Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ex maz nie przyjedzie ma komunie,jestem wściekła

Polecane posty

Gość gość

W niedziele komunia a on oświadcza ze nie dostał urlopu i nie przyjedzie.jestem mega wściekła;nie wierze w wersje o urlopie bo o komunii wiedział wcześniej i mógł zarezerwować te kilka dni. Napewno ta jego lafirynda robiła fochy. Nigdy go nie ma kiedy syn go potrzebuje.

Gość gość
smutne :( szkoda mi Twojego synka

Gość gość
Mnie też jest go szkoda, on się później dziwi ze jestem wredna i się czepiam. Owszem i nie zmienię się dopóki on nie zacznie jakoś w miarę uczestniczyć w jego życiu. Fakt mieszka za granicą wiec dzienne czy weekendowe wizyty nie wchodzą w grę ale do cholery,jest Skype, telefony, można znaleźć tanie połączenia lotnicze i od czasu do czasu go po prostu zobaczyć i zabrac do kina. Jestem tak wściekła bo kiedyś syn był dla niego całym światem,teraz ma inną rodzinę i nas ma w d***e

Gość gość
a ile płaci alimentów?

Gość gość
ale wiesz co, nie oklamuj syna ze nie mogl tata przyjechac, powiedz prawde ze chyba nie chcial, niech dziecko wie. O komuni chyba wiedzial jak mu sie dzecko urodzilo ze kiedys bedzie takze bez przesady juz zeby w taki dzien nie byc ze swoim dzieckiem dla mnie to nie do pomyslenia szkoda dzieciaka no

Gość gość
Płaci 800zl,ale chyba z zemsty podam go o więcej. Przynajmniej będzie miał dobry powód by zobaczyć syna nawet jakbym przegrała.

Gość gość
Szkoda dziecka :(

Gość gość
Bo autorka, to jest ta wariatka,która niedawno tu założyła temat, ze byłego zaprosi bez żony. Dziwisz się, ze nie chce bez niej przyjechać? Robiłas cyrki z zaproszeniem, to nie przyjedzie w ogóle. Kto mieczem wojuje...

Gość gość
Nie będę oklamywac,powiedziałam mu ze ma do syna wieczorem sam zadzwonic i mu się tłumaczyć. Kiedyś to chociaż na urodziny przyjeżdżał a teraz to zadzwoni lub wyślę prezent i myśli ze jest ku**rwa super tata

Gość gość
19:02 nie jestem wariatka pisałam prawdę. A niby czemu miałam jakąś lafirynde zapraszać? Proszę cię nie bądź smieszna

Gość gość
a po co mowic synowi ze nie chciał głupie ci.py

Gość gość
19:02 pamiętam tamten temat. Może wybierzesz się ze mną na terapię ? Za dużo siedzimy na głupim kafe

Gość gość
zostawił cię dla "lafiryndy" czy dlatego że cię nie mógł zniesć?

Gość gość
Niziutkoś na drabinie rozwoju duchowego. Nie zatruwaj dzieciaka swoim jadem. Komunia to połączenie ze Źródłem, można je przeżyć w lesie i na łące bez całej tej szopki.

Gość gość
19:09 zdradził mnie,ale akurat nie z ta lafirynda. Ale ona popsuła nasze relacje. Ale to temat o komunii syna nie o niej.

Gość gość
Nie mów synowi teraz. Za bardzo to przeżyje. Jak dorośnie. Tyle ,że postaw jasno sprawę exowi,że on ma powiadomić syna, że nie przyjedzie. Wariatka , bo nie chce widziećaktualnej panny? I to jeszcze na Komunii ? A po co cyrk robić? Wszyscy by się gapili, komentowali, a dziecku też by miło nie było.

Gość gość
skoro cie nie chciał powinnas mieć swojego chlopa,jego zaprosić z zona a samej być przy swoim chlopie,i zrobić to dla syna jak go kochasz ,ale ty nie masz faceta i dlatego syczysz,to jego zona nic nie poradzisz

Gość gość
Autorko a co ma wspólnego z tym wszystkim zona twojego byłego ? Jakby chciał to przyjechałby do syna . On zwyczajnie nie chce z wami utrzymywać kontaktów .

Gość gość
I jeszcze może powiecie ze to moja wina ze nie chce kontaktów? On taki biedny miś przejrzał na oczy ze jestem taka zła?

Gość gość
Do autorki. Jesteś spod Ostródy?:-)

Gość gość
Nie.nie jestem spod Ostródy. A co?

Gość gość
Ma wrócić zza granicy tylko po to, żeby zobaczyć jak jego dziecko idzie po raz pierwszy zjeść białe urojone coś? Szkoda ci, że układa sobie życie po raz drugi?

Gość gość
Skoro nie z nią cię zdradził, to nie ona jest winna rozpadu waszego małżeństwa, więc czego sie do niej rzucasz? I choćbyś sie zesrała, to nie jest ona żadną lafiryndą, tylko jego żoną

Gość gość
Dokładnie tak. O komunii wiedział już dawno. Powinien przyjechać jak normalny ojciec i do cholery być z synem w tym dniu

Gość gość
Druga żona to jak ciuch z sh, bez przesady. Poza tym, to nie jest kwestia z kim on sypia, tylko jakim jest ojcem.

Gość gość
Ale ona popsuła relacje! Zawsze wiedziałam kiedy ona odpisywala na smsy za niego,zawsze pretensje i jakas kontra. Kiedyś mu napisałam życzenia na urodziny to mi "odpisał"żebym sobie w d**upe wsadziła te nieszczere życzenia.niby za co mam szanować ta lafirynde.zabrała ojca mojemu synowi bo gdy jej nie było więcej się interesowal

Gość gość
Z tego co pamiętam to autorka pisała ze to kościelna żona ta druga wiec nie wiem czy taki ciuch z SC, ale to może i w innym temacie było, bo dużo podobnych.

Gość gość
nie jestem autorką ale wy byście zaprosiły na komunie dziecka nową kobiete swojego ex?:D bo ja nie a co to moja rodzina, upokorzenie jak cholera

Gość gość
Moze i druga zona jest jak ciuch z sh ale ty autorko jestes jakpodarty ciuch, ktory wyrzuca sie na śmietnik. Ciuchy z sh można nosic, podartego juz nie. Odrazu widac ze cie szlag trafia, ze byly ułożył sobie zycie, a ty nie. On i tak z tobą nie bedzie nawet jesli przyjezdzalby do dziecka co 2 tygodnie. Jestes jego EX ŻONA i nikt wiecej.

Gość gość
Autorko ja pamiętam twoj stary temat i wiesz co wcale nie dziwie ze twoj byly maz nie chce przyjechać na komunie syna Od ciebie az kipi jadem :(