Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młodo i atrakcyjnie wyglądająca 37latka

Polecane posty

Gość julka_koszulka
Autorko, ale teraz jest popołudnie....

Gość julka_koszulka
Też tak uważam, a do mnie i do moich koleżanek wielu takich wypisuje, poza internetem też trąbią albo zaczepiają. Katastrofa :(

Gość gość
Ja NIGDY nie chciałabym mieć faceta (czy kobiety) w wieku moich rodziców, to jest obrzydliwe dość.

Gość Facet starszy od twojej mamy
julka_koszulka dziś Masz dziewczyno po kolei poukładane widzę. Fajnie :)

Gość gość
julka_koszulka dziś Jaka Ty jesteś głupia. Dziecko idź się przewietrzyć. Kiedyś też będziesz taka 'stara', a Twoja matka już jest staruszką, niech ojciec lepiej znajdzie sobie młodszą kochankę.

Gość julka_koszulka
Hahhahaha pod jakim względem jest głupia? Mogę się dowiedzieć? Hmn? :)

Gość gość
Julka do jakiego wieku uznajesz facetów, a od jakiego jest już dla ciebie za stary? Z ciekawości pytam.

Gość gość
Ja mam 23 lata i bym chciał. Bylem z 34 - latka w stałym związku.

Gość julka_koszulka
Moi rodzice się kochają i maja dwójkę zdrowych dzieci. Autorka jest w wieku mojej mamy i nie ma nikogo, to rozumiem, mogło się różnie w jej życiu ułożyć, aczkolwiek moim zdaniem związek, gdzie kobieta jest starsza jest nie etyczny.

Gość gość
Ale ktos tu jest chory :) Babka nie chce faceta w wieku syna tylko o 3-9 lat mlodszego! :P Nie niewinnego nastolatka a byka kolo 30 :D

Gość gość
Jak sobie wyobrażę taką starą....waginę ponad 30 letnią....To nie etyczne. XXX Twoja matka tez już ma taką starą, obrzydlistwo, ze Twój ojciec jeszcze jest w stanie na nią patrzeć, a co dopiero dotknąć. Dziecko, siądź Ty do książki.

Gość julka_koszulka
Jeżeli pisze do mnie lub ubiega się o mnie za stary mężczyzna to ja go żegnam :) Poza tym ogólnie rzecz biorąc uważam iż za młoda jestem na bycie w związku i wole towarzystwo znajomych ;)

Gość gość
Xwole towarzystwo znajomych oczko.gif XXX Wyłącz te internety i idź do tych znajomych.

Gość julka_koszulka
Moja mam swoją waginę szanuje. Nie widzisz różnicy pomiędzy zdrowym małżeństwem z normalną różnicą wieku 37 latką z 30 latkiem? Poza tym powiedziałam tylko że DLA MNIE jest to obrzydliwe gdy kobieta jest starsza od faceta. Ekhm, przepraszam bardzo, ale zdanie nie zmienię. Problem?

Gość gość
Sorry autorko, ale małe szanse. To jak szukanie igły w stogu siana.

Gość gość
No ok, bo ja robię tak samo (mam 19 lat). Tylko pytałam się jaki wiek faceta jest dla ciebie za stary, bo ja też chciałabym ustawić sobie jakąś bardziej konkretną granicę i resztę całkiem olewać.

Gość julka_koszulka
Tobie też polecam wyłączyc internet :) Skąd wiesz czy nie jestem na dworze i nie piszę na telefonie? :P Zazdrościsz mi chyba czegoś, hmn? Ten portal jest nie poważny, ale miło jets tu wejść i się z was pośmiać, zazdrośnicy :)

Gość gość
gość dziś Do 20 lat, skoro o 3 lata mlodsi faceci to dla niej pedofilia, wiec o 3 lata starsi zapewne tez. Tak wiec rok starszego mozesz miec, ale reszta ma pewnie stare penisy, ktorych nie szanuje :D

Gość julka_koszulka
Granica to 25 lat. Pozdrawiam bezmózgie ameby które złoszczą się na mnie bo mam własne zdanie i powodzenie :) Miłej niedzieli i życzę nabranie dystansu do siebie ;)

Gość gość
15:16 pytanie do Julki było ;)

Gość gość
Skąd wiesz czy nie jestem na dworze i nie piszę na telefonie? XXX Dalej twierdzę, że jesteś głupia. I co z tego, ze jesteś na dworze i piszesz z telefonu? Skoro z niego piszesz, to korzystasz z internetu.

Gość julka_koszulka
Dlaczego do 20 lat? Nie ma 19 lat. Zboczenie to dla mnie związek z kobietą starszą od faceta :) Widzisz w moim zdaniu problem? Sprawia ono że nie możesz życ> Doprowadziłam cie tym do depresji? Znajdź sobie przyjaciół i zdaj sobie sprawę z własnej wartości skoro nie potrafisz zrozumieć że nie wszyscy podzielają twoje zdanie. ;)

Gość gość
@ Julka no to masz dobrą granicę, bo ja podobnie :)

Gość gość
Po prostu smieszy mnie Twoje podejscie,tyle. ;)

Gość julka_koszulka
A wiesz ile mnie obchodzi twoje zdanie? Nie twierdzisz, że jestem głupia, lecz zazdrościsz mi powodzenia i nie możesz sie pogodzić z tym, że być może mówię prawdę. Spokojnie, to tylko forum, nie wszyscy tu plują jadem, ja napisałam co myślałam, nie oceniając nikogo, bo mam swoją inteligencję i zdaję sobie sprawę z własnej wartości, mam super przyjaciół i oni mają podobne zdanie na temat takich związków, aczkolwiek nikomu niczego nie zakazuję :) Dlatego śmieszy mnie wasz bulwersowanie się. Chwila spaceru dla relaksu? :)

Gość gość
julka_koszulka dziś Dziecinko pogadamy, jak za 20 lat będziesz miec młodszego męże, oj dziecko.

Gość gość
zazdrościsz mi powodzenia Tak, rzeczywiście. Wszyscy tutaj zazdrościmy dziecku.

Gość julka_koszulka
Koleżanko, nie będziemy ze sobą gadać, bo sekundy nie poświęcę dla osoby, która mnie nawet nie zna, a wyzywa, nie będę mieć młodszego męża, mam swój system wartości i wolę starszych, tak? Po co denerwujesz się w niedzielę? I na co wykłucasz się z tzw...dziecinką? Starsza kobieta powinna wyjaśnić lub ustąpić.

Gość gość
wszyscy wyzywacie Julke i mówicie że jest dzieckiem a skoro to takie dziecko to po co się z nią kłócicie? nie macie co robić? ja sam nei chciałbym mieć starszej kobiety a ona choć młoda mądrze mówi i sami zaczynacie kłótnie, ile wy macie lat? 9? 10?

Gość gość
Starsza kobieto, padłam. Odpisując mi, 'tracisz' czas na mnie ;)