Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oolluunia

Jednodniowa miesiączka??

Polecane posty

Nie wiem czy to normalne, ale jak skończyłam sie kochać z mężem , zauważyłam ze mam krwawienie .. Zdziwiłam sie ponieważ był to dopiero 20 dzien cyklu . Przewaznie @ pojawia sie u mnie ok. 28 dnia cyklu . Jeszcze bardziej zastanowiło mnie to ze juz kilka godzin pózniej krwawienie było jak sama końcówka @ i pózniej zniknęło . Czy któraś juz tak miała ? Dodam, ze około dwa dni przed tą sytuacja miałam dziwne bóle podbrzusza

Gość gość
Może to być początek miesiączki, która rozkręci sie dopiero za kilka dni. Ale również może to być krwawienie śród cykliczne, albo zbyt intensywny stosunek

Gość gość
Zrób cytologie

Gość gość
Cytologia

Gość gość
A jest możliwe że jesteś w ciąży ? To mogło być plamienie implantacyjne.

Gość S992
Dziewczyny dziwna sprawa. Wczoraj wieczór sobie zrobilam tak tylko do wypróbowania jeden test owulacyjny, byl to 3dc. No i wczoraj po minicie byla tylko jedna kreska. A dzis rano patrzę i sa dwie! Ta druga jest bardzo wyrazna, prawie tak jak kontrolna. Mieliście tak? To normalne ze moze sie potem pojawic? Ciesze sie bo jakby co to wczoraj bylo owocne co nieco :)

Kurcze w pewnym sensie mogłoby byc możliwe ze to ciąża . Z mężem kochamy sie bez zabezpieczenia ponieważ mielismy problemy z płodnością a teraz czekamy na wyniki czy juz jest w porządku . Nie zabezpieczaliśmy sie ponieważ nawet jakbym zaszła w ciąże to bylibyśmy bardzo szczesliwy chociaz takie prawdziwe starania mielismy zacząć dopiero kiedy wszytsko bedzie wiadomo . No i niecałe 2 tygodnie temu byłam u ginekologa i na 100 % nie byłam w ciąży . Ale dwa dni pózniej miałam owulacje i kochaliśmy sie jak zwykle bez zabezpieczenia .. Czyli minęło od tamtego czasu jakies 11 dni . Czy to możliwe zatem ze to plamienie implantacyjne ?

Gość gość
Mam też problemy z płodnościa. Nie zabezpieczam się od 3 lat. I w tym czasie tez zdarzyły mi się takie plamienia. Za 1 razem też cieszyłam się że to na pewno ciąża. A nic z tego. Byłam u ginekologa i przyczyną był zbyt ostry stosunek.

Gość gość
Jeśli test jest negatywny ja polecam cytologie dlatego ze musisz się upewnić ze nie masz raka szyjki macicy , takie nieuzasadnione krwawienie jest jednym z objawów.

Gość gość
Jeśli test jest negatywny ja polecam cytologie dlatego ze musisz się upewnić ze nie masz raka szyjki macicy , takie nieuzasadnione krwawienie jest jednym z objawów.

Gość gość
Jeśli chcesz rozwiac wątpliwości, po prostu zglos się do ginekologa. Ze swojej strony mogę polecic ci przychodnie http://sofimed.pl/ w Krakowie, maja naprawde swietnych specjalistow

Gość gość
takie krwawienie moze tez byc objawem infekcji - ja tak mialam