Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moge wrocic do eks ale ona chce kasy

Polecane posty

Gość gość

Rozstalismy się 4 lata temu wcześniej miałem pieniądze wybudowalem dom mieliśmy mieszkać razem. Zostawiła mnie. Ja mieszkam sam ona tez sama. Mamy dziecko 4 latnie plase alimenty czasami dokładam dodatkowo jej jakieś 150-200 miesięcznie. Płaciłem jej alimentów 900. Sad mi zmienjszyl na 600. Opiekuje się synem 8 razy w miesiącu. Możemy być razem ale onna stwierdziła że jest lasa na pieniadze ze jak jej nie będę doklladal to ani rusz. U mnie sytuacja nie jest jak przed 5 lat ijestem biedniejszy. Boje się ze mnie zostawi jak nie będę mógł spełnić jej zachcianek. Wypowiedzice się

Gość gość
po co ci taka pazerna baba?

Gość gość
jesteś idiotą. dziękuję za uwagę

Gość gość
gośćdziś - "boję się jakmnie zostawi"- a ci Ty desperat jesteś, czy co?! Zostaw tę kobietę i znajdź sobie inną!

Gość gość
Może gość chce z nią być ze względu na dziecko, ale ja równiez uważam że nie ma co do niej wracać. Nie bedzie Cię szanowała, nie będziesz autorytetem w takiej rodzinie i jeszcze przerobi dziecko tak, żeby ono również nie bedzie Cie za te pare lat szanowało. Lepiej być ojcem na pół etatu niż ofiarą.

Gość gość
Moj brat tez wrocil do bylej i dziecka.Wczesniej byla łasa navpieniadze i go nie szanowala a teraz jeszcze bardziej.On nie ma jyz skad brac wiec zaciaga kredydy a ona smieje mu sie w twarz.Zeby bylo malo tak samo nastawila ich nastoletnia corke. Takie osoby sie nie zmieniaja

Gość gość
To prowo