dziewictwo po slubie i BARDZO ZALUJE!!!! okazalo sie ze moj juz byly maz lubil sm oraz sex analny, ja nie lubie brutalnego sexu a analny mnie obrzydza dlatego sie nie zgadzalam, sam sex zwykly byl nieprzyjemny nie potrafil sprawic mi przyjemnosci a jedynie bol, w efekcie nie chcialam z nim uprawiac sexu a on mnie zdradzil, rozstalismy sie po poltora roku od slubu, rozwod z jego winy, po kilku latach (po 4) znalazlam nowego pernera, poszlam z nim po roku do lozka (to z nim pierwszy raz poczulam jaka to jest przyjemnosc, pierwszy raz mialam orgazm, potrafil mnie zaspokoic), po nastepnych 2 latach wzielismy slub a teraz mija juz 14 lat odkad jestesny malzenstwem, dopasowalismy sie pod kazdym wzgleden rowniez seksualnym ;) x moja znajoma rowniez miala pierwszy raz po slubie okazalo sie ze roznia sie temperanentem (jej wystarczy raz na miesiac, a on chcialby kilka razy dziennie) ale sa razem bo sa gorliwymi katolikami i nie wezma rozwodu przez to choc jego juz nosi na boki i zaczal ja zdradzac

Gość gość
gość dziś pojedyncze przypadki bo widze po siostrze, kuzynce, kuzynie, znajomych i pokazuje, że są bardzo szcześliwi. Wybierajcie tylko prawiczków do związku

Gość gość
gość dziś sama napisałaś ta fikcyjną historyjkę? przecież sprawdzili aż 2000 par i badania mówią, że takie związki są trwałe! więc nie pisz bzdur

Gość gość
sa trwale w wiekszosci u zagorzalych katolikow bo tam kobieta gwalcona, bita, zdradzana nie odejdzie bo dla niej rozwod jest nie do przyjecia wiec woli byc ponizana, traktowana jak smiec niz byc rozwodka