Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem gruba, czy dać się zaprosić do kina facetowi?

Polecane posty

Gość gość
Powiedzcie szczerze, śmialibyście się z takiej pary: spasiona i brzydka dziewczyna - wysoki i przystojny facet. Takie związki są niemożliwe do utrzymania na dłuższą metę.

Gość gość
a jaki rozmiar ubrania nosisz? Pewnie masz duze cycki i wlasnie na twoje cycki polecial

pfff.... spasiona. nieraz widziałem dziewczyny które mówił że muszą się odchudzić a bardziej by im pasowało aby przytyły

Gość gość
Czy byśmy się śmiali? A co nas to obchodzi. O drugim człowieku myśli się co najwyżej sekundę, zaraz potem jest następny i następny, a Ty z powodu tej sekundy w myśli innych chcesz sobie układać życie. Pomyśl jakie to głupie? Gdybym widział, że są szczęśliwi to byliby raczej wzorem niż powodem do śmiechu.

Gość lauraa273232
Zawsze możesz zacząć się z nim spotykać i wtedy przejśc na dietę ;) Widzę, ze jednak jest to Twój kompleks skoro piszesz tak o tym, więc jedyna rada to dieta i ćwiczenia na pozbycie się ich A narazie przede wszystkim przyda się zmiana Twojego toku myślenia, ze musisz się przypodobać bo na niego nie zasługujesz..Jak będziesz tak myslała to nie zaiskrzy między wami

Gość gość
Watpie,by spora nadwaga byla szczesciem.Sam sposob w jaki piszesz,swiadczy o tym,ze masz ogromne kompleksy.Wiesz,ja akurat nie gustuje w grubych kobietach ale sa faceci,ktorym to nie przeszkadza.Szczuplejsza zawsze bedzie atrakcyjniejsza,taki kanon piekna:)Poza tym w doborze ubran tez chyba latwo nie masz,bielizna sexowa tym bardziej odpada,bo nie wyobrazam sobie stringow na wielkiej pupie:D.Moze czas pomyslec o wygladzie,zeby nie spedzic zycia przed kompem i na forach,udajac szczesliwa z posiadanych w nadmiarze kilkogramow:P