Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największym dnem są kobiety, które z kimś zaczynają, a potem nasyłają fagasów

Polecane posty

Gość gość

gdy dostaną wp*dol. Ostatnio mnie nieznajoma pijana laska najpierw zaczepiała, potem, jak odpowiedziałem na wyzwiska to mnie uderzyła, zignorowałem uderzenie, potem dalsze wyzwiska, powiedziałem, że mam dość tego bezproduktywnego sporu i idę do domu, odwróciłem się i zacząłem iść w przeciwnym kierunku, a ona podbiegła z tyłu i rzuciła się na mnie, kopnęła uderzyła. Włączył mi się instynkt obronny i z automatu obróciłem się, sprzedałem jej takiego kopa, że prawie się złożyła, bo w trakcie kopnięcia oprzytomniałem i trochę wyhamowałem nogę. Oczywiście zaczęło się odgrażanie fagasami, i że jak będzie z chłopakiem na mieście i się na mnie natkną to mam przej*bane. Postanowiłem, że jeżeli tak się stanie to najpierw chłopak dostanie po ryju za to, że w ogóle podniósł na mnie rękę, bo go jakaś tępa lafirynda trzyma za k****a i jaja, a potem ona dostanie ode mnie 3 razy mocniej niż on za tchórzliwe wyręczanie się fagasami, przekonanie, że wszystko jej wolno i logikę kalego, że ona ma prawo mnie bić bezkarnie, a jak ja jej oddam to natychmiast telefon po chłopaka, kumpli karków. Każda kobieta, która tak zrobi w mojej przytomności( nieważne, czy mi, czy komu innemu ) dostanie 10 potężnych sztuk po ryju zaraz po tym, jak złożę tępych patusów, których na mnie naśle.

Gość gość
Czytajcie kobiety. To tylko jeden przyklad "szlachetnego" mezczyzny na tym forum. Samo dno!