Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RATUNKU KUPOWANIE BUTÓW TO CZARNA MAGIA

Polecane posty

Gość gość

Jak się kupuje buty? :// Wolę przez internet, ale potrzebuję na teraz. Jak tylko wchodzę do obuwniczego to czuję na sobie wzrok sprzedawczyń. Bo tam na ogół pusto i wszedł nowy obiekt do obserwacji. I potem patrzę na buty i co dalej? Myślałam, że mogę sobie poszukać w pudełkach mojego rozmiaru tego buta który m isie podoba i przymierzyć tak? A tu się okazuje, że mam pytać tych bab czy mogę prosić rozmiar taki i taki? i one mi z łaską podadzą i wtedy ja mierzę? Nie ogarniam tej logiki :(( Wolę sobie nuty kupic bez gadania z kimkolwiek. Są takie sklepy, że samemu mozna wziąć z pudełka i przymierzyc oraz pójść z tym pudełkiem do kasy? Podajcie nazwy sklepów. Albo napiszcie jak sie kupuje buty :(((((

Gość gość
Wydaje mi się, że powinno się coś znaleźć w tesco. 1.Wchodzisz do czyjegoś (wynajętego) lokalu. 2.Przebywasz wśród rzeczy należących do niego.

Gość gość
W jakim jesteś wieku, skoro masz jeszcze takie fobie?

Gość gość
no i co z tego?

Gość gość
W deichannie bierzesz sama rozmiar z polki. I tak serio nie przejmuj się bzdurami

Gość Iggulala
Mi też się zdarza zamawiać przez neta, ale ogólnie uważam, że lepiej przymierzyć... wiadomo czasem się trzeba nachodzić i potrzeba czasu, dlatego jak się komuś nie chce albo czasu nie ma alternatywą są sklepy internetowe.

Gość Adriannaa
No oczywiście, że tak. Ja zawsze zamawiam teraz w sklepie internetowym buty dla siebie i dla córki, chociaż obecność Pań w sklepie wcale mi nie przeszkadza tak jak Tobie. Jak chcesz dobre buty jakościowo to polecam https://www.rylko.com/pl/. Nie dość, że szybka przesyłka to nie ma żadnych problemów ze zwrotem w razie złego numeru

Gość Millka786
W Ryłko śmiało - w ciemno zamawiam przez neta zawsze udane zakupy:) a jaka wygoda, bez wychodzenia z domu i często taniej niż stacjonarnie.