Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomocy nie mam już siły

Polecane posty

Gość gość

Szukać dalej idealnego dla mnie podkładu. Mam cerę tlusta. Moja strefa "t" niesamowicie się święci. Na nosie mam widoczne duże otwarte pory. Nie mogę się malować bo wyglądam strasznie. Każdy podkład tylko podkreśla mi niedoskonałości A po 3 H na nosie nie ma już śladu po podkladzie.dodam,ze nie używam tych po 15 -20 . Raczej uderzam w srwsna półkę cenową 60-10h zł. Ostatnio kupiłam este lauder double wear i zawiodłam się ; ( po kilku godzinach w ygladalam strasznie. Wszystko się zwazylo i zlalo z nosa. Możecie mi polecic podkład do mojej cery i ewentualnie bazę?

Gość gość
Nie stosuje zadnych baz i podkladow i mam ladna cere. Nie ma nic gorszego niz tona make upu na tlustej cerze.

Gość gość
Nie kazda tłusta cera dobrze wygląda bez makijażu...

Gość gość
polecam podklad pierre rene skin balance, a masz tylko tlusta cere czy równiez tradzik? moze masz problemy hormonalne ? to raczej nie jest normalne zeby skóra tak mocno sie przetłuszczałą

Gość gość
A co robisz w zakresie pielęgnacji, żeby ten problem zminimalizować? Jakie kwasy? Jak często? Jakie kremy, jakie oczyszczanie?

Gość januskza
u mnie podkład dopiero zaczął wyglądać lepiej jak wyleczyłam trądzik tabletkami iqface i ogólnie mi się skóra poprawiła, już się tak nie świeci i nie ma na niej niedoskonałości.

Gość gość
IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!! IQ goooowno spamerska KUUUUURVVVO!!!

Gość gość
stosowałam iqface i byłam bardzo zadowolona przede wszystkim dlatego, że zadziałały nie tylko na trądzik na twarzy ale też na ten z którym zmagałam się na plecach..

Gość gość
Mam tlusta cere i uzywam Armani Maestro. Okolo 200 zl ale jest swietny

Gość gość
Po pierwsze spróbuj przed makijażem mocno nawilzyc skórę , nałóż podkład przykryj puder najlepiej transparentnym (bambusowy lub ryżowy ) dostępny np na ezebra lub misumi24 na koniec spryskaj utrwalaczem w postaci mgiełki w rossmanie dostaniesz za ok 20 zł . Na codzień staraj się nie nosić makijażu żeby nie przeciązać skóry. Co do podkładu uderz może s tańsze jednak nie zawsze drogie znaczy dobre. Polecam marke Bell hypoallergic; )