Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczonycudownejdziewczyny

Jak sprawić, żeby była dziewczyna się odczepiła?

Polecane posty

Gość narzeczonycudownejdziewczyny

Witam, Mam 24 lata. Pięć miesięcy temu zaręczyłem się z najwspanialszą dziewczyną na świecie. Jakieś 15 miesięcy temu rozstałem się po krótkim związku z moją byłą dziewczyną. Niestety był to związek nacechowany jej agresją i irracjonalnym myśleniem, także po 4 miesiącach to zakończyłem. Studiowałem z Nią razem 3 lata na licencjacie, jednak wtedy to była typowa koleżeńska znajomość. Ona od razu poszła na studia magisterskie na inną uczelnię. Pech chciał, że musi powtarzać pierwszy rok. Ja chciałem iść na tą samą uczelnię, tylko rok później. Trafiłem niestety na grupę, w której ona jest. Od mniej więcej 9 miesięcy jestem ze swoją narzeczoną, w lipcu mamy termin ślubu. I moja była dziewczyna nie może zrozumieć, że ja jej nie chcę, chociaż to ona sama tak naprawdę prowadziła do zerwania ze mną - ale oczywiście winę zwaliła na mnie i to ja jestem ten zły. Naopowiadała mojej narzeczonej różnych bzdur na mój temat, na szczęście udało mi się jej wytłumaczyć, że to co ona mówi to same kłamstwa. Wiem, że chce mnie odzyskać, ale mnie to już kompletnie nie interesuje. Ostatnio była akcja na uczelni, jak mieliśmy pracę w grupach, to ta się obraziła i doszło do ostrej wymiany zdań (na szczęście na korytarzu). Nie może się ode mnie odczepić i rozpowiada kłamstwa na mój temat. Co mam zrobić, żeby się w końcu ode mnie odwaliła? Bo próbowałem już absolutnie wszystkiego i nic kompletnie na Nią nie działa.

Gość gość
Twoja d u p a jest ciasna jak po praniu a twoja dziewczyna to c h u j !

Gość gość
najlepiej jakbyś z nią nie studiował,ciężko mi uwierzyć że musieliście trafić akurat w to samo miejsce,i ciężko mi uwierzyć że te dwie dziewczyny akurat musiały się spiknąć i pogadać o Tobie,mieszkasz w szuflandii czy jak? ja zawsze muszę zmieniac telefon żeby się uwolnić chyba że ktoś bardzo poukładany i stonowany,powinieneś uciąć każdy kontakt bo to się nie skończy ,unikaj jej całkowicie żadnych rozmów

Gość gość
Pożyczaj od niej kasę to zacznie znikać :P