Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanticDżentelmen

Dla Ciebie,tajemniczy romantyczny dżentelmen

Polecane posty

Gość gość
jak myślisz autorze co ona czuje kiedy nękasz ją w swej "dobroci"

Gość gość
nie ma was i nie bedzie

Gość gość
Autorze, nie oczekuję od Ciebie wybaczenia :-). To co zaproponowałam , to jest troska o bliźniego.:-) Co z tym zrobisz...

Gość gość
:D

Gość romanticDżentelmen
18:32 Ona odczuwa prawdopodobnie ukojenie,taki słodki spokój.Człowiek który stara się być dobrym i pokornym rodzi dobre owoce,wprowadza pokój i zgodę.Zły człowiek rodzi zaś złe owoce,wywołuje zamęt i chaos.Dana jest mi łaska mądrości,a ja się nią dzielę :)

Gość romanticDżentelmen
18:32 Bóg dał mi mądrość więc dzielę się dobrem również z Tobą :)

Gość gość
Dziękuję za piosenkę ..nie spodziewałam się:-)czuję się wyróżniona i gratuluję adresatce..Oprócz tego ciekawe podejscie do życia .Spokoj i harmonia o tak..tego w dzisiejszym zabieganym świecie bardzo potrzeba.s

Gość gość
romanticDżentelmen, jak masz na imię.

Gość gość
romantyczny chyba podbijasz kafe a tak naprawdę komu to wszystko napisales przecież nie wierze ze ta wyjatkowa nie ma jej tutaj

Gość gość
Tytuł sugeruje o tym że Ona jednak tutaj jest.

Gość gość
ciekawe jakie ma włosy i jakie ma oczy i autor jakie ma oczy

Gość romanticDżentelmen
20:38 Nie mogę zdradzić,jedynie literka P na początku.Wolę jednak pozostać anonimowy :)

Gość romanticDżentelmen
20:50 Moja była przyjaciółka ma włosy rzadkiego koloru.Kiedyś byłem na nią zły i wtedy pomyślałem,że jej włosy są odzwierciedleniem jej charakteru :) Taki stereotyp,ale zupełnie nieprawdziwy :)

Gość gość
wariat jak ci się nie znudziło

Gość romanticDżentelmen
21:06 Gdzie jest spokój, tam nie ma żadnego znudzenia :)

Gość gość
Dla niej chciałeś tutaj zostać anonimowy a tu nagle ruda "P",. kręcisz mitomanie.Mimo tej romantycznej duszy to bardzo czarną postacią jesteś.

Gość gość
wiesz , jakos gdzies kiedyś ktoś chciał nie wiem jak dlaczego ...zostaw ją po prostu zostaw . ona nie chce nic więcej . kiedy to zrozumiesz

Gość romanticDżentelmen
21:22 Ja się nie obawiam pisać trochę szczegółów.Ona tu i tak nie wchodzi,dobrze o tym wiem.Jest zapracowana i na pewno zmęczona.Nie ma czasu wchodzić na takie forum.Więc spokojnie,nie zależy mi żeby się dowiedziała o tym co tu opisuję :) Widzę,że dużo ludzi lubi krytykować i osądzać,ale bezpodstawnie.Mi nawet nie zależy aby ciągnąć ten temat :)

Gość romanticDżentelmen
21:28] I co najważniejsze.Piszę do niej bardzo rzadko i ani słowem nie napisała żebym się odczepił.Moje wiadomości do niej są pełne pokory,życzliwości i dobroci.Raz w miesiącu piszę.Jej to nie męczy,więc proszę was.Przestańcie mnie osądzać.Jestem w porządku i nie należę do gości którzy się narzucają :)

Gość gość
to dlaczego wcześniej straszyla cie policja a w końcu jak raz w miesiącu piszesz to o czym jej piszesz ? bądź facetem z klasa i napisz jej prawdę na spokojnie bo to bardzo niebezpieczne ze ja tak uwielbiasz a wiesz ze nigdy twoja nie będzie

Gość gość
Straszyła policją??to straszne .Autorze kiedys komus kogo kocham ponad wszystko udzieliłam jednej idiotycznej rady w słowach"trochę pokory"do dziś żałuję że to powiedziałam bo nie zasłużył na zbesztanie.Cieszę się ze wierzysz w Boga i zazdroszczę tej P..serio.

Gość romanticDżentelmen
21:35 Był okres mojej wariacji,byłem wtedy natrętny,pisałem codziennie.Cierpiałem i tęskniłem.Ciągle błagałem abyśmy byli przyjaciółmi.Wtedy straszyła mnie policją.Więc zrozumiałem,że ona nie chce mieć ze mną kontaktu.Nic na siłę.Dlatego postanowiłem pisać raz w miesiącu jedną wiadomość.To jest tak niewiele a dla mnie jednak wystarcza.Który mężczyzna zgodziłby się na taką relację w jedną stronę?Trzeba mieć dużo cierpliwości bo to tylko raz w miesiącu,po drugie dużo pokory, bo nie wymagam aby mi odpisywała, a po trzecie trzeba mieć dużo życzliwości ponieważ staram się w tej mojej wiadomości mówić o pozytywach,dobrych i wartościowych rzeczach :)

Gość romanticDżentelmen
21:41 ten inicjał P to od mojego imienia :)

Gość romanticDżentelmen
21:35 Prawdopodobnie nawet nigdy nie będziemy przyjaciółmi.Choć tak bardzo bym tego chciał :)

Gość gość
pisałeś do niej prywatnie czy anonimowo gdzieś po internetach, licząc na to, że się zorientuje?

Gość gość
dlaczego ona jest nieszczesliwa jak myślisz autorze

Gość gość
"Straszyła mnie policją" - prywatnie straszyła Cię policją czy zrobił to jakiś anonim w Internecie, a Ty go wziąłeś za nią? Jak się z nią kontaktujesz? Może jesteś kolejną ofiarą kafe, która uważa, że każdy pasujący post to dla niej/niego? Sporo tu takich.

Gość gość
jak ty myslisz,ze jestes wyleczony to zloz lekarzowi reklamacje i zglos go o duze odszkodowanie,nalezy ci sie :O

Gość gość
czyli P?

Gość gość
P jak Patryk.